Γεια σας και από μας...:)

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Ελα βρε σιγα....θα εχετε μπολικο μαλλι για πλεξιμο! :p :D
σωστό και αυτό περίοδο κρίσης διανύουμε μπορεί να μας χρειαστεί κάπου το μαλλί!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μαρακι....τραβα λιγο τις τριχουλες του κουταβιου....βγαζει καθολου? (ειναι ακομα μωρο βεβαια, αλλα η δικια μου μαδουσε απο κουταβι)....κατι μου λεει οτι ειναι κρυφοτεριε....απο τις πεταχτες τριχες στο μουσουδι το κρινω....

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
μαρακι....τραβα λιγο τις τριχουλες του κουταβιου....βγαζει καθολου? (ειναι ακομα μωρο βεβαια, αλλα η δικια μου μαδουσε απο κουταβι)....κατι μου λεει οτι ειναι κρυφοτεριε....απο τις πεταχτες τριχες στο μουσουδι το κρινω....
δεν τράβηξα και με δύναμη βέβαια αλλά δεν βγάζει..παίζει κάποιο ρόλο αυτό;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Να σου ζήσουν και καλώς ήρθες στο φόρουμ

Να ρωτήσω δύο πραγματάκια:
Εννοείται και θα πω παραπάνω για τα μωρά μου :) Λοιπόν τον Όσκαρ τον αποκτήσαμε κάπως απρόσμενα τα Χριστούγεννα και να φανταστείτε πως έλεγα πως δεν θα επαιρνα μαύρο σκυλάκι ...
α) υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα μαύρα σκυλάκια;;;;;;;;;;;;; :rolleyes::D

Τώρα είναι σχεδόν 8 μηνών και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και στείρωση σε 1-2 εβδομάδες το πολύ.
βου) Γιατί; :confused:

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Να σου ζήσουν και καλώς ήρθες στο φόρουμ

Να ρωτήσω δύο πραγματάκια:

α) υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα μαύρα σκυλάκια;;;;;;;;;;;;; :rolleyes::D

βου) Γιατί; :confused:
1ον δεν υπάρχει κανένα θέμα με τα μαύρα σκυλάκια ίσα ίσα είναι πολύ όμορφα απλά πάντα με φανταζόμουν με ένα καφετί δεν ξέρω γιατί :) βέβαια αφότου έκανα την αρχή με μαύρο με κέρδισε και συνέχισα με μαυρόασπρο!!:D:D

Τώρα για τη στείρωση πρέπει να γίνει γιατί έχουμε και τη μικρή τώρα και δεν θέλουμε να έχουμε κάποιο ατύχημα και να βρεθώ με 10 κουτάβια και τα 2 αρκετά μου είναι μπορώ να πω...;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Σ' αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να στειρώσεις το θηλυκό, το οποίο θα διατρέχει αλλιώς "κινδύνους" και από όλους τους άλλους αρσενικούς...

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Σ' αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να στειρώσεις το θηλυκό, το οποίο θα διατρέχει αλλιώς "κινδύνους" και από όλους τους άλλους αρσενικούς...
εννοείς αδέσποτα σκυλάκια που μπορεί να συναντάμε σε βόλτες;Βασικά είπαμε για το αρσενικό γιατί είναι πιο εύκολη η διαδικασία απ'ότι για το θηλυκό.Από αυτή την άποψη.Αλλά τώρα με έβαλες σε σκέψεις...

