Γεια σας...[άσπρη γλώσσα/αστάθεια]

27 Σεπτεμβρίου 2011
7
0
Γεια σας,ειμαι νεο μελος κ εχω ενα μικρο σκυλακι 1 χρονακι!Θελω την βοηθεια σας.....εδω κ 2 μερες εχει ασπρη γλωσσα,δεν εχει πολυ κεφι κ δεν τρωει πολυ καλα.....κ το αποκορυφωμα σημερα εκει που παιζαμε αισθανθηκε ασταθεια κ επεσε κατω κ τωρα σηκωνετε πολυ λιγο κ καθετε παλι....τι μπορει να εχει?σας παρακαλω βοηθηστε με μεχρι να το δει ο κτηνιατρος γιατι δεν θελω να παθει κατι.....

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Καλως ηρθες!!!!2 μερες εχει το σκυλακι σου αυτα τα συμπτωματα και μαλιστα χθες ηταν Δευτερα που ηταν ανοιχτα τα κτηνιατρεια και δεν το πηγες?(να πω οτι ηταν Κυριακη και ηταν κλειστα,ενταξει)
Δεν σε κατακρινω,μπορει να ειχες δουλειες αλλα εγω θα ειχα θορυβηθει πολυ ειδικα με την ασπρη γλωσσα και θα ετρεχα να δω τι εχει..................εστω να το πηγαινε καποιος δικος σου.

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Τον πηρες τηλεφωνο να του πεις τι συμπτωματα εχει το σκυλακι σου?μηπως εστω μπορει να σου δωσει μια συμβουλη μεχρι να τον πας?

27 Σεπτεμβρίου 2011
7
0
Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο τελικα
!!Μας εδωσε ενα φαρμακο ο κτηνιατρος κ μετα απο 1-2 μερες ηταν μια χαρα.....

27 Σεπτεμβρίου 2011
7
0
Το DOXITAB μας εδωσε κ θα το παιρνει για ενα μηνα(χαπι ειναι)....οταν την πηγαμε της εκανε εξετασεις αιματος ο γιατρος κ τα ειχε σχεδον ολα κατεβασμενα γι'αυτο ειχε αυτα τα συμπτωματα!Κ μολις περασει ο μηνας θα παμε να την δει παλι......Αλλα ευτυχως ειναι μια χαρα τωρα!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.883
20.262
Και όλα αυτά τα συμπτώματα, σε ποιά διάγνωση αποδίδονται;
Δεν σου είπε;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
DOXITAB® is an antibiotic. It is used to treat certain bacterial infections of the nose, ears, lung, skin, bone, stomach and bladder. DOXITAB® is also used to treat dental infections, sexually-transmitted diseases (STD) such as syphilis or gonorrhoea. It may also be used to treat and prevent malaria.
Μεταφραση:
DOXITAB ® είναι ένα αντιβιοτικό. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων βακτηριακών λοιμώξεων της μύτης, των αυτιών, των πνευμόνων, του δέρματος, των οστών, του στομάχου και της ουροδόχου κύστης. DOXITAB ® χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία οδοντιατρική λοιμώξεις, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), όπως η σύφιλη και η βλεννόρροια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία και την πρόληψη της ελονοσίας.

http://www.mims.com/India/patientmedicine/info/DOXITAB tab/Doxycycline

Αυτά βρήκα για το φάρμακο, με ένα γρήγορο googlαρισμα....τι προκάλεσε όλα αυτά τα συμπτώματα στο σκυλάκι σου? Δεν σου είπε? Ρώτα τον ώστε να προσέχεις από δω και πέρα να μην το ξαναπάθει!
Περαστικά!

27 Σεπτεμβρίου 2011
7
0
Δεν μου ειπε κατι αλλο....αυτα που σας ειπα προηγουμενως.Κ επισης πως δεν ηταν κατι σοβαρο κ ανησυχητικο,οπως κ φανηκε.Παντως τωρα που θα την παω θα ρωτησω ξανα!LARA KOUKLARA σε ευχαριστω πολυ!!Οταν μαθω κατι απο τον γιατρο θα σας πω για να προσεχετε κ εσεις!
http://www.dogforum.gr/v3/member.php?6502-Lara_kouklara

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.788
4.086
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ πάντως θα τον ρωτούσα τι πιστεύει πως έπαθε το σκυλί και γιατί οι αιματολογικές βγήκαν έτσι. Επίσης θα ρωτούσα το γιατρό γιατί το σκυλί έχει άσπρη γλώσσα, γιατί δεν έχει κέφια και γιατί πέφτει κάτω όταν παίζουμε..

