Γεια σας παιδια ειμαι ο Θεμης απο Ξανθη και ειμαι 20 ετων. Αγαπω πολυ τα σκυλακια, εχω σχετικα καλη εμποιρια μαζι τους Απο μικρος παρακολουθουσα διαφορα περιοδικα για σκυλια, εβλεπα εκπομπες και πολλες συμβουλες απο πιο εμποιρους στα σκυλια και ειμαι πολυ πεηφανος που ξερω να τους φερομαι σωστα και να απικοινωνω μαζι τους. Εχω δυο σκυλακια, το ενα ειναι πεκινουα 8 ετων η πεγκυ που την αγαπαω γιατι εχουμε ζησει πολλα μαζι, Και το αλλο ειναι ο Ero ενα καταπληκτικο ημιαιμο λυκοσκυλο με χασκυ 4 μηνων. Μπορω να πω πως ειμαι ερωτευμενος μαζι του γιατι ειναι το σκυλι που παντα ηθελα να εχω με βαση τα χαρακτηριστικα του, αλλα ειναι το μονο σκυλι που εχω που δεν λιωνει για χαδια! του αρεσει η παρεα η σκυλισια και η ανθρωπινη αλλα αν πας να το χαιδευσεις κανει σβουρες τρεχει κ ετσι. καθετε να το χαιδευσεις για λιγο αλλα μετα θελει να παιξετε. Δεν ειναι καθολου αγγαλιτσας με δυο λογια! Γραφτηκα στο φορουμ για να μπορω να μοιραζομαι την αγαπη για το σκυλια με αλλους ανθρωπους και φυσικα να γινω καλυτερος ιδιοκτητης!
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Last edited by a moderator: