Γειά χαρά ντάν!!!

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Είναι λίγο απόλα αυτο το σκυλι. Καταρχάς μαθαίνει πάααρα πολύ εύκολα, δε ξερω άν έχει να κάνει που απο μικρό τον μάθαινα αρκετά κ έχει τρόπους :) Επίσης είναι πολύυυυ εγωιστής και πεισματάρης, πχ άν τον μαλώσω για κάτι κ του πώ κάτσε εκεί δέ θα φύγει απο εκέι μέχρι να ξε πεισμώσει κ κατεβάζει κ μία μουράκλα μέχρι κάτω, πολύ πονηρούλης κ έξυπνος, πάαααρα πολύ παιχνιδιάρης, ζωηρός, θέλει να δαγκώνει συνεχώς κάτι, να τρέχει να σκάβει, να ασχολείσαι συνέχεια μαζί του.Τί άλλο? Α του αρέσει πολυ το νερό, όπου δεί νερό βουτάει. Πάντως έχει αρκετά απο εμένα , δέ ξέρω αλλα τελικά ισχύει αυτο που λένε οτι τα σκυλιά μοιάζουν στα αφεντικά τους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Carmelo (sorry δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει το όνομά σου :rolleyes: ), ο μικρός είναι πράγματι γλύκας και ξέρω ότι τον αγαπάς πολύ και έτσι πρέπει.
Θέλω όμως να έχεις καταλάβει και συνηδειτοποιήσει, ότι έχεις πληρώσει (τον πλήρωσες φαντάζομαι) αυτόν τον απατεώνα, για να αποκτήσεις ένα ημίαιμο. Και μάλιστα από αυτά τα μουτράκια που είναι γεμάτα τα καταφύγια. Ηταν ημίαιμο ακόμη κι όταν το διαφήμιζε ως κανίς-τεριέ... Και ως γκριφόν-κανίς τώρα, ή οτιδήποτε τέτοιο τέλος πάντων, είναι από τους πολύ διάσημους συνδιασμούς, που δυστυχώς καταλήγουν συχνά στον δρόμο και από εκεί στα καταφύγια. Κατ' εμέ είναι θρασύσατη η κοροιδία του, προς το πρόσωπό σου και προσωπικά με εξοργίζει πολύ :mad: Δεν στο λέω για να κάνεις κάτι -δεν μπορείς άλλωστε να κάνεις τίποτα- αλλά έτσι, για να το πω :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο σκύλος είναι κούκλος....σίγουρα έχει κάτι από σνάουτσερ μέσα του, αλλά είναι ένα κλασσικό ημίαιμο...
Τα λεφτά δεν με χαλάνε που έδωσες γιατί και στην Αμερική πληρώνεις για να πάρεις ένα ημίαιμο από τα καταφύγια....αλλά τα συγκεκριμένα χρήματα πήγαν στη τσέπη του απατεώνα και όχι σε κάποιο καταφύγιο και σου το πούλησε για καθαρόαιμο....
Πάλι καλά που δεν σου έδωσε και τίποτα χαρτιά μούφα!!!
Πάντως να τον χαίρεσαι γιατί η φάτσα του είναι τρομερή111

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Στα καταφύγια της Αμερικής, πληρώνεις όσα εδώ σε pet shop ή ένα συμβολικό ποσό;
Και πληρώνεις ξέροντας ότι θα πάρεις ημίαιμο φαντάζομαι. Οχι με την ψευδαίσθηση του καθαρόαιμου.

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Ναί πράγματι είναι σκέτη κοροιδία κ άν τα ήξερα όλα αυτά τότε θα τον έβριζα. Εκμεταλεύοντε τα σκυλάκια κ τα πουλάνε όσο όσο οι ηλίθιοι.Οσα δέν πωλούντε τί τα κάνουν άραγε?
Όσο για σημάδια φύλαξης ICE είναι αρκετά προστατευτικός. Θυμάμαι μία φορά τον είχα βγάλει βόλτα απέναντι στο σχολείο κ τον είχα ελεύθερο κ έτρεχε σε όλο το προάυλιο. Κάποια στιγμή έρχοντε καμία 15 παιδιά παρέα προς το μέρος μας. Αυτός άρχισε να τα γαυγίζει κ να τα πλησιάζει αλλα όχι πάρα πολύ ίσα ίσα να τους προειδοποιλησει.Αυτά μετά, άν κ τα μοίρησε κ είδαν οτι δέν τους κάνει τίποτα, πήγανε κάτσανε λίγο πιό πέρα κ ο Carmelo ήρθε κ έκατσε δίπλα μου κ δέν με άφησε στιγμή μόνη μου. Σηκωνότανε κοιτούσε προς το μέρος τους γαύγιζε λίγο κ ξανα καθόταν δίπλα μου.Τότε είχα πάθει τη πλάκα μου, δέ το περίμενα, άν κ γενικά όταν γνωρίζει κάποιον είναι πολυ φιλικός μαζί του αφού τον επεξερχαστεί λίγο πρώτα κ δέν ξέρω άν είναι κ πολύ καλό αυτο ! ! !

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Όχι λάθος καταλάβατε, δέ μου το πουλήσανε για καθαρόαιμο, για ημίαιμο, το ήξερα οτι ήταν ημίαιμο κ δέν ήθελα άλλωστε καθαρόαιμο γιατί τα ημίαιμα τα έχουν όλοι για ''πέταμα'' κ ήθελα ένα τέτοιο. Δέν ήταν ακριβό κ δε με νοιάξανε τα λεφτά αλλα το θέμα είναι οτι μου το πούλησε για Κανίς-Τερριέ κ μου έλεγε οτι θα γίνει μικρό, για σπίτι ότι πρέπει 15 κιλά κ αυτό έγινε λύκος.Καμία σχέση δλδ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Βρε παιδί μου είναι φοβερή η κατάσταση και δυστυχώς δεν βλέπω φως στο τούνελ :(
Να πληρώνεις, για να αποκτήσεις ένα σκυλάκι, από αυτά που μπορείς να τα βρεις παντού ανά πάσα στιγμή.
Υποθέτω ότι μπορεί κάποιος ιδιώτης που έβαλε την σκύλα του να γεννήσει, θέλοντας να ξεφορτωθεί τα σκυλάκια, τα πλάσαρε στο μαγαζί και αυτός με την σειρά του τα πούλησε. Υποθέτω ότι ούτε που θα ξέρανε ούτε ο ένας γελοίος, ούτε και ο άλλος, τι σόι σκυλιά θα βγουν. Δεν βαριέσαι... Κάπου θα βρούμε να τα δώσουμε να τα ξεφορτωθούμε... Να βγάλουμε και κανένα φραγκάκι από κανέναν αφελή, ψυχοπονιάρη...Γιατί να του τα φέρνανε απ' έξω, το βλέπω λίγο χλωμό. Θα φροντίζανε να μοιάζουν περισσότερο με κάτι καθαρόαιμο. Αυτά τα μικρούλια, τα άσπρα που τα θέλει όλος ο κόσμος.
Τι να πω...αγανακτώ πραγματικά με την αναισθησία και το θράσος όλων αυτών των καραγκιόζηδων :mad:

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Δίκαιο έχεις, τί να πω, μάλλον πρεπει να βγεί κάποιος νόμος να απαγορευτεί το εμπόριο αυτό αλλα σώθηκες τώρα...Όσο ο κόσμος δέ ξέρει τί κρύβετε πίσω απο κάτι τετοια ''αθώα'' καταστήματα ζώων κ όσο υπάρχουν άνθρωποι να τα αγοράζουν κ όσο υπάρχουν συμφέροντα δύσκολα αλλάζει κάτι. . .

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ασε, Μαρία, τον τελευταίο καιρό, έχω πάθει πλάκα (με την αφέλεια να πω?, με την ημιμάθεια να πω?, με τη ...χαριτωμενιά να πω?, με τον "κυνισμό" να πω? με την εγκληματικότητα να πω?) από ανθρώπους που ...κάποτε εκτιμούσα...

Πότε τους εκτιμούσα?

Οταν δεν ήξεραν ότι ο "σκύλος" είναι (για μένα) σαν "τη μνήμη του πατέρα μου"...
...Ξαφνικά, όταν το έμαθαν, προσπαθούν να δείξουν τον "γνήσιο" εαυτό τους...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@Carmelo απο αυτα που διαβασα το σκυλι εχει ολα τα καλα στοιχεια για να ειναι αγαπητο! Απλα σου βγηκε "λιγο" πιο μεγαλο, Οκ...:)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Ναί δέ το μετανιώνω που μου βγήκε μεγάλο γιατί είναι ένας κούκλος κ νιώθω περισσότερη ασφάλεια.
Ίσα ίσα χαίρομαι που βγήκε έτσι κ ΔΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ!
Λέω οτι έχω σκύλο βρε παιδί μου κ όχι γατί :) χαχαχα...

etsibou

Member
22 Οκτωβρίου 2010
9
0
Αθήνα
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι η δεύτερη μαμά του Carmelo :) με 2 μαμάδες και πααααααααρα πολύ αγάπη λογικό να γίνει τερατάκι ;)
ΣΗΜ: ξέρει και να μετράει!! καλως σας βρήκαμε :)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Καλως ήρθατε! :)
Ελίνα εκτος απο σενα, εχω γνωρισει και την πρώτη μαμα του Carmelo;;

etsibou

Member
22 Οκτωβρίου 2010
9
0
Αθήνα
χαχαχαχαχα!!όχι Αγγελική δυστυχώς...η πρώτη μαμά με το ζιζάνιο που έχει μπλέξει είναι πολυάσχολη :)

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Τελικά θα βρεί κανείς τί ράτσα είναι ο σκύλος μου?
Έχω φωτογραφίες στο προφίλ μου απο μικρό μέχρι σήμερα.
Μήπως να ανοίξω καινουργιο θέμα?
Χμ! Καλή ιδέα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ο σκύλος σου -αφού πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις- είναι μπαθάκι (μπασταρδάκι Αθηνών).
Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου πει κάτι παραπάνω.