Γειααα σας :)

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Κούκλα είναι!!Να τη χαίρεσαι!!
Αν επιτρέπετε,επειδή αυτή η φατσούλα κάτι μου θυμίζει που μένει η φίλη που σου το χάρισε;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εγώ έχω γεννηθεί στην Κέρκυρα και όλοι μου οι συγγενείς ζουν εκεί!!
Η νονά μου πρέπει να πηγαίνει τον Πλούτο της σε καλό κτηνίατρο, αν θέλεις μπορώ να μάθω το όνομά του!!

Σε ποια περιοχή της Κέρκυρας είσαι?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Εγώ έχω γεννηθεί στην Κέρκυρα και όλοι μου οι συγγενείς ζουν εκεί!!
Η νονά μου πρέπει να πηγαίνει τον Πλούτο της σε καλό κτηνίατρο, αν θέλεις μπορώ να μάθω το όνομά του!!

Σε ποια περιοχή της Κέρκυρας είσαι?
ειμαι κεντρο μεσα στην πολη....αν ειναι οντως καλος θα χαιρομουν πλ ν αλλαζα κτηνιατρο...αν κ οσους ρωταω μ λεει ο καθενας κ εναν διαφορετικο

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Καλώς ήρθες :)

να χαίρεσαι τον κούκλο που θα θαυμάσω σύντομα αφού επίκειται να μάς βάλεις φωτογραφίες :D

χαίρομαι που μαθαίνεις πράγματα και τα εφαρμόζεις
:pΚαλοοοοοοο , πολύ καλοοοοοο:p

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
ειμαι κεντρο μεσα στην πολη....αν ειναι οντως καλος θα χαιρομουν πλ ν αλλαζα κτηνιατρο...αν κ οσους ρωταω μ λεει ο καθενας κ εναν διαφορετικο
θα επικοινωνήσω σήμερα με τη νονά μου και θα σου στείλω να σου πω τα στοιχεία του! :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σας παιδιά! έχουμε καιρό να τα πούμε εξεταστική σχολή λίγος χρόνος!
σήμερα ο κούκλος μου κλείνει τους 7 μήνες και μπαίνει στον όγδοο.
η συμβίωση είναι υπέροχη με ένα σκυλί. όσο περνάνε οι μήνες τόσο πιο εύκολο μοιάζει.
γενικότερα προβλήματα υγείας δεν έχουμε. τα ματάκια μας έχουν καφετί δάκρυα αλλά είναι της ράτσας.τροφή τρώμε την pro plan pyppy με κοτόπουλο και ρύζι και μας αρέσει πολύ. τρελαινόμαστε για βόλτα ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός. εξαντλούμαστε συχνά τον γυρίζω σπίτι αγκαλία δεν έχει κουράγιο να περπατήσει. τα τσίσα μας ακόμα στο μπαλκόνι και πάντα στην βόλτα , μερικές μέρες τα κάνει στον διάδρομο , πιστεύω ότι κάτι τον ενοχλεί και το κάνει αυτό. η συμπεριφορά του με τα άλλα σκυλιά όσο περνάνε οι μήνες είναι όλο και καλύτερη ενώ τα φοβόταν στην αρχή πλέον του αρέσει πολύ να παίζει μαζί τους. μάλιστα σήμερα ήθελε να παίξει με ένα μεγαλόσωμο και αυτό τον έπιασε τον δικό μου και δεν τον άφηνε. φοβήθηκα λίγο για να πω την αλήθεια αλλά έπαιζαν. μέσα στο σπίτι είναι πολύ ήσυχος. δεν κάνει ζημίες. εντολές ακόμα στο κάτσε μείναμε στο έλα και το πάμε. τέλος τώρα το πάσχα θα πάμε για ένα εμβόλιο και για τσιπάρισμα. ήθελα να σας ρωτήσω θα του πάρω και κολλάρο για σκνίπες αν και μ είπαν ότι δεν χρειάζεται γτ έχει πολύ τρίχα και δεν θα μπορέσει να φτάσει να τον τσιμπήσει και να τον ψεκάζω με σιτρονέλαιο δεν θυμάμαι πως το είπαν

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
με κουρεψαν επιτελους ... ειχα σκασει με τοση ζεστη. η μαμα μου προσπαθει να με μαθει να κανω τσισα στην βολτα αλλα ολο και καποια σταγονα ριχνω μεσα στο σπιτι.. τωρα τελευταια μου αρεσει πολυ να πηγαινω κατω απο το κρεβατι και να γαυγιζω. φοβαμαι επισης τον ηχο απο τα αεροπλανο. μενουμε κοντα σε αεροδρομιο. μολις τα ακουσω τρεχω να κρυφτω. το αγαπημενο μου οι βολτες! μου αρεσουν τοοοοοοσοοοο πολυ .. οπως επισης και το φαγητο. τα παμε μια χαρα στο σπιτι γενικοτερα. <3 <3 <3

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
η μαμα μου σημερα μου πηρε κρατε ! εγω δεν ενθουσιαστηκα τα υπολοιπα θα σας τα πει η μαμα μου!
η πρωτη επαφη ηταν πολλα μπισκοτα μεσα! αλλοτε εμπαινε και τα ετρωγε μεσα αλλοτε τα επαιρνε και εφευγε τρ το απογευμα κοιμηθηκε και τον εβαλα στο κλουβι με ανοιχτη την πορτα εκατσα μπροστα και το χαιδευα. αυτο εγινε με πολλες επαναληψεις γτ εφευγε. την τελευταια φορα εμεινε μεσα ξαπλωμενος και κοιμισμενος 10 λεπτα μετα ξυπνησε παλι. το βραδυ θα τον ταισω εκει. πως σ φαινεται η συμπεριφορα τ μεχρι τρ? θα κατσει λες? ελπιζω πως ναι. τι αλλο να κανω? μιλαμε για εναν σκυλο 10,5 μηνων

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ευτυχως που εχω την ghelly και με συμβουλευει σε εισερχομενα!!!! :D :D :D :D :D

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
υπαρχει τετοιο να τρεξω να παρω ενα... τοσος φοβος με αυτα τα αεροπλανα!! και μενουμε και πολυ κοντα στο αεροδρομιο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είσαστε και σε δύσκολο μερος για το μικρό. Εμείς απλά τα ακουμε όταν εχουν άσκηση. Δεν βλέπω να τα φοβάται αλλά σίγουρα δεν τα συμπαθεί και πάνω από το κεφάλι της.