Γεια σας από μένα και τον Ραμόν...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο Ραμον ακολουθησε τον δρομο των προγονων του... Ειναι κανεις που εκανε, ή θα κανει κατι διαφορετικο ;

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Πολύ λυπάμαι για το φιλαράκι σου... :(
Σκέψου όμως οτι ήταν το καλύτερο....Κρίμα να ταλαιπωρείται. Να τον σκέφτεσαι με χαρά και γαλήνη και να είσαι βέβαιος οτι είναι καλύτερα εκεί ψηλά που έχει πάει! :)

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την συμπαράσταση.
Σίγουρα κάποια στιγμή αλλά όχι άμεσα,να πάρουμε έναν μικρό φίλο σαν το Ραμόν,όμως από μια μικρή αναζήτηση που έκανα δεν βρίσκω εύκολα καναδέζικο.
Αν γνωρίζει κάποιος κάποιον εκτροφέα για να κάνω μια πρώτη επαφή,θα ήμουν ευγνώμων.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα :)
Η φυλή έχει αναγνωριστεί με την ονομασία Λευκός Ελβετικός Ποιμενικός και όχι Καναδέζικος. Εκτροφείο στην Ελλάδα δεν υπάρχει απ`όσο γνωρίζω, αλλά για σιγουριά επικοινώνησε με τον ΚΟΕ.

Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις, σαν το Ραμόν όμως δε θα είναι, κι ας είναι ίδια φυλή, θα είναι ο νέος σου φίλος που θα τον αγαπήσεις και θα σε αγαπήσει εξίσου με το Ραμόν αλλά θα ζήσετε νέες...περιπέτειες :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αυτος με το ζευγαρι των Ελβετικων που ερχεται καθε χρονο στην Εκθεση του ΚΟΕ ποιος να ειναι ? Ισως μπορει να βρει πληροφοριες απο τον καταλαγο της Εκθεσης....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ζευγάρι δεν έχω δει ποτέ!
Στην προηγούμενη (γιατί σε αυτή ελάχιστα παρακολούθησα τα σκυλιά :D ) ήταν 2 αρσενικά που τα είχε φέρει ένα ζευγάρι. Αλλά ήταν από εξωτερικό!
Βέβαια, ο κατάλογος της έκθεσης θα βοηθούσε :)

cantona

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2011
76
13
Ένα τηλεφώνημα που έκανα στον ΚΟΕ μου επιβεβαίωσαν πως δεν έχουν καμία καταχώρηση.
Τώρα για τον κατάλογο που λέτε δεν ξέρω αλλά καλύτερα να ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα σε άλλο νήμα.