Πριν καμια 10αρια μέρες περίπου τον ζυγισα στον κτηνιατρο και ήταν 28 κιλά..καλα δεν είναι τα κιλά του;;Αυτος ειπε οτι είναι μια χαρα.αλλα ρώτησα και έναν εκτροφεα με Γερμανικά ποιμενικα μέσα απο τα Σκοπια και μου ειπε οτι είναι Όκ ..κιλα ξερουμε..??
Καμια 10αρια μέρες περίπου περασανε απο τότε..Πόσος καιρός πέρασε απο την τελευταία μέρα της εκπαίδευσης?
Όχι γιατι δούλευω με βαρδιες και δεν μπορούσα να πάω συνέχεια και ολη μερα..πήγαινα για κανένα μισάωρο και έφευγα μετα γιατι και ο εκπαιδευτής κάνει και αλλη δουλεια παράλληλα και δεν μας βόλευαν οι ωρες ευκολα ώστε να κανουμε ετσι την εκπαίδευση μαζι..οποτε οταν έλειπα τον δούλευε αυτος και οταν πήγαινα τον δουλευαμε μαζι...Δεν μπορουσες να τον πηγαινοεφερνες για εκπαιδευση? αφου λες οτι ησουν κοντα
Για εκπαίδευση βασικής υπακοής; Μόνο επειδή όπως λέει, είναι φίλος του, το πολύ να διαρκούσε μισή ωρίτσα σε μικτό χρόνο. Κι αν έχει κι άλλα σκυλιά πελατών του, ακόμη λιγότερο. Σου βάζω και 2-3 5λεπτα για κατουροχέσιμο. Η υπόλοιπη μέρα...guess what;;;Εγω το χερι μου στη φωτια δε το βαζω για κανεναν, εγω ακουσει πολλες φορες για σκυλια που γυρισαν ταλαιπωρημενα-αδυνατισμενα απο εκπαιδευση! Και μου ακουγεται και λογικο, τη στιγμη μαλιστα που βιωνουν το στρες της αλλαγης περιβαλλοντος αλλα και την αυξημενη καθημερινη ασκηση.