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
Μαράκι να σοθ ζήσουν και τα δυο..ειναι υπεροχα..εμενα το μικρουλι σου οχι σαν φατσα τοσο αλλα σαν σωματοτυπο και τριχωμα μου κανει border colly και ειχα χρονια ενα..παντως οτι και να ειναι μην αγνωνεσαι γιατι το πηρες το αγαπασ και θα το αγαπησεις ακομα περισσοτερο οποτε μακρυτριχο κοντοτριχο οτι αλλο και να ειναι θα ειναι το σκυλακι σου και αυτα που ζεις εσυ μαζι του εχουν σημασια και οχι οτιδηποτε αλλο....και το λεω αυτο για μερικους που με το που μπεισ κανεισ μεσα το μονο που εχουν να πουν ειναι τα αρνητικα του...ααα αυτο θα μαδαει ααα αυτο δε μπορει να αναπνευσει...λες και τουσ εχει θεσει κανεισ σωτηρες..αφου ξερουν τα αρνητικα γιατι δε ξερουν η δε βλεπουν και τα θετικα?δες και ενα νεο παιδι που μπηκε Δημητρης PUG η και εμενα και θα καταλαβεις...ελεος....συγνωμη που ξεφυγα αλλα δε μπορω...οποτε κοιτα απο την στιγμη που τον απεκτησες την σχεση του μαζι του και οσα εχει να σου δωσει δε μπορει να τα παρει πισω ουτε αν ειναι κοντο η μεγαλοσωμο κοτνριτριχο η μακρτριχο αν μαδαει η αν ροχαλαζει κλπ κλπ κλπ...ενημερωσου να νιωθεισ καλα και ασφαλεις για οτιδηποτε μπορει να συμβει σε ασθενειες διατροφη κλπ το φορουμ ειναι πολυ χρησιμο..και ασε τις υπερβολες του καθενος μακρια...φιλια και παλι πραγματικα ειναι και τα δυο κουκλια...νικος

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς τους!!!!!!και τα δυο είναι πανέμορφα!!!!!!!Να σου ζήσουν και να έχετε μια υπέροχη συμβίωση μαζί!!!:)

Θα συμφωνήσω και εγώ με την Μαρέκο!!Αν θες να κάνεις στείρωση στον αρσενικό μόνο και μόνο για να μην μείνει έγκυος αργότερα η θηλυκιά
καλύτερα ξανασκέψου το και κάνε την στείρωση στην θηλυκιά όταν θα έρθει η ώρα της!!
Δεν είναι σωστό να κάνουμε στείρωση στα αρσενικά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος όπως προβλήματα συμπεριφοράς ή κάποιο παθολογικό πρόβλημα!!!:)
Τον δικό μου τον στείρωσα σαν τελευταία λύση γιατί με το που έβλεπε σκύλο ανεξαρτήτου μεγέθους ή φύλου έτρεχε να το καβαλήσει..!
η στείρωση ήταν μονόδρομος για ΄μένα..

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
παντως οτι και να ειναι μην αγνωνεσαι γιατι το πηρες το αγαπασ και θα το αγαπησεις ακομα περισσοτερο οποτε μακρυτριχο κοντοτριχο οτι αλλο και να ειναι θα ειναι το σκυλακι σου και αυτα που ζεις εσυ μαζι του εχουν σημασια και οχι οτιδηποτε αλλο....και το λεω αυτο για μερικους που με το που μπεισ κανεισ μεσα το μονο που εχουν να πουν ειναι τα αρνητικα του...ααα αυτο θα μαδαει ααα αυτο δε μπορει να αναπνευσει...λες και τουσ εχει θεσει κανεισ σωτηρες..αφου ξερουν τα αρνητικα γιατι δε ξερουν η δε βλεπουν και τα θετικα?δες και ενα νεο παιδι που μπηκε Δημητρης PUG η και εμενα και θα καταλαβεις...ελεος....συγνωμη που ξεφυγα αλλα δε μπορω...οποτε κοιτα απο την στιγμη που τον απεκτησες την σχεση του μαζι του και οσα εχει να σου δωσει δε μπορει να τα παρει πισω ουτε αν ειναι κοντο η μεγαλοσωμο κοτνριτριχο η μακρτριχο αν μαδαει η αν ροχαλαζει κλπ κλπ κλπ...ενημερωσου να νιωθεισ καλα και ασφαλεις για οτιδηποτε μπορει να συμβει σε ασθενειες διατροφη κλπ το φορουμ ειναι πολυ χρησιμο..και ασε τις υπερβολες του καθενος μακρια...φιλια και παλι πραγματικα ειναι και τα δυο κουκλια...νικος
Δηλαδη εσυ τωρα τσατιστηκες επειδη εμεις χαζολογουσαμε και καναμε πλακα για τις τριχες του κουταβου?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Το μαρακι ειναι φιλη μου απο παλια...δεν καταλαβαινω γιατι η προβλεψη μου σωστη η λαθος οτι θα γινει μακρυτριχη ειναι κατι κακο!!! Οπως επισης κ το χιουμορ των παιδιων μετα!Προσωπικα προτιμω τα μαλλιαρα σκυλια κ η μαρια που τη ξερω με την αγαπη κ τη λαχταρα να σωσει μια ψυχουλα απο το δρομο, μαλλιαρη η οχι, θα γινει η καλυτερη σκυλομαμα:)

