Γεια και χαρά παιδιά απ' τον Αχιλλέα μου, τον Οδυσσέα μου και μένα!!!

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Καλησπέρα παιδιά είμαι ένας υπερχαρούμενος κάτοχος 2 σκυλίνων...Ο Αχιλλέας ο οποίος είναι mix Doberman με λυκόσκυλο ηλικίας 2 χρονών και 7 μηνών και ο Οδυσσέας που είναι λαμπραντοράκι περίπου 11 χρονων που μοιάζει και φέρεται λες και είναι 3!!!!!Γειααααααααα....

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
καλώς όρισες μαζευόμαστε σιγά σιγά όλοι οι αρχαίοι. Αχιλλέα και Οδυσσέα σας καλοσορίζει στην παρέα ο Πρωτέας :p

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Να στε καλά παιδιά!!!!!Σας ευχαριστώ πολύ!!!!Παιδιά έχω ένα προβλημα με το profile mou!!Δε μπορω να κάνω upload profile picture!!!Mπορεί κάποιος απ τους υπεύθυνους να με βοηθήσει???Αν την έβαζα στα album που έω τα σκυλάκια μου μπορείτε να την πάρετε απο εκέι με copy paste και να μου την κάνετε εσείς Upload???

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γεια και από μένα! 11 χρονών το λαμπ, και ακόμα στην τρελή χαρά; Γουάου, έχω να πάθω κι εγώ.... :D

Για τη φωτό στο προφίλ, πρόσεχε να μην ξεπεράσει το ανώτατο επιτρεπτό μέγεθος. Κοψ την, μικραινε την...

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
όχι μόνο στη τρελή χαρά !!!του έχω καθημερινό περίπατο 5 χλμ και 2 με 3 φορες σπριντ στην ταρατσα πηγαινε-έλα με το μπαλάκι του(κάθε μέρα) και απλά είναι απίστευτος!!Εδώ πολλές φορές ξεθεώνει και τον μικρό μου που είναι σχεδόν 3 και ούτε!!!χαχαχαχαχα!!!!!Ακόμα ΤΙΠΟΤΑ απο πρόβλημα υγείας!!Αν τον προσέξεις και τον γυμνάζεις απλά πάρα πάρα πολυ θα ζει και θα βασιλεύει αιώωωωωωνια!!!!!Εμείς με την οικογένεια μου του κάνουμε και το καλοκαίρι τακτικά μπανια στη θάλασσα!!Τρελένεται!!!!Σκέψου στο ιατρείο ούτε η γιατρός που τον έχει 11 χρόνια δε το πιστευει ότι έιναι τόσο!!!!Μπορει να σου πει και ο κomanto575 και ο george boxer για τον παππουλίνο!!!!!Αλλά πραγματικά το λάμπραντορ είναι ένα απίστευτο σκυλάκι,,,Έχεις ένα απίστευτο σκυλάκι!!!Στις φότο συγκεκριμένα είναι 10 + αν θυμάμαι καλά!!μπορεί και παραπάνω!!!