Γεια σας,είμαι η Αναίς ένα πανέμορφο λευκό Σπιτζ!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλησπέρα και καλώς ήρθατε! Να την χαίρεσαι την μικρή σου. Είναι πολύ όμορφη. Αυτός που την πήρες όμως δεν είναι εκτροφέας. Online πετσοπ είναι. Παραγγέλνεις και στα κάνουν ντελίβερι...

Anais

Member
14 Δεκεμβρίου 2010
15
0
Ηρακλειο
Δεν υπαρχει περίπτωση να την παω σε εκπαιδευτη! Μια φορα το κάναμε αυτό το λαθος κ το μετανιωνουμε!! (Οι γονείς μου είχαν δώσει ένα Boxer τιγρέ για βασική εκπαιδευση και μετα που μας το γυρισαν φαινοταν οτι το σκυλι ειχε φαει πολυ ξυλο!! Του λεγαμε την εντολη κ ετρεμε!! ) Δεν ξερω τι ειναι αυτα τα puppy party που λες, αλλα καλο ακουγεται! Ετσι ειναι αυτη η ρατσα επιφυλακτικη με τους ξενους, τι να κανουμε! Στην τελικα αμα δεν γνωριζεις εναν σκυλο, και τον βλεπει οτι ειναι σε σταση επιθετικη δεν πας να το χαιδεψεις!!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Puppy mills λέγονται και αν διαβάσεις σχετικά θα δεις ότι δεν είναι κάτι καλό! Το αντίθετο μάλιστα!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ήρθατε.
Πολύ όμορφο το κοριτσάκι σου....

Γι'αυτό που λες παραπάνω, για την επιθετική στάση, προφανώς δεν πλησιάζεις σκύλο σε τέτοια κατάσταση, όμως γιατί να είναι επιθετικός; Γίνεται συνέχεια αυτό; Γιατί αν ναι, τότε υπάρχει πρόβλημα, που αν δεν διορθωθεί, θα μεγαλώσει και είναι κρίμα, γιατί ούτε εσύ θα είσαι ευτυχισμένη με το σκύλο, ούτε ο σκύλος.

Επιπλέον, υπάρχουν εκπαιδευτές που δε χρησιμοποιούν ξύλο για να μάθουν ένα σκύλο πράγματα.

και πάλι να χαίρεσαι το μωρό σου

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Puppy mills λέγονται και αν διαβάσεις σχετικά θα δεις ότι δεν είναι κάτι καλό! Το αντίθετο μάλιστα!
Της είπαν προηγουμένως να πάει σε κουταβοσυναντήσεις.....αυτό εννοεί pappy party (φαντάζομαι!!!)

Anais

Member
14 Δεκεμβρίου 2010
15
0
Ηρακλειο
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα για όλα αυτά.Νιώθω ενοχές...αλλά τώρα έγινε... Σίγουρα δεν θα ξαναγίνει!! Χαιρομαι που σταθηκα τυχερή και το κοριτσακι μου ειναι υγιές!

Anais

Member
14 Δεκεμβρίου 2010
15
0
Ηρακλειο
Δεν ειναι επιθετικη οταν δεν της δινουν σημασια η οταν απλα της μιλανε! Επιθετικη γινεται οταν παει να την ακουμπησει καποιος! Φανταζομαι γιατι φοβαται! Τα ατομα ομως που ερχονται σπιτι μας, τα μαθαινει κ ειναι πολυ φιλικη μαζι τους!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δεν υπαρχει περίπτωση να την παω σε εκπαιδευτη! Μια φορα το κάναμε αυτό το λαθος κ το μετανιωνουμε!! (Οι γονείς μου είχαν δώσει ένα Boxer τιγρέ για βασική εκπαιδευση και μετα που μας το γυρισαν φαινοταν οτι το σκυλι ειχε φαει πολυ ξυλο!! Του λεγαμε την εντολη κ ετρεμε!! ) Δεν ξερω τι ειναι αυτα τα puppy party που λες, αλλα καλο ακουγεται! Ετσι ειναι αυτη η ρατσα επιφυλακτικη με τους ξενους, τι να κανουμε! Στην τελικα αμα δεν γνωριζεις εναν σκυλο, και τον βλεπει οτι ειναι σε σταση επιθετικη δεν πας να το χαιδεψεις!!
Αγάπη μου γλυκιά αυτό που λες κατ' εμέ δεν είναι εκπαίδευση .... είναι στέλνω το σκύλο μου πακέτο και κάνω το σταυρό μου πως θα μου το γυρίσουν...!!!!

