Μπορει καποιος να μου λύσει μια απορία? Η ανιελ, οταν πηγαίνει στη πάνα της για να κανει κακά, ξύνει για πολυ ώρα τη πάνα και την μαζεύει και έπειτα κανει τα κακά της και μερικά, εφόσον μαζεύει τη πάνα, τα κανει εκτος... Γιατι συμπεριφέρεται ετςι? Υπαρχει τρόπος να αλλάξει αυτή η συμπεριφορά?
Κόντεψα να πνιγώ βλέποντας την τιμή του πρώτου
...και φως, νερό, τηλέφωνο ΚΑΙ αγγελιόσημο!Το μεγάλο θα έχει και ΕΝΦΙΑ
Σ´ευχαριστω πολυ! Κατέληξα τελικά στην barking heads και ολα καλά αν εξαιρέσουμε μια χαρακτηριστική μυρωδιά που εχει το στόμα της, παρόμοια με αυτή της τροφής. Αφού να σκεφτείς με το ζόρι αντέχω να με γλύφει στη μύτη. Ευτυχώς της αρέσει πολυ το μήλο και κάπως καλυτερεύει η κατάσταση.Όμορφο φατσόνι η μικρή σου. Να ζήσετε μαζί χρόνια πολλά εύχομαι. Καλως ήρθες!!
Υ.Γ κι εγώ τώρα πήρα την Sam's Field puppy 13 κιλά 53 ευρώ και όλα βαίνουν καλώς προς στιγμήν. Χρησιμοποιούσα την equilibrio puppy και επίσης δεν είχα πρόβλημα αλλά ήθελα μια πιο καλή τροφή και όχι πολύ ακριβή.
Καλώς σας βρήκα κ σε ευχαριστω! Το ώμο δεν νομιζω πως ειναι για μένα... Και μόνο στη σκέψη, κατι παθαίνω... Χαχαχα!!Καλως ηρθες, να σου ζησει η μικρουλα σου. Ειναι τελεια!!
Αυτο για τη μυρωδια που λες υπαρχει περιπτωση να φταιει και η τροφη. Εμας ποτε δεν μυριζαν αυτο που λενε οι αλλοι..σκυλιλα..(τους διναμε ωμο εμεις)
χαχαχαχα δεν εχω φτάσει να κάνω τέτοια αναλυση μυρωδιάς, αλλά είσαι τυχερός που δεν ειχες μυρίσει την fish4dogs τότε! Να της πάρεις τις λιχουδιές της naturea, τα σκυλομπισκότα. Υπέροχο άρωμα, χωρίς υπερβολη... και αν δεν τα τρώει, μπορείς να τα βάζεις με τον καφε (ναι τρώγονται ευχάριστα...ντρέπομαι αλλα το ομολογω, δοκιμασα γιατι δεν άντεξα την τέλεια μυρωδιά τους)Εμένα πάλι οταν με γλύφει το καταλαβαίνω... Χαχαχα!! Ευτυχώς την μπουκώνω στα μήλα και κάπως φτιάχνει η κατάσταση! Παντως και η barking εχει μια περίεργη μυρωδιά, κατι απο τυρογαριδακια και ψάρι... Μπλιαχ