Δεν μου φαίνονται καθόλου "ασόβαρα" τα συμπτώματα και σίγουρα δε θα έφευγα με 1 αντιβιωτικό στα χέρια χωρίς να μάθω περισσότερα.

27 Σεπτεμβρίου 2011
7
0
Μα μου ειπε τι πιστευει πως επαθε το σκυλι κ γιατι τα ειχε ολα αυτα τα συμπτωματα....γιατι τα ειχε σχεδον ολα κατεβασμενα τα επαθε αυτα!Η ασπρη γλωσσα μπορει να προκληθει απο πααααρα πολλα......τα οποια δεν ειναι ολα σοβαρα!Αυτο μου το ειπε ο γιατρος!!Επισης το σκυλακι 2 μερες ηταν ετσι κ απο την στιγμη που την πηραμε απο τον κτηνιατρο ηταν μια χαρααα!Κ το γιατι βγηκαν ετσι οι αιματολογικες θα το δουμε σιγουρα σιγουρα μετα τη χορηγηση του φαρμακο για να δουμε τι βελτιωση υπαρχει...Βεβαια μας ειπε πως αν ηταν κατι σοβαρο το φαρμακο δεν θα τις εκανε τπτ κ τοτε θα επρεπε να την παμε αμεσως αλλα αν βελτιωθει να την παμε μετα απο ενα μηνα!Δεν νομιζω πως εφυγα απο τον κτηνιατρο απλα κ μονο με αντιβιωτικο στο χερι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.883
20.262
Βρε NATALIA...το θέμα είναι, γιατί τα είχε όλα...κατεβασμένα.
Αυτό είναι το σημαντικό και που πρέπει να ξέρεις. Για να είναι οι δείκτες του [και ποιοί δείκτες αλήθεια; ] κατεβασμένοι [και πόσο κατεβασμένοι] όπως λες, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα είχε. Κάποια ασθένεια. Κάποια ίωση. Κάποια φλεγμονή. Δεν είναι σωστό να λες, ότι θα δείτε μετά την χορήγηση του φαρμάκου, γιατί έγινε αυτό; Τι θα δείτε μετά; Αν έγινε καλά ή όχι; Το θέμα είναι, τι είχε και γιατί; Κάπως λειψά μας τα λες δηλαδή. Η δεν έχεις καταλάβει τι σου είπε ο γιατρός.

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Natalia,
Το ότι η γλώσσα είναι άσπρη σημαίνει ότι δεν γίνεται κυκλοφορία του αίματος ή αυξάνονται τα λευκά αιμοσφαίρια πάρα πολύ στο αίμα κλπ. Το δεύτερο θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι προήλθε από μία τρελλή λοίμωξη από κάποιον μικροοργανισμό. Αλλά και πάλι αν ήταν τόσο μεγάλη η αύξηση των Τ-λευκών η λοίμωξη θα είχε ρυθμιστεί από το ανοσοποιητικό.
Είναι αφελές να πάρεις μία γενική αντιβίωση και μάλιστα για έναν ολόκληρο μήνα, γιατί έτσι θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον, πρόβλημα ανθεκτικότητας στο αντιβιοτικό, και καθόσον είναι γενικής φύσεως ουσία μπορεί να αποκτηθεί πρόβλημα και σε παρόμοιες.
Ελέγχθηκε η φερριτίνη, ο σίδηρος και η EPO στο σκυλι?
Μήπως το σκυλί χάνει βάρος τον τελευταίο καιρό, ή χάνει τρίχωμα?
Ζείτε σε επαρχία? Αν όχι μήπως έχεις κήπο? Μπορεί να υπάρχει κάτι τοξικό στα φυτά (π.χ. είδη κισσών) και να ενοχλεί το μεταβολισμό του σκύλου σου..
Ή μπορεί απλά να πήγε να τα πιει το προηγούμενο βράδυ με τα φιλαράκια του και να μη σου το πε!:D:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ναταλια, το θέμα (όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω) είναι ΓΙΑΤΙ βγήκαν τόσο άσχημες οι εξετάσεις του σκύλου σου? Αν δε βρεις την αιτία πως θα αποφύγεις το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον?
Αυτό προσπαθούμε να σου πούμε :)

Θα έλεγα να μιλήσεις ξανά με το γιατρό σου ή ακόμα καλύτερα να πάρεις μια 2η γνώμη από κάποιον άλλο γιατρό!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.301
Μέλη
20.062
Νεότερο μέλος
Hroula