Γεια σας και απ' την Melba την Bassetoula!!!

Melba

Active Member
28 Οκτωβρίου 2013
25
2
Τήνος
Καλησπέρα,καλησπέρα !!

Είμαστε η Τζούλια και ο Γιάννης απο Τήνο και εδώ και ένα μήνα (άντε κ λίιιιγο παραπάνω) έχουμε μία πανέμορφη Basset Hound σκυλίτσα,την Μέλμπα μας.Είναι 5 μηνών ,πολύ χαδιάρα, πεισματάρα πολύ έξυπνη,φιλική με όλους και φρόνιμη !!!! Μας άλλαξε τη ζωή πραγματικά,πιστεύω πως ένας σκύλος στην οικογένεια σίγουρα σε κάνει περισσότερα υπεύθυνο και καλύτερο άνθρωπο !!! Θα χαρούμε πολύ σε κάποια συνάντηση να την γνωρίσετε και εσείς !!! Ελπίζω πως μέσα απο το Site σας θα μάθουμε και θα μας βοηθήσετε σε πολλά θέματα μιας και είναι το πρώτο σκυλάκι που είχαμε ποτέ και είμαστε λιγάκι αγχωμένοι !! Με χαρά να βοηθήσουμε και εμείς όποτε μπορούμε !!

Χαρήκαμε πολύ και οι τρεις μας !!!!!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Εντάξει...basset = λατρεία. *agapoylas**agapoylas*Τι να μη λατρέψεις σ' αυτά τα σκυλάκια..το μάτι το μονίμως νυσταλέο; Το αφτί που σέρνεται ωσάν vileda υπερ απορροφητική παντού και πάντα; Τη μακριά μουσούδα που μένει μονίμως κολλημένη στο έδαφος με uhu; Μόνο ένα basset έχω γνωρίσει στη ζωή μου και πραγματικά το λάτρεψα. Να τη χαίρεστε τη Melba! :) Βάλτε και καμιά φωτό να τη δούμε πιο καλά.. Περαστικά να είναι όλα τα προβληματάκια και εύχομαι να έχετε μια όμορφη ζωή μαζί.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και εγώ πριν ενα μηνα ειδα από κοντα basset, την ginger και την ατμόσφαιρα. Πραγματικά εντυπωσιακός χαρακτήρας και συμπεριφορά. Αν και ειχαν μια αδυναμία προς τον υπνο :p
Να τη χαίρεστε τη μικρή σας!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι υγιή, μέχρι τα βαθιά της γεράματα :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η μαμα μας ειναι η ατμόσφαιρα :)
ααααααα από την κυρια Νικη την πηρατε????? Κούκλα η ατμόσφαιρα!

εδιτ: τωρα που το λες, τον Σεπτέμβη που τη γνώρισα την κα Νικη, ειχε αναφέρει τη γέννα.

Melba

Active Member
28 Οκτωβρίου 2013
25
2
Τήνος
Να τη χαίρεστε!! ΦΩΤΟΣ ΦΩΤΟΣ ΦΩΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ --- ο λαός θέλει φώτος :) :)
:D Αμέ,αμέ !!!!!!!!

Το απόγευμα θα έχετε φωτογραφίες όπως κ νεότερα για τα ποδαράκια της !!!! Για να δούμε...... :confused: