Γεια σας και απο εμας!!!

matinoui

New Member
29 Ιανουαρίου 2011
4
0
100_0961..jpg100_0960..jpgΕδω και 1.5 βδομαδα μετα απο υπομονη 2 χρονων τελικα απεκτησα την κουκλαρα μου.Το ονομα της ειναι ETCH A SCETCH (pedigree) αλλα εγω την φωναζω Ποπη.:p O μπαμπας της ειναι ο Ch.Gz Shiloh Sterling Silver και η μαμα της η SMN Beyond Paradise.Ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και πολυ φιλικη.Ειναι 2.5 μηνων και μας εχει παρει τα μυαλα.Ευχαριστω πολυ την Σισσυ απο το εκτροφειο Soul Guardian που μου την εμπιστευτηκε.:) Βαζω 3 Φωτογραφιες απο το Ποπακι (Ελπιζω να μπουνε):D100_0952..jpg

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Καλώς ήρθες..

Να σου ζήσει ο κούταβος, πανέμορφος!

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλημερα!!!!!!!!!!!! να τη χαιρεσαι την ποπη σου!!!!!!!!! ειναι κουκλα!!!!!!!!!!! πως ειναι η συμβιωση μαζι της??? να μας βαλεις κι αλλες φωτο να τη χαρουμε!!!!!!!!!!!

matinoui

New Member
29 Ιανουαρίου 2011
4
0
Σας ευχαριστω πολυ ολους!! Η συμβιωση μαζι της ειναι ΤΡΕΛΑ (με την καλη εννοια) !!! Προσπαθω να της μαθω διαφορα πραγματακια..Αλλες φορες τα πετυχαινουμε και αλλες παλι οχι και με κοιταει με απορια χααχχαχαχ Παντως το δαγκωμα παει συννεφο!!

matinoui

New Member
29 Ιανουαρίου 2011
4
0
Ναι προσπαθω οσο μπορω και δειχνει να καταλαβαινει Αλλα εχς παρατηρησει οτι μολις την ταιζω το βραδυ κανει σαν τρελη! Και δειχνει να ξεχναει αυτα που τησ μαθαινω.Κανει σπριντ μεσα στο σπιτι.χαχαχαχα Δεν μπορω να την παω ακομα βολτα λογω εμβολιων.Μπορει να φταιει κι αυτο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλέ τι φάτσα είναι αυτή!? Είναι τέλειααα να σου ζήσει!!! Γεννήθηκε τσαντισμένη ή μου φαίνεται;; :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το σπριντ μέσα στο σπίτι το κάνει πιθανώς για να εκτονώσει συσωρευμένη ενέργεια... Υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση των εμβολίων για να κάνει τις βόλτες της!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλως ήρθατε !! πανέμορφη!! να την χαίρεσαι :):)
πως να το κάνουμε τα αγγλικά δεν συγκρίνονται με τ γαλλικά :p:p

Rottweiler.

Banned
Banned
14 Ιουνίου 2010
64
0
View attachment 22741View attachment 22740Εδω και 1.5 βδομαδα μετα απο υπομονη 2 χρονων τελικα απεκτησα την κουκλαρα μου.Το ονομα της ειναι ETCH A SCETCH (pedigree) αλλα εγω την φωναζω Ποπη.:p O μπαμπας της ειναι ο Ch.Gz Shiloh Sterling Silver και η μαμα της η SMN Beyond Paradise.Ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και πολυ φιλικη.Ειναι 2.5 μηνων και μας εχει παρει τα μυαλα.Ευχαριστω πολυ την Σισσυ απο το εκτροφειο Soul Guardian που μου την εμπιστευτηκε.:) Βαζω 3 Φωτογραφιες απο το Ποπακι (Ελπιζω να μπουνε):DView attachment 22739
Γεια σου ρε φιλε να τον χαιρεσε

matinoui

New Member
29 Ιανουαρίου 2011
4
0
φιλε rott και στα 2 εξω επεσεες! Και τα δυο κοριτσια ειμαστε χχαχχαχα Ευχαριστουμε παντως