Γεια Σας!!

TheAr1s

New Member
7 Φεβρουαρίου 2011
1
0
Ηello,
Είμαι νέος εδώ στο forum καθώς και νέος επικείμενος ιδιοκτήτης σκύλου! Έχω καταλήξει στο οτι θέλω πολύ ένα Shiba Inu ζαχαρί. Το έχω ψάξει πολύ πριν πάρω τη απόφαση και λένε παντού οτι τα Shiba Inu δεν είναι κατάλληλα για πρώτο σκύλο, οτι δεν εκπαιδεύεται εύκολα κτλ... Ξέρω οτι δεν υπάρχει εκτροφέας εδώ στην Ελλάδα και φυσικά και δεν θέλω να ανατρέξω σε κάποιο petshop που όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει εκεί... Παρόλα αυτά δεν έχουν επηρεάσει πολύ την επιλογή μου απλά με ανησύχησε λίγο, πρώτον για το πως θα βρώ τη συγκεκριμένη ράτσα και δεύτερον αν θα μπορέσω ως πρώτο μου σκύλο να το εκπαιδεύσω.
Θα'θελα να μου πείτε την άποψη σας σε αυτό και να μου δώσετε ο,τι πληροφορίες γνωρίζετε για αυτή την ράτσα...
:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
TheAr1s,
Καλώς Ήρθες στο dogforum.

Ρίξε μια ματιά εδώ,
ίσως έχει πληροφορίες που να σε ενδιαφέρουν.

Σκέφτεσαι να επισκεφτείς εκτροφεία στο εξωτερικό για να βρεις τον συγκεκριμένο σκύλο;

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
καλως ηλθες φιλε μου! για την φυλη δε ξερω να σου πω, οσο για την εκπαιδευση, μην αγχωνεσαι! εφοσον εισαι αποφασισμενος να αποκτησεις τετοιο σκυλο, θα εισαι αποφασισμενος και στο να τον εκπαιδευσεις. Μπορει να χρειαζεται λιγο παραπανω εκπαιδευση απο καποια αλλα σκυλια (που "τα παιρνουν" πιο ευκολα), αλλα so what? αυτη ειναι κ η χαρα του σκυλιου, να το βλεπεις μερα με τη μερα να μεγαλωνει σωστα, να μαθαινει αυτα που του λες, και να ζειτε μαζι υπεροχα! τι και αν δαπανησεις λιγο χρονο παραπανω? ολοι ασχετοι ειμασταν πριν παρουμε σκυλο. Δε νομιζω κανεις να γεννηθηκε εκπαιδευτης! ολοι καναμε και κανουμε λαθη, ολοι μαθαινουμε! Σωστη ενημερωση, αφιερωση χρονου και υπομονη χρειαζεται!και ολα καλα θα πανε!