Γεια σας!! Νεόφερτοι και εμείς :) (Λαμπραντοράκι)!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να την χαιρεστε την ομορφη λαμπραντορινα σας. Θα απολαυσετε πολλες ομορφες στιγμες με την φυλη που επιλεξατε και θα γελατε πολυ μαζι της. Την επομενη φορα που θα παρετε ακυλακι αν δεν ειναι απο καποιο καταφυγιο να ειναι απο εκτροφεα!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να τον χαιρεσαι και να ειναι παντα Υγιεις ο Παρης!!
Καλο διαβασμα ευχομαι επισης!!

Paris_!

Member
19 Σεπτεμβρίου 2011
17
0
Κρήτη
Να την χαιρεστε την ομορφη λαμπραντορινα σας. Θα απολαυσετε πολλες ομορφες στιγμες με την φυλη που επιλεξατε και θα γελατε πολυ μαζι της. Την επομενη φορα που θα παρετε ακυλακι αν δεν ειναι απο καποιο καταφυγιο να ειναι απο εκτροφεα!
χαχα...αρσενικο ειναι "Παρης"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Δεν έχω αφήσει σκύλο για σκύλο που να μην του αλλάξω φύλλο...ευτυχώς έχουν γλυτώσει μερικοί :p
Συγνώμη είναι τόσο τσαχπίνης που την πέρασα για την Paris

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
τωρα πλησιαζει 4 μηνων..!! τον πηρα 2 μηνων :) καθε μερα παμε θαλασσα και βολτες..! :) Εχω φτασει να πιαστω στα χερια με εναν που τον κλωτσησε...τωρα αρχιζω να καταλαβαινω πως νιωθουν οι γονεις μου....γιατι ανησυχουν κ ετσι... :)
αχα σε μενα δεν τολμαει κανεις να κλωτσισει τον Τζερακο(δεν θελω να ξερω τι θα γινοταν αν τολμαγε εδω με φωνες και ξεκιναει αγριαδες :p) ασε και εγω μην παθει κατι μην βιξει τρεχω αμεσως ειμαι υπερπροστατευτικη οπως ακριβος ο πατερας μου με μενα (η μοναχοκορη του τι να γινει δεν θα μεγαλωσω ποτε :D. η μανα μου μου εχει περισσοτερη εμπιστοσυνη μιας και εχουμε περισσοτερο χρονο μαζι) αλλα οπως τα λες τωρα τον καταλαβαινω κατα πολυ περισσοτερο αποτι πριν!

καλως ηρθες με τον κουταβο!!! :)

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Καλώς ήρθατε με τον κούκλο σου! Είναι μια ομορφιά! :)
Εύχομαι να έχετε μια όμορφη ζωή μαζί! Εδώ πολλοί είμαστε ανήσυχοι σκυλο-γονείς που λατρεύουμε τα σκυλιά μας οπότε καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες σου. Να μας ενημερώνεις για τα νέα του Πάρη σου! :)