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Μαράκι να σοθ ζήσουν και τα δυο..ειναι υπεροχα..εμενα το μικρουλι σου οχι σαν φατσα τοσο αλλα σαν σωματοτυπο και τριχωμα μου κανει border colly και ειχα χρονια ενα..παντως οτι και να ειναι μην αγνωνεσαι γιατι το πηρες το αγαπασ και θα το αγαπησεις ακομα περισσοτερο οποτε μακρυτριχο κοντοτριχο οτι αλλο και να ειναι θα ειναι το σκυλακι σου και αυτα που ζεις εσυ μαζι του εχουν σημασια και οχι οτιδηποτε αλλο....και το λεω αυτο για μερικους που με το που μπεισ κανεισ μεσα το μονο που εχουν να πουν ειναι τα αρνητικα του...ααα αυτο θα μαδαει ααα αυτο δε μπορει να αναπνευσει...λες και τουσ εχει θεσει κανεισ σωτηρες..αφου ξερουν τα αρνητικα γιατι δε ξερουν η δε βλεπουν και τα θετικα?δες και ενα νεο παιδι που μπηκε Δημητρης PUG η και εμενα και θα καταλαβεις...ελεος....συγνωμη που ξεφυγα αλλα δε μπορω...οποτε κοιτα απο την στιγμη που τον απεκτησες την σχεση του μαζι του και οσα εχει να σου δωσει δε μπορει να τα παρει πισω ουτε αν ειναι κοντο η μεγαλοσωμο κοτνριτριχο η μακρτριχο αν μαδαει η αν ροχαλαζει κλπ κλπ κλπ...ενημερωσου να νιωθεισ καλα και ασφαλεις για οτιδηποτε μπορει να συμβει σε ασθενειες διατροφη κλπ το φορουμ ειναι πολυ χρησιμο..και ασε τις υπερβολες του καθενος μακρια...φιλια και παλι πραγματικα ειναι και τα δυο κουκλια...νικος
Νίκο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια να είσαι καλά :) όσο για τις συμβουλές είναι πάντα καλοδεχούμενες από άτομα που έχουν μια πείρα παραπάνω από μένα. Για τις τριχούλες θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, είναι χιούμορ!! Εννοείται πως καμιά σημασία δεν έχει το μήκος της τρίχας ή το μέγεθος του ζώου,από τη στιγμή που το παίρνεις είναι μέλος της οικογένειάς σου...εμένα και πολική αρκούδα να μου γίνει πάλι θα την αγαπάω.

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Το μαρακι ειναι φιλη μου απο παλια...δεν καταλαβαινω γιατι η προβλεψη μου σωστη η λαθος οτι θα γινει μακρυτριχη ειναι κατι κακο!!! Οπως επισης κ το χιουμορ των παιδιων μετα!Προσωπικα προτιμω τα μαλλιαρα σκυλια κ η μαρια που τη ξερω με την αγαπη κ τη λαχταρα να σωσει μια ψυχουλα απο το δρομο, μαλλιαρη η οχι, θα γινει η καλυτερη σκυλομαμα:)
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια Γιούλη μου...:):)Φιλιά πολλά στα 2 κουκλιά σου!

Rinkhals21

Well-Known Member
17 Μαϊου 2011
76
0
Nα σου ζήσουν και καλώς ήρθες.Μπράβο για την επιλογή σου να βοηθήσεις 2 σκυλάκια!Άντε να γινόμαστε πολλοί!