Γεια σας!! Νεόφερτοι και εμείς :) (Λαμπραντοράκι)!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
να σας ζησει το μικρουλι σας.ειναι κουκλακι. πες μας για την ζωη σας με το νεο μελος-κουταβακι.... περιμενουμε νεα και αλλες φωτο.

Paris_!

Member
19 Σεπτεμβρίου 2011
17
0
Κρήτη
να σας ζησει το μικρουλι σας.ειναι κουκλακι. πες μας για την ζωη σας με το νεο μελος-κουταβακι.... περιμενουμε νεα και αλλες φωτο.
τωρα πλησιαζει 4 μηνων..!! τον πηρα 2 μηνων :) καθε μερα παμε θαλασσα και βολτες..! :) Εχω φτασει να πιαστω στα χερια με εναν που τον κλωτσησε...τωρα αρχιζω να καταλαβαινω πως νιωθουν οι γονεις μου....γιατι ανησυχουν κ ετσι... :)

Paris_!

Member
19 Σεπτεμβρίου 2011
17
0
Κρήτη
Το όνομα του,το φύλο του,πως το αποκτήσατε,πώς είναι η ζωή σας με το νέο μέλος.....και ότι άλλο σας έρθει :p
Πάρης ειναι το ονομα του...!! Απο ενα pet shop στην αθηνα..!! χμμ....η ζωη μου μπορω να πω πως εχει αλλαξει ριζικα..!! μου εχει δωσει παρα πολλα που δεν το περιμενα :) (1ο κατοικιδιο που εχω) .....btw 17 ειμαι δεν θελω πληθυντικους :Ρ

Paris_!

Member
19 Σεπτεμβρίου 2011
17
0
Κρήτη
Σαν τον κουταβισιο υπνο,δεν εχει!!
Η πρωτη φωτο ειναι καταπληκτικη,καλως ηρθατε:)
χεχ..!! Οντως :)) Εχω πολλες ακομη φωτογραφιες που θα ανεβαζω σταδιακα :)) οποτε βρισκω τον χρονο δηλαδη :)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Σαν νέος μπαμπάς λοιπόν έχεις πολλά να μάθεις...ήδη έκανες το πρώτο σου λάθος με τον τρόπο απόκτησης του μικρού...ξεκίνα να διαβάζεις τα θέματα του φόρουμ για να αποφύγεις τα επόμενα!!!!;):rolleyes:
Υ.Γ είναι πολύ ωραίες οι φώτο..!

Paris_!

Member
19 Σεπτεμβρίου 2011
17
0
Κρήτη
Σαν νέος μπαμπάς λοιπόν έχεις πολλά να μάθεις...ήδη έκανες το πρώτο σου λάθος με τον τρόπο απόκτησης του μικρού...ξεκίνα να διαβάζεις τα θέματα του φόρουμ για να αποφύγεις τα επόμενα!!!!;):rolleyes:
Υ.Γ είναι πολύ ωραίες οι φώτο..!
Εχω ψαχτει πολυ..! :) Ηδη εχω διαβασει αρκετα θεματα σε αυτο το forum..! Αλλα θα συνεχισω να ψαχνω..! :) ....
Υ.Γ. thnx :)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εχω φτασει να πιαστω στα χερια με εναν που τον κλωτσησε...τωρα αρχιζω να καταλαβαινω πως νιωθουν οι γονεις μου....γιατι ανησυχουν κ ετσι... :)
Αυτό ήταν πολύ γλυκό !!!
Να τον χαίρεσαι και να ζήσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλως ήρθες, να σου ζήσει ο κούταβος και να περάσετε μαζί πολλά πολλά όμορφα χρόνια!

Δυστυχώς, ο τρόπος που τον απέκτησες είναι εντελώς λάθος...μακάρι να είχες ψάξει περισσότερο ΠΡΙΝ την απόκτηση του φιλαράκου σου!
Για καθαρόαιμα σκυλάκια απεθυνόμαστε ΜΟΝΟ σε Εκτροφείς!
Κάνε τον κόπο σε παρακαλώ και διάβασε τα παρακάτω θέματα, ώστε να ενημερωθείς και να ενημερώσεις κι άλλους!

PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Επιλογή κι απόκτηση κουταβιού... τι; ποιος; πού;

Εμπειρίες από pet shops / bybs

καθαρόαιμα πανέμορφα κουτάβια

:)