Να την χαιρεστε την ομορφη λαμπραντορινα σας....
Πάρης ειναι το ονομα του...!!
χαχα...αρσενικο ειναι "Παρης"Να την χαιρεστε την ομορφη λαμπραντορινα σας. Θα απολαυσετε πολλες ομορφες στιγμες με την φυλη που επιλεξατε και θα γελατε πολυ μαζι της. Την επομενη φορα που θα παρετε ακυλακι αν δεν ειναι απο καποιο καταφυγιο να ειναι απο εκτροφεα!
ειναι ο ατιμος )
Η δευτερη φωτο του μου αρεσε παρα μα παρα πολυ.
χεχ thnxΚαλως ηρθες και να τον χαιρεσαι και να ειναι παντα Υγιεις ο Παρης!!
Καλο διαβασμα ευχομαι επισης!!
για Πλατωνικο ερωτα βεβαιως βεβαιωςκαλως ηρθες φιλε/φιλη η πρωτη φωτο ειναι ολα τα λεφτα να τον χαιρεσαι τον Παρη κ ευχομαι συντομα να του βρεις κ μια ωραια Ελενη
φυσικα απλά διαβαζα κατι κειμενα με αρχαιους κ μου ηρθε στο μυαλο η Ιλιαδαγια Πλατωνικο ερωτα βεβαιως βεβαιως
αχα σε μενα δεν τολμαει κανεις να κλωτσισει τον Τζερακο(δεν θελω να ξερω τι θα γινοταν αν τολμαγε εδω με φωνες και ξεκιναει αγριαδες ) ασε και εγω μην παθει κατι μην βιξει τρεχω αμεσως ειμαι υπερπροστατευτικη οπως ακριβος ο πατερας μου με μενα (η μοναχοκορη του τι να γινει δεν θα μεγαλωσω ποτε . η μανα μου μου εχει περισσοτερη εμπιστοσυνη μιας και εχουμε περισσοτερο χρονο μαζι) αλλα οπως τα λες τωρα τον καταλαβαινω κατα πολυ περισσοτερο αποτι πριν!τωρα πλησιαζει 4 μηνων..!! τον πηρα 2 μηνων καθε μερα παμε θαλασσα και βολτες..! Εχω φτασει να πιαστω στα χερια με εναν που τον κλωτσησε...τωρα αρχιζω να καταλαβαινω πως νιωθουν οι γονεις μου....γιατι ανησυχουν κ ετσι...