Γεια σας από μία νέα σκυλομαμά! :-)

σας χαιρετω και εγω...βρηκα προσφατα το φορουμ καθως μεχρι τωρα δεν ειχα σκυλι κ δε το ειχα ψαξει καθολου!!!τον τελευταιο καιρο το ανακαλυψα και μπαινω κ πραγματικα μου εχετε λυσει πολλες αποριες!! :)
λοιπον...την τσουπρα της φωτο την εχω 3 μερουλες τωρα....τις οποιες ειμαι αυπνη διοτι δεν με αφηνει να κοιμηθω..και μπηκα να διαβασω κ αλλες τετοιες ιστοριες να παρηγορηθω!!
(ακουστηκε σαν κακια αυτο??να παρηγορηθω με τον πονο των αλλων....?? :D )

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...ποιάς φωτό?

Καλώς ήλθες! Καλές συζητήσεις!

Ok, κατάλαβα, την έχεις στο άλμπουμ σου:)

καταφερα κ την εβαλα κ στο προφιλ μ φωτο.. :)
το μικρο που λετε το πηρα απο ενα συλλογο με αδεσποτα...μολις 2 μηνων το καμαρι μου!!!κ προσπαθω να καταλαβω τι ρατσες κρυβει... :)
να ξερω κ ποσο μεγαλο θα μου γινει... :)
εχετε καποια ιδεα οπως το βλεπετε???γιατι ειμαι καπως ασχετη...

Viktor

Member
1 Νοεμβρίου 2010
21
0
Χαλκιδα
Καλως ηρθατε! Χαιρομαστε να σας εχουμε στην παρεα μας!

Υ.Γ. κουραγιο, η κουραση ειναι προσωρινη, η φιλία σας για μια ζωη.

ευχαριστω πολυ!! :) εχουμε αρχισει κ μαθαινουμε κ το σπιτι κ δε σταματαει να παιζει....εχει δε απιστευτη πλακα οταν εξαντλειται κ πραγματικα "σερνεται" να παει στο κρεβατακι της!!!
δεν ειχα ξανα σκυλι μεχρι τωρα κ πραγματικα το μετανοιωνω!!!ναι θελει πολλες ωρες κ πολυ προσοχη στην αρχη...κ να αλλαξω ολο μου το προγραμμα κ ταλαιπωρια κτλ κτλ κτλ....αλλα ειναι απιστευτο συναισθημα να εχω αυτη τη ψυχουλα μες στο σπιτι... ε>

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
τρελό φατσόνι...
να σου ζήσει. το ξενύχτι θα περάσει σύντομα, παρόλαυτα κουράγιο...
δεν είναι όμως τέλεια όταν το παίρνεις αγκαλία;;;

και αφου αισιως κλεινω ενα μηνα με το τερας μου στο σπιτι ειπα να πω την μεχρι τωρα εμπειρια μου!!!
καταρχας...(θα "γλειψω" λιγο εδω το φορουμ) το τι με εχει βοηθησει με τοοοοοσα πολλα θεματα δεν λεγεται!!!! :)
λοιπον..........δε ξερω αν το δικο μ ειναι σαινη η αν με αυτη τη συχνοτητα μαθαινουν ολα αλλα.........στο θεμα της τουαλετας τα παμε πολυυυυυ καλα....μονο οταν λειπω πολλες ωρες μπορει να δω μετα τιποτα αλλα και παλι κοντα στην πανα...
εχουμε μαθει το ονομα μας,το ελα,το κατσε,το κατω,το μεινε (ε για λιγο αυτο..)το εξω και το μη!!τα δυο τελευταια σωτηρια....τα λεω και πολυ συχνα..αυτα κ το ονομα της ακουει τοσο συχνα! :D
εχουμε ξεθαρρεψει και ολη μερα τρεχουμε,παιζουμε κ κανουμε κ τις κλασικες ζημιες μας... (χθες μ εφαγε το βιβλιαριο της! :eek:
εχουμε σταματησει να κλαιμε οταν φευγω..(ειμαι κ φοιτητρια κ κανω κ αλλα μαθηματα κ οσο να'ναι 6-7 ωρες μενει μονη της..)
και τα βραδια αρχικα κοιμαται στο κρεβατι της αλλα μετα επειδη προφανως της λειπω :D γυρω στις 4 ερχεται στο δωματιο μ κ ξαπλωνει διπλα στο κρεβατι μ...ευτυχως πανω δεν ανεβαινει!!!αλλα και μια φορα που το εκανε την εδιωξα..η οπως πολυυυυ ωραια περιεγραψε ο συμφορουμιτης st3lios σε ενα αλλο ποστ.. "Ταααν μια με το πόδι και...γκντουπ κάτω ο σκύλος!" :D:D και δε το ξανακανε!!

και ναι........ειμαι μια νεα περηφανη σκυλομαμα..και ειμαι καλα!!! ;)