Γεια σας και χαρά σας. Νέο μέλος!!!

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Τι κάνετε??? Είμαι 27 χρονών, λογιστής φοροτεχνικός (ελεύθερος επαγγελματίας) και ζω γλυφάδα.Δεν έχω αποκτήσει ακόμα σκύλο αλλά έχω κάνει τρομερή έρευνα και έχω καταλήξει σε τέσσερις φυλές. Με βάση την προτίμηση η κατάταξη είναι ως εξής: 1) French Bulldog, 2) Boxer, 3) Labrador, 4) Pug. Να σημειώσω πως τα δύο πρώτα είναι με μεγάλη διαφορά από τα δύο τελευταία.
Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να τα λέμε συχνά....

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλώς ήρθες

εγώ θα σημειώσω ότι καμία φυλή από αυτές που έχεις διαλέξει δεν έχει σχέση με την άλλη....

μάλλον με μπέρδεψες

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Το ξέρω ότι μπερδεύει το όλο σκηνικό. Για αυτό το λόγο και η μεγάλη έρευνα. Η διαφορές των γαλλικών από τα μπόξερ δηλώνει πως έχω ποικίλες προτιμήσεις. Αλλοίως κάθε ένας δε θα χρειαζόταν να ψάξει πολύ. Θα έλεγε κανείς μετά από μια με δύο (το πολύ) ημέρες έρευνας, εγώ θέλω γαλλικό, αγγλικό ή εγω θέλω βέλγικο. Κανένας από εσάς όμως, δε νομίζω να έπραξε έτσι. Και μη μου πείτε ότι και μετά την επιλογή σας, δε λέτε από μέσα σας, "να είχε ο σκύλος μου αυτό το χαρακτηριστικό που έχει εκείνη η ράτσα". Ελπίζω, πως θα λέτε για ένα δύο χαρακτηριστικά και όχι για όλα. (Παρεπιπτώντος δεν είμαι υπέρ των μίξεων).

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Μαλαματένια ωραίο ηταν αυτό που είπες... ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί. :D Γωγώ επέσες μέσα. Μίλου με μπέρδεψες, πόσες είσαι??? :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν