Γειά χαρά ντάν!!!

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
:D Αυτό θα είναι το ''facebook'' το δικό μου! ΄-) χαχαχα...φιλάκια!:p

:maria:Carmelo:maria:

Last edited:

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Σ'ευχαριστώώώώώώώ... :)
Πάντως, (μετά τον δικό μου πλέον) :) οι αγαπημένες μου ράτσες είναι τα Λαμπραντόρ και τα Γκόλντεν Ριτρίβερ! Το επόμενο θα είναι ένα απο τα 2. Επίσης το δικό μου αγαπάει απίστευτα το νερό, όπου δεί νερό βουτάει ας έχει και -40 C και δέ ξέρω μήπως κρατάει λίγο και απο εκεί γιατί απ'ότι ξέρω αυτά είχαν κάποια σχέση με ποτάμια, ψάρια κ τέτοια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες carmelo :)
Μίλησέ μας λίγο περισσότερο για τον σκύλο σου.
Πως τον απέκτησες, τι ηλικία έχει, πως τα περνάτε μαζί...

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Λοιπόν, τί να σας πώ. Έμενα Θεσσαλονίκη τότε με μία φίλη μου κ ήθελα να πάρω ένα σκηλάκι. Μία μέρα όπως περνούσαμε απο ένα Pet Shop (τότε δέν είχα διαβάσει όλα αυτά για τα pet shop κ είχα μαύρα μεσάνυχτα για το τί γίνεται) βλέπω ένα κατάμαυρο μικρό αρκουδάκι. Ήταν τόσο μα τόσο όμορφος κ γεμάτος ζωή κ ενέργεια αλλα εκεί μέσα είχε μία φατσούλα θλιμένη κ παραπονεμένη λές κ τον είχανε βάλει τιμωρία κ δεν ήξερε το γιατί. Μπαίνουμε μέσα κ με το που μας είδε σηκώθηκε έτοιμος να παίξει μαζί μας. το βγάλαμε μαζί με τον ιδιοκτήτη απο το κλουβί, τον άφησε κάτω κ έτρεχε, έπαιζε ερχόταν πάνω μας κ ήταν τόσο ευτυχισμένος που ήταν επιτέλους ελεύθερος. Μας τρέλλανε απο τη πρώτη στιγμή. Μετά απο λίγη ώρα αφού ρωτήσαμε τα σχετικά για αυτόν, τον βάλαμε πάλι στο κλουβί κ φύγαμε με βαριά καρδιά. Δέν μπορούσα να τον βλέπω εκεί μέσα. Είχα πάρει την απόφαση μέσα μου οτι θα τον έπαιρνα απο εκεί. Έτσι κ έγινε. Την επόμενη μέρα, αφού γύρισα απο τη δουλειά, μπάινω στο σπίτι κ ήταν όλα άδεια, όλη μέρα το μυαλό μου ήταν στο Carmelo κ φοβόμουν μήπως τον είχανε πάρει. Λέω στην άλλη κοπέλα ''πάω να τον πάρω'', κ πήγαμαι μαζί τον έβγαλα απο το κλουβί, πήραμε φαγητό κ διάφορα άλλα παιχνιδάκια να παίζει τον πήρα αγκαλίτσα κ φύγαμε :) Απο τότε είναι σάν παιδί μου, δέ μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτόν. Κάναμε όλα μας τα εμβόλια, περάσαμε κ κάποιες τρομάρες με την υγεία του αλλα τελικά όλα είναι καλά κ πλέον το μικρό μας, που δέν είναι πλέον μικρός αλλα 32 ολόκληρα κιλά, είναι 1 χρονού κ 3 μηνών... Α το καλύτερο είναι οτι αυτός μας το πούλησε για κανίς-τερριέ κ λέει δέ θα μεγαλώσει πλύ, καμια 13- 14 κιλά θα γίνει κ έγινε θηρίο. Πρέπει να του το πάω να τον φάει το βλάκα αλλα χαίρομαι που τελικά έγινε ένα μεγάλο κ δυνατό σκηλί κ δέ θα τον άλλαζα με τίποτα!!!! ΄-) Αυτά!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Να 'ναι πάντα καλά ο μικρός σου.
Και τώρα που ξέρεις, ελπίζω να το μεταφέρεις και σε όποιον τύχει να ξέρεις, που θα θέλει να πάρει σκυλάκι από pet shop.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
32 κιλά κανίς-τερριέ???
Αυτό θα πει κοροιδία..

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον μικρό!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Bρε τον εμπορα, ουτε και αυτος δεν ηξερε τι πουλαει...:rolleyes: Αλλα αφου ειναι ενταξει ο Carmelo εισαι τυχερη. Να τον χαιρεσαι! Τον φιλο να σου πω τωρα, τον γιο? Δεν ξερω...

Carmelo

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
74
0
15
Trikala
Τον γιόκα ... χαχαχα. Ναί ο βλάκας, ούτε αυτός δεν ήξερε τί πούλαγε. Πάντως εγώ το κόβω Γκτιφόν-κανίς??? Έτσι μου έχουν πεί κ στο δρόμο κάποιοι αλλα κ στο ίντερνετ που το έψαξα λίγο γαι τέτοιο μου μοιάζει. Ξέρει κανείς να διακρίνει ράτσες ή ξέρετε πώς μπορώ να μάθω ακριβώς τί είναι?Να μου φύγει η περιέργια δλδ όχι τίποτα άλλο! χαχαχα! ΄-)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τα κιλα ειναι πολλα και για τις 2 αυτες ρατσες. Μονο αν ειχε κανενα σναουτσερ μεσα θα δικαιολογουνταν...Εχεις αλλες πιο κοντινες φωτο?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τωρα μολις τις εβλεπα. Χωρις να ειμαι και πολυ ειδικος, μαλλον εχει σναουτσερ μεσα και αν αυτο αληθευει, για εμενα ειναι καλο γιατι θα σου βγαλει και προσοντα φυλακα αρκετα σοβαρα...Τα σναουτσερ ειναι πολυ εκρηκτικα σκυλια στα παντα! Ο δικος σου ειναι?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Εγώ αμφιβάλλω αν έχει σνάουτσερ,αλλά και να έχει δεν σημαίνει πως θα έχει και τα ''προσώντα'' του.
Στα ημίαιμα δεν μπορείς να έχεις σαν μπούσουλα τον χαρακτήρα αυτού που ίσως μοιάζει.

Ξέρω ημίαιμο ΓΠ που όντως μοιάζει με ΓΠ άλλα από χαρακτήρα??μάλλον lab..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το σκυλι προφανως και ειναι ημιαιμο και η ευχη μου ειναι να εχει σναουτσερ μεσα αντι για οτι ναναι αλλο. Οχι ομως οπως λες και εσυ οτι θα ηταν σναουτσερ με ολα τα +, δεν θα μπορουσε... Για αυτο και ρωτησα την ιδιοκτητη να μας πει λιγα λογια για το χαρακτηρα του μπας και καταλαβουμε περισσοτερα...