Γεια σας και απο μενα...(νεο μελος)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα κανω υπομονη για την επομενη γεννα στο εκτροφειο..θα μαζεψω τα χρηματα..και θα μιλησω στην οικογενεια μου για ολα αυτα...και θα ειμαι εδω για να ανταλαζουμε καθε γνωση...
Σωστος και μπραβο!! :)(Ανταλλαζουμε, με 2 λλ)...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Iraklis καλώς ήρθες...:)
Καλού-κακού και για να υπάρχει ολοκληρωμένη αντίληψη της ιδέας...pet shop..., έχεις googlάρει ποτέ: puppy mills;
Θα μου κάνεις την χάρη και μετά αν θέλεις να συζητήσουμε τι γνώμη έχεις;

Και για πιο ολοκληρωμένη επίσης αντίληση [επαναλαμβάνομαι, το ξέρω :rolleyes: ], της ιδέας: αγγελία από ιδιώτη...
Και μερικές ακόμη επαναλήψεις...έτσι για να βρίσκονται...:
PET- SHOPS - PUPPY MILLS
Εμπειρίες από pet shops / bybs
Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά

Νομίζω τώρα, θα είσαι πραγματικά ψαγμένος ;)
Καλή επιλογή σου εύχομαι :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αν αποφάσισες για το εκτροφείο, να επικοινωνήσεις από τώρα με την κ. Μήτση, γιατί δεν έχει πολλά κουτάβια και έχει λίστα αναμονής.
Και αν δεν βαριέσαι, κάνε μια βόλτα τον Ιούνιο από την έκθεση που θα γίνει στον Μαραθώνα, να την γνωρίσεις κι' από κοντά.
Με την προϋπόθεση ότι μένεις Αττική... ;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και για να μην θεωρηθεί μονόπλευρη η άποψη αν δεν θέλεις εκτροφικό σκύλο μπορείς ψάξεις όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω σε καταφύγια για την φυλή που θέλεις!

Μπορείς να περιμένεις και κάποια αλλά μέλη ιδιοκτήτες Westie καθώς και αρκετούς που ασχολούνται με την φυλή και για το μάδημα και το κούρεμα που σε απασχολούν!
Δεν ξέρω την φυλή του Westie αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα με το μάδημα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Όταν λέει μάδημα εννοεί το stripping. Άμα δει η frenchie το θέμα θα σε ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες Irakli. Είναι groomer και γνωρίζει την τεχνική αυτή.
Σου εύχομαι καλή επιλογή του westie σου :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν ξέρω την φυλή του Westie αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα με το μάδημα!
Δεν είναι καθόλου άσκημα...
Δύο έχω δόξα τω Θεώ και ξέρω! Αν μάλιστα το stripping ξεκινήσει από μικρή ηλικία, γύρω στον 5ο μήνα, θα κάνει το ιδανικό τρίχωμα.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Θα κανω υπομονη για την επομενη γεννα στο εκτροφειο..θα μαζεψω τα χρηματα..και θα μιλησω στην οικογενεια μου για ολα αυτα...και θα ειμαι εδω για να ανταλαζουμε καθε γνωση...

Χαιρομαι για σενα κ διαβασε ολα οσα σου εδωσε η "Mareco" ειναι πολυ καλο να ενημερωνόμαστε εκτενέστερα ακομα και αν τα ξερουμε γιατι μπορει να βρεθει κατι σε ολες αυτες τις σελιδες που θα πει καποιος και θα μας κινήσει την περιέργεια να το ψαξουμε περισσότερο και θα εχουμε πιο εμπεριστατωμένη αποψη μετα !!!