Γεια σας και απο μενα !

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Καλημερα σε ολα τα μελη και συγχαρητηρια για το ωραιο και πολυ ενημερωτικο forum. Με λενε Παναγιωτη και μενω αθηνα. Εδω και ενα χρονο περιπου, εχει "ωριμασει" μεσα μου η ιδεα για την αποκτηση σκυλου και εχω ξεκινησει το ψαξιμο για να μαθω οσα πιο πολλα μπορω για τις αναγκες ενος σκυλου και τις υποχρεωσεις που αποκομιζεσαι, ετσι ωστε οταν "ωριμασουν" και καποιες αλλες καταστασεις στη ζωη μου, να κανω το μεγαλο βημα. Ενδιαφερομαι για labrador και εχω διαβασει πολλα αρθρα απο το forum που εχουν σχεση με αυτα, εχω εντοπισει ακομα μεσω ιστοσελιδων 2-3 εκτροφεις χωρις ομως να εχω ερθει σε επαφη ακομα με κανεναν. Αυτα προς το παρον, καλημερα και παλι και οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.. :)

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Καλως ηρθες Παναγιωτη και συγχαρητηρια για την ωριμοτητα της σκεψης σου!!!

Επισης εαν δεν ψαχνεις ντε και καλα κουταβι κοιταξε στα φιλοζωικα σωματια για ενηλικο...
καλη τυχη σε οτι και να κανεις !

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες!

Χαίρομαι που δεν βιάζεσαι όπως κάνουν πολλοί όταν θέλουν να αποκτήσουν σκύλο... Η υπομονή σου αξίζει τον κόπο!

Σου εύχομαι καλή μελέτη/έρευνα και να βρεις τον σκύλο που ονειρεύεσαι :)

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Καλώς Ήρθες.

Χαίρομαι που ενημερώνεσαι πριν αποκτήσεις σκύλο.

Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς καλά αν θές να πάρεις κουτάβι ή ενήλικο γιατί έχουν διαφορετικές ανάγκες. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διαφορετικές ράτσες.

Αυτό που αναφέρθηκε για τα αδέσποτα των φιλοζωικών μπορεί να είναι σίγουρα μια επιλογή σου αν δε σε ενδιαφέρει το σκυλί να έχει πέντιγκρι.

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Καλώς Ήρθες.

Χαίρομαι που ενημερώνεσαι πριν αποκτήσεις σκύλο.

Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς καλά αν θές να πάρεις κουτάβι ή ενήλικο γιατί έχουν διαφορετικές ανάγκες. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διαφορετικές ράτσες.

Αυτό που αναφέρθηκε για τα αδέσποτα των φιλοζωικών μπορεί να είναι σίγουρα μια επιλογή σου αν δε σε ενδιαφέρει το σκυλί να έχει πέντιγκρι.
Σκεφτομαι για κουταβι για να μπορεσουμε να χτισουμε μια σχεση απο την αρχη και επειδη δεν ξαναειχα σκυλο θα ηθελα να ζησω αυτη την εμπειρια του μεγαλωματος ενος κουταβιου. Τωρα για το αδεσποτο δεν με πειραζει απλα με αυτα που εχω διαβασει εως τωρα για αρρωστιες,δυσπλασιες κ τα σχετικα εχω θορυβηθει και θα προτιμουσα να παρω εναν σκυλο με pedigree απο υπευθυνο εκτροφεα, εξαλλου μου χαριζαν πριν κανα 2μηνο ενα ημιαιμο labrador(πανεμορφο) αλλα δεν το πηρα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie