Γεια σας και από μένα..

Τζοναθαν

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Αθηνα
Γεια σας..με λενε Τζοναθαν και ειμαι 20 χρονων,ειμαι φοιτητης στην Αθηνα...Εμ,γραφτικα στο φορουμ επιδι μ'αρεσουν τα σκυλια και μ αρεσει να διαβαζω συζιτισεις απο διαφορα προβληματα(εδω και 2 χρονια το κανω αυτο σχεδον)*lingua* εμ...εχω ιδιαιτερι εκτιμισι στις φυλες Μαλινουα,Ροττβαιλερ,Ντομπερμαν...οχι για την εμφανισι αλλα γενικα εχω φαει αρκετες ωρες διαβασματος για αυτα τα σκυλια,ειδικα για το πρωτο.εμ αυτα απο μενα :D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες Τζόναθαν....
τι είναι αυτά που έχεις διαβάσει για τα μαλινουά και σου αρέσουν;(εκτός απο την ομορφάδα τους ....:D)

Τζοναθαν

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Αθηνα
σχετικα τα παντα...ξεχασα να πω εχει η αδερφη μου στο βελγιο και οταν πηγενω ολο μαζι ειμαστε,δεν με αφηνει δεν τον αφηνω χαχα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Τζόναθαν :)

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις, πως ζει η αδελφή σου με το μαλινουά.
Εχει οικογένεια; Το έχει ως pet ή κάνει και κάποιο σπορ μαζί του; Που μένει; Μέσα στο σπίτι ή έξω; Και αν έξω, σε τι συνθήκες; Πως το εκτονώνει;

Αυτά τα ολίγα...:D

Τζοναθαν

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Αθηνα
εχει οικογενια;ναι εχει και 2 παιδια μαλιστα
Το εχει ως πετ η κανει και καποιο σπορ;Σχετικα το εχει ως πετ και να προσεχει το σπιτι το βραδυ,σαν φυλακας καπως
Που μενει;αν εννοεις για την αδερφη μου,Βελγιο
Μεσα στο σπιτι η εξω;εχουν μεγαλη αυλη αλλα τα βραδια μπενει μεσα και κοιματε(και οταν κανει κρυο φυσικα μεσα το εχουν)
εκτονωνετε τρεχοντας πανω κατω και περνει κατι κορμους και τα δαγκωνει(ειχα μεινει χαζος οταν μου εφερε ολοκλιρο κορμο για να παιξω μαζι του χαχα)

Τζοναθαν

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2010
33
0
Αθηνα
Λογω πανεπιστημιου να φανταστω;;
Εγω σκοπευω να παρω εκεινη την περιοδο,δυσκολο μαλλον εε;
οχι μονο λογο μαθηματων...αλλα και γενικα,θελει λεφτα,θελει χωρο,θελει το ενα θελει το αλλο που τωρα εγω δεν μπορω να του τα δωσω..και ειδικα αυτες οι ρατσες ειναι δυσκολες(ειδικα το μαλινουα)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες...και χαιρομαι που αν και δε εχεις(ακομα)διαβαζεις,γιατι ετσι πιστευω να εισαι πιο "ετοιμος" οταν με το καλο αποκτησεις οταν θα εισαι φυσικα ετοιμος!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
kokoni με προλαβες...
καλως μας βρηκες τζοναθαν.
να πεις στην αδερφη σου να μπει στο φορουμ και να δουμε πολλες φωτο απο το μαλινουα(το χαβα μου εγω)!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμ ναι-θέλουμε φωτό απο σκυλί
και αφού δεν έχεις - θέλουμε το μαλινουά της αδερφής σου

εμ...τι περίμενες?

Στατιστικά Forum

Θέματα