Κάτσε λίγο... και μην νομίζεις ότι σου κατηγορώ το σκυλάκι σου. Μια χαρά σκυλάκι είναι, απλά πρέπει να το δεις πιο μελλοντικά. Το ότι μία ράτσα είναι επιφυλακτική (όπως και η δική μου) δεν σημαίνει ότι πρέπει να γρυλίζει στον κάθε έναν περαστικό!!! Έστω κι αν πάει να την χαϊδεψει... θα του δείξει ότι δε θέλει θα οπισθοχωρήσει ίσως αλλά όχι και να γρυλίσει...!!
Εάν έρθει ένα παιδί που τα τραβάνε σαν μαγνήτες και πάει να την πιάσει και δαγκώσει, νομίζεις ότι θα ενδιαφέρει κανέναν αν η ράτσα είναι επιφυλακτική ή αν το παιδί είδε προηγουμένως την επιθετική στάση του σκύλου...?? Δεν στο λέω για κακό συνβουλές σου δίνω και βλέπω ίσως ένα βήμα παραπέρα.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο σωστός εκπαιδευτή εκπαιδεύει τον ιδιοκτήτη και όχι το σκύλο (και επίσης προσωπικά δεν θα παρέδιδα το σκύλο μου ποτέ και σε κανέναν!). Η μικρή μου μέσα σε μία μέρα, τα είδε όλα (ατυχία γιατί της πέσανε όλα μαζί αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και δεν ήθελε να δει ούτε σκύλο ούτε άνθρωπο. Δύο μαθήματα σε ομαδικό με κουτάβια και έναν απίστευτο εκπαιδευτή και όλοι νόμιζαν ότι άλλαξα σκύλο.... και η αλλαγή ήταν θετική, ούτε ξύλο ούτε φοβίες ούτε τίποτα τέτοιο.

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Όχι καλέ puppy mill (μακριά από εμάς)... κουταβοσυνάντηση είναι για κοινωνικοποίηση το puppy party!! :)

Anais

Member
14 Δεκεμβρίου 2010
15
0
Ηρακλειο
Αγάπη μου γλυκιά αυτό που λες κατ' εμέ δεν είναι εκπαίδευση .... είναι στέλνω το σκύλο μου πακέτο και κάνω το σταυρό μου πως θα μου το γυρίσουν...!!!!

Κάτσε λίγο... και μην νομίζεις ότι σου κατηφορώ το σκυλάκι σου. Μια χαρά σκυλάκι είναι, απλά πρέπει να το δεις πιο μελλοντικά. Το ότι μία ράτσα είναι επιφυλακτική (όπως και η δική μου) δεν σημαίνει ότι πρέπει να γρυλίζει στον κάθε έναν περαστικό!!! Έστω κι αν πάει να την χαϊδεψει... θα του δείξει ότι δε θέλει θα οπισθοχωρήσει ίσως αλλά όχι και να γρυλίσει...!!
Εάν έρθει ένα παιδί που τα τραβάνε σαν μαγνήτες και πάει να την πιάσει και δαγκώσει, νομίζεις ότι θα ενδιαφέρει κανέναν αν η ράτσα είναι επιφυλακτική ή αν το παιδί είδε προηγουμένως την επιθετική στάση του σκύλου...?? Δεν στο λέω για κακό συνβουλές σου δίνω και βλέπω ίσως ένα βήμα παραπέρα.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο σωστός εκπαιδευτή εκπαιδεύει τον ιδιοκτήτη και όχι το σκύλο (και επίσης προσωπικά δεν θα παρέδιδα το σκύλο μου ποτέ και σε κανέναν!). Η μικρή μου μέσα σε μία μέρα, τα είδε όλα (ατυχία γιατί της πέσανε όλα μαζί αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και δεν ήθελε να δει ούτε σκύλο ούτε άνθρωπο. Δύο μαθήματα σε ομαδικό με κουτάβια και έναν απίστευτο εκπαιδευτή και όλοι νόμιζαν ότι άλλαξα σκύλο.... και η αλλαγή ήταν θετική, ούτε ξύλο ούτε φοβίες ούτε τίποτα τέτοιο.
Αυτό νομιζα οτι εννοουσες! Σοβαρά υπάρχει αυτό εδώ στην Ελλαδα? Κ πως θα μπορούσα να βρω έναν τετοιο εκπαιδευτη κ μαθηματα με κουταβια???

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Anais, ψάξε για ομαδικά μαθήματα εκπαίδευσης κουταβιών!
Θα κάνει πολύ καλό στο σκυλάκι σου και σε σένα :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
puppy party?
Δηλαδή αντί να κάνει εκπαίδευση ο εκπαιδευτής βάζει όλα τα βλαμμένα μαζί (σε ένα πάρκο φαντάζομαι ή τέλος πάντων σε κάποιο χώρο) και τα αφήνει να... του πάρουν το κεφάλι?
Κι εντάξει να 'ναι 5-6, επιτρέπει πάνω από 10 σε κάθε party?
Ωραία...
Αυτό το κάνει συχνά? Γιατί μετά από ένα, δύο, τρία, πέντε, δέκα puppy parties τον βλέπω για το ΔρομοκαΪτειο τον κακομοίρη τον επιβλέποντα.

(έχουν και χαρωπά καπελάκια? πιτσα? τούρτα? κόκες κόλες?)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αυτό νομιζα οτι εννοουσες! Σοβαρά υπάρχει αυτό εδώ στην Ελλαδα? Κ πως θα μπορούσα να βρω έναν τετοιο εκπαιδευτη κ μαθηματα με κουταβια???
Όχι παιδί μου. Υπάρχουν πολλοί καλοί εκπαιδευτές, απλά όπως και στην αγορά σκύλου, θέλει καλό ψάξιμο για να βρεις πραγματικό σωστό επαγγελματία.

Εμένα ο δικός μου δεν χρησιμοποιεί βία ποτέ (ειδικά σε μένα τι να δείρει από το δείγμα σκύλου...!!!), βασίζεται στη δημιουργία σεβασμού μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη (όχι με ξύλο και φωνές και ηλεκτροσοκ και άλλα τέτοια κουλά). ...!! Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι. Απλά θέλει προσοχή μη πέσεις σε κανέναν ... ασ' πούμε κομψά ακατάλληλο!!

Εάν μας πεις ποιες περιοχές σε βολεύουν σίγουρα κάποιο μέλος θα σου συστήσει κάποιον.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
puppy party?
Δηλαδή αντί να κάνει εκπαίδευση ο εκπαιδευτής βάζει όλα τα βλαμμένα μαζί (σε ένα πάρκο φαντάζομαι ή τέλος πάντων σε κάποιο χώρο) και τα αφήνει να... του πάρουν το κεφάλι?
Κι εντάξει να 'ναι 5-6, επιτρέπει πάνω από 10 σε κάθε party?
Ωραία...
Αυτό το κάνει συχνά? Γιατί μετά από ένα, δύο, τρία, πέντε, δέκα puppy parties τον βλέπω για το ΔρομοκαΪτειο τον κακομοίρη τον επιβλέποντα.

(έχουν και χαρωπά καπελάκια? πιτσα? τούρτα? κόκες κόλες?)
Το puppy party δεν είναι ομαδικό μάθημα. Είναι ώρα χαλάρωσης για τα κουτάβια, παιχνίδι μαλλιοτράβηγμα και τέτοια :p

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Όχι καλέ puppy mill (μακριά από εμάς)... κουταβοσυνάντηση είναι για κοινωνικοποίηση το puppy party!! :)
Λάθος μου. Νόμιζα ότι αναφερόταν στα puppy mill. Κάπου έχασα την συζήτηση!

Anais

Member
14 Δεκεμβρίου 2010
15
0
Ηρακλειο
Στο κέντρο του Ηρακλείου (Κρητης) μένουμε. Αν γνωρίζετε να μου συστήσετε κάποιον...Θα χαιρομουν πολύ!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Αν έμενες Αθήνα, θα συναντιόμασταν όταν θα κατεβαινα...

Με τα παιδιά πώς τα πάει; Η Βερονικα μόνο τον κλόουν δεν τους κάνει. Τα λατρεύει όλα, και γνωστά και άγνωστα, όλων των χρωμάτων και φυλών.:)