Πριν 12 μερες εφερε σπιτι μου η μητερα μου το σκυλακι το οποιο προς το παρων βλεπετε απο το αλμπουμ μου καθως δεν ξερω ακομη πως να ανεβασω εδω φοτο...Την λενε Λυρα και αποτι μου ειπε η μητερα μου ειναι γερμανικο ποιμενικο. Ολα καλα ειναι ηρεμη και πολυ γλυκια απλως αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν τρωει πολυ (ειναι σχεδον 3 μηνων και ειναι 10.5 κιλα), τρωει οποτε της τη βαρεσει και ειναι πολυ επιλεκτικη. Οταν την πρωτοφεραμε εφαγε ολη την ξηρα τροφη της αμεσως (εχω equilibrio που αποτι ειδα σε αλλο θεμα ειναι αρκετα καλη για την τιμη της) μαλλον επειδη πεινουσε αλλα απο τοτε δεν πολυτρωει. Το ριξαμε στο οτι την βγαλαμε εξω( οπως μας συμβουλεψαν για να μην μαθαινει μεσα) και στενοχωρηθηκε. Στην επισκεψη ομως στην γιατρο πανω στην βδομαδα ειδαμε οτι εχασε μισο κιλο και ετσι μας προτεινε να της ανακατευουμε στο φαι της μια κουταλια κονσερβα που μας εδωσe (Hills science plan λεγεται). Αποτι καταλαβα της αρεσει παρα πολυ αλλα μαζι με την ξηρα δεν πολυτρωει και παλι, οχι σαν πριν αλλα 2 φορες την ημερα αντι για 3 που χρειαζεται...
Αυτα τα λιγα για τωρα, πειτε μου πως σας φαινεται? Εχετε καμια συμβουλη για το φαι της?
Αυτα τα λιγα για τωρα, πειτε μου πως σας φαινεται? Εχετε καμια συμβουλη για το φαι της?
Last edited: