Γεια σας και απο εμένα!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
και αυτο τι σημαινει οτι αν εσυ το μετανιωσεις θα σε τρεξουν δικαστικα? το συμβολαιο υιοθεσιας υπαρχει ωστε η φιλοζωικη να ειναι καλυμενη αν γινει κατι οπως πχ καποιος κακομεταχειριζεται το ζωο που εχει υιοθετησει..πιστευεις οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν τα χρηματα ή το κουραγιο να κατσουν να τρεξουν εσενα στα δικαστηρια επειδη απλα υπεγραψες ενα συμβολαιο και μετα το μετανιωσες?
κι εγω δεν θα περιμενα, οπως ηδη κανω, κανεναν που μου λεει οτι ΘΑ υιοθετησει το ζωο σε 2-3-4 μηνες..
Εεεε καλά τί να πω... Εγώ όταν δίνω τον λόγο μου τον κρατάω.... Αν είμαστε όλοι καχύποτοι δεν πάμε μπροστά! Επίσης απ' οσο ξέρω εγώ τα συμβόλαια υιοθεσίας είναι για να δεμεύσεις αυτον που θα πάρει το σκυλί να μην το αφήσει...

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εεεε καλά τί να πω... Εγώ όταν δίνω τον λόγο μου τον κρατάω.... Αν είμαστε όλοι καχύποτοι δεν πάμε μπροστά! Επίσης απ' οσο ξέρω εγώ τα συμβόλαια υιοθεσίας είναι για να δεμεύσεις αυτον που θα πάρει το σκυλί για να μην το αφήσει...
Νεφελη εχεις ασχοληθει ποτε με αδεσποτα? δεν εννοω να ταιζεις..εννοω να δινεις λεφτα απο τη τσεπη σου, να αγωνιας και να ξερεις οτι αν βγεις μια βολτα εξω θα βρεις αλλα τοσα να μαζεψεις? αν οχι τοτε μαλλον γι αυτο δεν καταλαβαινεις γιατι αν βρεθει μια καλη περιπτωση πριν μπορεις εσυ τοτε θα το δωσουν..εχω 7 γατια..ξερεις πως 2 απο τα 7 τα κρατησα?γιατι κι εγω οταν ξεκινησα να μαζευω και να φιλοξενω αδεσποτα με σκοπο να τους βρω ενα σπιτι το θεωρουσα αδιανοητο να πω σε καποιον θα στο δωσω, ακομα κι αν εσυ το σκεφτεσαι κι εγω να παω να το δωσω αλλου..αν λειτουργουσα οπως λειτουργω τωρα θα ημουν μειον 2 γατια κατω κι ετσι θα μπορουσα να φιλοξενησω και να βοηθαω κι αλλα.. αλλωστε οι ανθρωποι στο ειπαν ηδη δεν αναιρεσαν τον λογο τους..

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Νεφελη εχεις ασχοληθει ποτε με αδεσποτα? δεν εννοω να ταιζεις..εννοω να δινεις λεφτα απο τη τσεπη σου, να αγωνιας και να ξερεις οτι αν βγεις μια βολτα εξω θα βρεις αλλα τοσα να μαζεψεις? αν οχι τοτε μαλλον γι αυτο δεν καταλαβαινεις γιατι αν βρεθει μια καλη περιπτωση πριν μπορεις εσυ τοτε θα το δωσουν..εχω 7 γατια..ξερεις πως 2 απο τα 7 τα κρατησα?γιατι κι εγω οταν ξεκινησα να μαζευω και να φιλοξενω αδεσποτα με σκοπο να τους βρω ενα σπιτι το θεωρουσα αδιανοητο να πω σε καποιον θα στο δωσω, ακομα κι αν εσυ το σκεφτεσαι κι εγω να παω να το δωσω αλλου..αν λειτουργουσα οπως λειτουργω τωρα θα ημουν μειον 2 γατια κατω κι ετσι θα μπορουσα να φιλοξενησω και να βοηθαω κι αλλα.. αλλωστε οι ανθρωποι στο ειπαν ηδη δεν αναιρεσαν τον λογο τους..
Εγώ είχα βρει μια ολόκληρη οικογένεια γατιών στα σκουπίδια. Τα φιλοξένισα, κράτησα το ένα και τους βρήκα και σπίτι. Σε όλους όσους τα έδωσα ήταν φίλοι μου απο το σχολειο, φροντηστήριο και την προπόνηση και περίμενα μέχρι το καλοκαίρι. Είχα πολλά τηλεφωνήματα στο μεταξύ απο ανθρώπους που ενδιαφέρονταν αλλά τους έλεγα πως είναι κρατημένα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εγώ είχα βρει μια ολόκληρη οικογένεια γατιών στα σκουπίδια. Τα φιλοξένισα, κράτησα το ένα και τους βρήκα και σπίτι. Σε όλους όσους τα έδωσα ήταν φίλοι μου απο το σχολειο, φροντηστήριο και την προπόνηση και περίμενα μέχρι το καλοκαίρι. Είχα πολλά τηλεφωνήματα στο μεταξύ απο ανθρώπους που ενδιαφέρονταν αλλά τους έλεγα πως είναι κρατημένα.
κι εγω οταν εβρισκα απλα ενα γατι το εδινα οπου να ναι σε φιλους γνωστους κλπ..οταν ομως ασχοληθηκα σοβαρα με το γατι να ειναι μεσα στο σπιτι να στειρωθει κλπ και οταν ειχα μεσα στο σπιτι περσυ 7 δικα μου +4 μωρα που βρηκα σε μια σακουλα, κανενας γνωστος μου δεν ηθελε γατι δεν ειχα καμια πολυτελεια να περιμενω εσενα μεχρι το καλοκαιρι για να το παρεις..φαντασου λοιπον μια φιλοζωικη που εχει αρκετα μεγαλυτερο αριθμο ζωων που πρεπει να τους βρει σπιτι κι αλλα τοσα απο πισω να χρειαζονται τη βοηθεια τους..
τελοσπαντων ολη αυτη τη κουβεντα στην εκανα μηπως και δεις και την αλλη πλευρα και οχι μονο τη δικη σου ;)

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
κι εγω οταν εβρισκα απλα ενα γατι το εδινα οπου να ναι σε φιλους γνωστους κλπ..οταν ομως ασχοληθηκα σοβαρα με το γατι να ειναι μεσα στο σπιτι να στειρωθει κλπ και οταν ειχα μεσα στο σπιτι περσυ 7 δικα μου +4 μωρα που βρηκα σε μια σακουλα, κανενας γνωστος μου δεν ηθελε γατι δεν ειχα καμια πολυτελεια να περιμενω εσενα μεχρι το καλοκαιρι για να το παρεις..φαντασου λοιπον μια φιλοζωικη που εχει αρκετα μεγαλυτερο αριθμο ζωων που πρεπει να τους βρει σπιτι κι αλλα τοσα απο πισω να χρειαζονται τη βοηθεια τους..
τελοσπαντων ολη αυτη τη κουβεντα στην εκανα μηπως και δεις και την αλλη πλευρα και οχι μονο τη δικη σου ;)
Τους καταλαβαίνω αλλα... τελος πάντων δεν έχει πολύ νόημα.. Μάλλον απο εκτροφείο θα το πάρω το σκυλι... Τι γνώμη έχεται για το Alex Von Haus;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Τους καταλαβαίνω αλλα... τελος πάντων δεν έχει πολύ νόημα.. Μάλλον απο εκτροφείο θα το πάρω το σκυλι... Τι γνώμη έχεται για το Alex Von Haus;
,,
να σου πω τη γνωμη μου,,, οτι δεν πρεπει να παρεις ακομα σκυλο γιατι δεν εχεις χρονο,, θα κλαιει και θα χτυπιεται με τις ωρες μονο του και μολις μεγαλωσει λιγους μηνες θα σου γκρεμισει το διαμερισμα μεχρι να γυρισεις,,, χωρια αν εχεις γειτονες με στενη επαφη θα σκοτωθειτε γιατι δεν θα κλεινουν ματι και καθε μερα θα ειναι η αστυνομια εκει,,,

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
,,
να σου πω τη γνωμη μου,,, οτι δεν πρεπει να παρεις ακομα σκυλο γιατι δεν εχεις χρονο,, θα κλαιει και θα χτυπιεται με τις ωρες μονο του και μολις μεγαλωσει λιγους μηνες θα σου γκρεμισει το διαμερισμα μεχρι να γυρισεις,,, χωρια αν εχεις γειτονες με στενη επαφη θα σκοτωθειτε γιατι δεν θα κλεινουν ματι και καθε μερα θα ειναι η αστυνομια εκει,,,
Για ποιό λόγο να κλαίει και να χτυπιέται; Αφού δεν θα λείπω πάνω απο 5 ώρες απο το σπίτι.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πολύ καλά έκανες που έψαξες σε φιλοζωικές και κρίμα που δεν μπορείς να τον έχεις απο τώρα.εγώ να φανταστείς είμαι τρίτο έτος για το τέταρτο και έχω απεριόριστο χρόνο στην διάθεση μου παρά τις εξεταστικές και όλα αυτά.:p

αν θέλεις μπορείς να μας πείς το όνομα του εκτροφέα μήπως μπορούμε να σε βπηθήσουμε.δεν έχω ακούσει στην ελλάδα για εκτροφέα δηλωμένο στον ΚΟΕ που να εκτρέφει γερμανικούς ποιμενικούς μακρύτριχους.

καλώς ήρθες και μπορεί να σε έχω πετύχει και στο γατοφόρουμ.

Last edited:

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
πολύ καλά έκανες που έψαξες σε φιλοζωικές και κρίμα που δεν μπορείς να τον έχεις απο τώρα.εγώ να φανταστείς είμαι τρίτο έτος για το τέταρτο και έχω απεριόριστο χρόνο στην διάθεση μου παρά τις εξεταστικές και όλα αυτά.:p

αν θέλεις μπορείς να μας πείς το όνομα του εκτροφέα μήπως μπορούμε να σε βπηθήσουμε.δεν έχω ακούσει στην ελλάδα για εκτροφέα δηλωμένο στον ΚΟΕ που να εκτρέφει ΓΠ μακρύτριχους.

μην ξέχασω ,καλώς ήρθες και μπορεί να σε έχω πετύχει και στο γατοφόρουμ.
Kαλώς σε βρήκα! Δεν εκτρέφει μακρύτριχα, κανονικά εκτρέφει, απλώς εγώ ενδιαφέρομαι για μακρύτριχο και μου είπε πως βγάζει σε γέννες του σίγουρα. Λέγεται Αλέξανδρος Τζανίδης και έχει το Alex Von Haus:GermanDog.gr || Von Alex Haus || Γερμανικός Ποιμενικός | Εκτροφείο Γερμανικών Ποιμενικών

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Για ποιό λόγο να κλαίει και να χτυπιέται; Αφού δεν θα λείπω πάνω απο 5 ώρες απο το σπίτι.
..
..
εμενα η δικια μου εκανε λες και ολος ο κοσμος της ημουν εγω,,, εφευγα,,, κλαμα χτυπιοτανε ουρλιαζε,, ερχομουνα μολις με εβλεπε απο μακρυα δωστου παλι ουρλιαχτα τραχαματα χοροπηδηματα,,, για μηνες αυτο,,, και με τη γειτονια στα μαχαιρια που λενε... γιαυτο το λεω,,, ενος απεναντι ητν ικανο να κλαιει 10 ωρες μεχρι που αναγκαστηκε να παει να νοικιασει αλλου σπιτι και τελικα εμαθα οτι αναγκαστηκε και το εδωσε και πηρε ενα μεγαλυτερο,,,

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας. Υπάρχουν τρόποι να το κάνεις να μην κλαίει. Η δικία σου αν θυμάμαι καλά αδέσποτο δεν ήταν; Οπότε μπορεί να φοβάται οτι θα την αφήσεις πάλι, γι'αυτό και να κλάιει...

Πώς σας φαίνεται το Von Alex Haus στην Κατερίνη; Έχει πάρει κανείς κουτάβι απο εκει;

Last edited:

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Έχω νέα απο τον Ιγκορ(που τώρα λέγεται Ερμής). Εδώ και μια βδομάδα έχει πάρει 3 κιλάκια. Είναι πολύ δεκτικός και τρυφερός, Φιλοξενείται προσωρινά. Είναι πολύ χαδιάρης και τα πάει περίφημα με άλλα σκυλιά. Με τις γάτες δεν ξέρω πώς τα πάει όμως.... Υπάρχει πρίπτωση αν δεν τα πηγαίνει καλά να αρχίσει να τα πηγαίνει ή ούτε να το σκέφτομαι; Παρακαλώ την βοηθειά σας!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT