Γειααα σας :)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σας παιδια και απο εμας...:)

λοιπον διαβαζω το σιτε απο περυσι το καλοκαιρι και φετος απεκτησα το δικο μου σκυλακι..οχι απο εκτροφειο ουτε απο πετ σοπ...απο μια φιλη που δεν ειχε στειρωσει τα δικα της.... με εναν οχι και τοσο θεμιτο τροπο απεκτησα τον κουταβο μου!!! τον hook... τον ονομασα ετσι απο τον captain hook που ειχε το ενα του ματι κλειστο...ο δικος μου απλα εχει γυρω απο το ενα ματι του καφε κηλιδα.... ειναι ημιαιμο οπως σας ειπα ο κτηνιατρος ειπε οτι ειναι caniche griffon ..αλλα δεν εχει τοση σημασια για μενα... τον πηρα απο την μαμα του οταν περασε τους 2μιση μηνες.... τον αφησα αρκετο καιρο με την μαμα του καθως διαβασα εδω οτι αυτο ειναι πολυ καλο για τα κουταβια... τον εχω απο τον οκτωμβρη εχουμε μαθει να κανουμε κακα και τσισα στο μπαλκονι με καποια ατυχηματακια μεσα στο σπιτι.... προσφατα περασαμε ενα θεμα με διαρροιες αλλα δοξα το θεο φαινεται οτι το ξεπερασαμε...πηραμε την hills id απο τον κτηνιατρο και βελτιωθηκαν τα κακακια μας και την τρωει με μεγαλη χαρα...του εδινα μια τροφη απο το πετ σοπ μια απλη και οταν αναγκαστηκα να παρω την hills ειδα τεραστια διαφορα στον σκυλο.... στην συμπεριφορα μας ειμαστε κυριοι εκτος απο την βολτα που δεν θελουμε με τπτ το λουρι και χοροπηδαμε και τρεχουμε σαν κατσικι...αλλα κανουμε προσπαθειες βελτιωσης... θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο... και σας ευχαριστουμε ολους για ολα αυτα που μας πληροφορειτε...:):):):):)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθες :)

να χαίρεσαι τον κούκλο που θα θαυμάσω σύντομα αφού επίκειται να μάς βάλεις φωτογραφίες :D

χαίρομαι που μαθαίνεις πράγματα και τα εφαρμόζεις

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες hook και μπράβο σου για την μέχρι τώρα σωστή σου πορεία :)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ηρθες.ανεβασε φωτο με καποιο imageShack ή photobucket.
Οταν τελειωσει η id μπορεις να δινεις και την απλη hill's.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Βάλ'το χωρίς. Αφού στο λινκ έχει δύο φορές το http.

s1089.photobucket.com/albums/i358/hook29/?firstLogin=1

Συγγνώμη, δεν σας είπα τα καλωσορίσματα! Να χαίρεσαι το παιδί σου! Καλώς ήρθατε και οι δύο!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu

ελπιζω τρ να μπορειτε να τις δειτε.... και συγνωμη για την αναστατωση

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
[FONT=&quot]Καλώς όρισες και να χαίρεσαι το σκυλάκο σου [/FONT]
[FONT=&quot]Θα πρέπει να σε συνδέει πολύ δυνατή φιλία για να αποφασίσεις να γίνεις άλλος ένας εξυπηρετητής ενός [/FONT][FONT=&quot]BYB[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]Ελπίζω να ενημέρωσες τη φίλη σου σχετικά. [/FONT]

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Βάλ'το χωρίς. Αφού στο λινκ έχει δύο φορές το http.

s1089.photobucket.com/albums/i358/hook29/?firstLogin=1

Συγγνώμη, δεν σας είπα τα καλωσορίσματα! Να χαίρεσαι το παιδί σου! Καλώς ήρθατε και οι δύο!
Εντάξει είμαι τελείως ξανθιά! χαχαχα δίκιο έχεις αλλά και πάλι μου βγάζει "Page not found "

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν συνδεει εμας δυνατη φιλια αλλα το αγορι μου που μου το χαρισε γιατι ηξερε ποσο θελω ενα σκυλακι.... εγω την ενημερωσα και της ειπα οτι πρεπει να στηρωσει την σκυλιτσα της... αλλα ειναι δικαιωμα της εγω εκανα το χρεος μου... απο εκει και περα φροντιζω για το δικο μου για να μην γινει αιτια για ενα ακομα τετοιο κουταβι... σκεφτομαι να τον στειρωσω το καλοκαιρι.. που θα γινει ενος...θα το ψαξουμε το θεμα καλα... οσο για τς φωτο δεν ξερω τι αλλο να κανω..τις ανεβασα ετσι οπως ελεγε στις χρησιμες πληροφοριες..συγνωμη ειμαι αρχαρια στο φορυμ... επισης θελω να ρωτησω αν καποιος απο τα μελη ειναι απο κερκυρα να μου στειλει εναν καλο κτηνιατρο... εχουμε κανει εμβολια και χαπι εσωτερικης αποπαρασιτωσης...σε 10 μερες κανουμε και το τελευταιο εμβολιο..εχουμε κλεισει ηδη τους 4 μηνες... και την πεμπτη θα κανουμε το δευτερο μεγαλυτερο μας ταξιδι με κτελ. ελπιζω να πανε ολα καλα

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Εσύ όντως από την πλευρά σου έκανες ότι καλύτερο δυνατό! Όλα καλά θα πάνε με το ταξίδι :)
α...ίσως να δοκίμαζες να φτιάξεις ένα Album εδώ! είναι πολύ πιο εύκολο! :)
στειλε μ εινα πμ πως γινεται και ισως τα καταφερω..παντως δοκιμασε να πατησεις πανω στις φωτο κανε δεξι κλικ και λεει αντγραφη διευθυνσης.. ανοιξε μια κενη σελιδα και κανε επικολληση