γιατι?το να κανει μια σκυλα δυο η τρεις γεννες στην ζωη της και φυσηκα οχι σε 3 χρονια μεσα της κανει ποιο πολυ καλο παρα κακο.
γιατι?το να κανει μια σκυλα δυο η τρεις γεννες στην ζωη της και φυσηκα οχι σε 3 χρονια μεσα της κανει ποιο πολυ καλο παρα κακο.
θα ξεπερασω την προκαταληψη.να σου πω καταρχην οτι δεν ειμαι απατεωνας.τα μπανντογκ ειναι μια οικογενεια σκυλων που ακομα δεν υπαρχουν στανταρ.αρα ναι τα πουλαω ως ημιαιμα οπως κανουν οι εκτροφεις του ειδους επισης οπως κανουν και με τα πιτ και τοσες αλλες.Απλά επειδή θα σκάσω αν δεν ρωτήσω, τα δύο από τα κουταβάκια ως τι τα πουλάς ? Ως ημίαιμα ?
Και τα υπόλοιπα προφανώς τα χαρίζεις ως καθαρόαιμα;
χμ οκ αρα σε αυτο το φορουμ κανεις δεν ζευγαρωνει τα σκυλια του ποτε.οκ χαρηκα που μιλησαμε αλλα δεν χρειαζωμαι κατι τετοιο.θεωρω κακοποιησει την στειρωση ενος ζωου επειδη ο ιδιοκτητης ειναι ανευθινος να το προφηλαξη απο εγκυμοσυνη η τον σκυλο του απο να καβαληκαυει οποια σκυλα βρει.περα απο λογους υγειας το θεωρω περριτο επισης δεν κανω κανενα κακο σε καμια φυλη μιας και δεν αναπαραγω καμια φυλη πρωτων και δευτερων δεν εχω κανει αναπαραγωγες με σκοπο το κερδος.τελος ποιος εγγυαται σε καποιων που θα παρει ενα σκυλο απο επισημο εκτροφειο οτι δεν θα εχει δυσπλασιες η οποιο αλλο προβλημα και οτι το πεντιγκρι ειναι αληθηνω και πολλα αλλα εσυ?δεν νομισω γραφτηκα με φιλικη διαθεση και προθεση ανταλλαγης αποψεων αλλα τελικα ολοι οι ευσυνηδητοι <σκυλαδες> ειστε ιδιοι σκυλος. χωρις χαρτια δεν πρεπει να αναπαραγετε η καποιοι πιστευουν οτι δεν αξιζει καν.ευτηχως που δεν ειναι ολοι ετσι αλλιως δεν θα υπηρχαν οι ρατσες ουτε καν οι σκυλοι θα υπηρχαν μονο οι λυκοι τα αυστραλιανα ντιγκο και αγριοσκυλα της αφρικης.εγω παρει ντοπερμαν απο γνωστο εκτροφειο το χρυσοπληρωσα και ειχε πλαστο πεντγκρι αλλα το δεν ηξερα να ψαξω.και φυσηκα η σκυλα δεν εχει κανει γεννα επειδη αποδεικτικε οτι ο παπους της ειχε υπογναθησμο.αυτα και τωρα παρακαλω την διαγραφη μου απο το φορουμ.Τουλαχιστον γνωριζεις οτι ειναι παρανομο?
Διαβασε τα παρακατω και ευχομαι να καταλαβεις το πνευμα που κινειται το φορουμ αυτο.
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/αναπαραγωγή.ή.διαζευκτικό.εκτροφή%3B-13746/
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/γιατι.δεν.ζευγαρώνουμε.τα.σκυλιά-273/
θα σου προτηνα να ξαναδεις τον τιτλο λεει γνωμες αποψεις φωτο δεν ειναι εμπορικο.Επίσης η υπογραφή σου δείχνει κατά πόσο σε νοιάζει να βγάλεις χρήματα..
Εσύ για ποιους λόγους θέλεις και ζευγαρώνεις τα σκυλιά σου;; Τα σκυλιά μας ΔΕΝ τα ζευγαρώνουμε! Και στο λέει κάποια που το έκανε και που ξέρει ΣΙΓΟΥΡΑ πως τα σκυλάκια έχουν καταλήξει σε καλές οικογένειες, υπό την έννοια πως τα προσέχουν και τα αγαπάνε! Αλλά μία γέννα δεν είναι απλή υπόθεση! Για χιλιάδες λόγους! Κάνε έναν κόπο και διάβασε στο φόρουμ θέματα και θα καταλάβεις το γιατί!ο λογος?δεν ειμαι υπερ της στειρωσης ουτε φυσηκα και των αλογιστων ζευγαρωματων.