Γειά σας

gus

Member
21 Ιανουαρίου 2011
5
0
Πριν 12 μερες εφερε σπιτι μου η μητερα μου το σκυλακι το οποιο προς το παρων βλεπετε απο το αλμπουμ μου καθως δεν ξερω ακομη πως να ανεβασω εδω φοτο...Την λενε Λυρα και αποτι μου ειπε η μητερα μου ειναι γερμανικο ποιμενικο. Ολα καλα ειναι ηρεμη και πολυ γλυκια απλως αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν τρωει πολυ (ειναι σχεδον 3 μηνων και ειναι 10.5 κιλα), τρωει οποτε της τη βαρεσει και ειναι πολυ επιλεκτικη. Οταν την πρωτοφεραμε εφαγε ολη την ξηρα τροφη της αμεσως (εχω equilibrio που αποτι ειδα σε αλλο θεμα ειναι αρκετα καλη για την τιμη της) μαλλον επειδη πεινουσε αλλα απο τοτε δεν πολυτρωει. Το ριξαμε στο οτι την βγαλαμε εξω( οπως μας συμβουλεψαν για να μην μαθαινει μεσα) και στενοχωρηθηκε. Στην επισκεψη ομως στην γιατρο πανω στην βδομαδα ειδαμε οτι εχασε μισο κιλο και ετσι μας προτεινε να της ανακατευουμε στο φαι της μια κουταλια κονσερβα που μας εδωσe (Hills science plan λεγεται). Αποτι καταλαβα της αρεσει παρα πολυ αλλα μαζι με την ξηρα δεν πολυτρωει και παλι, οχι σαν πριν αλλα 2 φορες την ημερα αντι για 3 που χρειαζεται...
Αυτα τα λιγα για τωρα, πειτε μου πως σας φαινεται? Εχετε καμια συμβουλη για το φαι της?

Last edited:

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ο γιατρος σου ειπε οτι εχει καποιο προβλημα και δεν τρωει?αν οχι δεν εχει τιποτα θα πινασει και θα φαει..αλλα τα κιλα της δεν νομιζω οτι ειναι λιγα ο κυριος στο αβαταρ στην ιδια ηλικια ηταν 12 κιλα και ηταν μια χαρα..κρατα σταθερο κανονικο βαρος για να μην εχεισ προβληματα με τα ισχια της στο μελλον!!

gus

Member
21 Ιανουαρίου 2011
5
0
Οχι με ρωτησε αν κοιμαται πολυ και αν εχει διαροια αλλα με εξαιρεση 2 φορες ουτε διαροια εχει και κοιμαται κανονικα και ζωηρη ειναι (οταν με βλεπει ολο παει να ανεβει πανω μου). Ευχαριστω για την βοηθεια γιατι το εχω αγχος το βαρος και γενικα την Λυριτσα μαλλον επειδη πρωτη φορα εχω εξολοκληρου την ευθυνη για καποιον...

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
για να εισαι σιγουρος βρες ενα παλιο ποστ που ελεγε βαρος-ηλικια γερμανικου ποιμενικου θα σε διαφωτησει!!το ανεβει πανω σου προσπαθησε να το μετριασεισ γιατι οταν θα ειναι 25-30 κιλα και με νυχαρες δεν θα εινια τοσο ευχαριστο!!προσπαθησε την αδιαφορια οταν κανει κατι τετοιο και θα της περασει!!η τροφη την παει καλα?

gus

Member
21 Ιανουαρίου 2011
5
0
Το εχω βρει και λεει οτι σε μια βδομαδα (που μου γινεται 3 μηνων) πρεπει να ειναι 12 κιλα,τωρα ειναι γυρω στα 11.Απλως δεν ξερω μου φαινεται στο ματι λιγο αδυνατη αλλα ισως ειναι και απο το αγχος μου. Τελος παντων θα δουμε τι θα μας πει και η γιατρος σε καμια βδομαδα που θα την ξαναπαμε. Την τροφη την τρωει μονο με κονσερβα αλλα νομιζω οτι δεν την ενοχλει σε κατι οπως βλεπω και τα κακα της. Οσον αφορα το ανεβασμα της δεν μπορουμε να της το κοψουμε ακομα ειναι πολυ λιγες μερες στην οικογενεια καταλαβαινεις...

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
χαχα καλα το εθεσες..δεν μπορειτε γιατι αυτη μπορει!!θα της κακοκατσει στην αρχη αλλα μουτρα δεν θα σου κρατησει στο υποσχομαι!!το μονο π πρεπει να προσεχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι να μη ανεβοκατεβαινει σκαλες να μη κανει μεγαλα αλματα και γενικα να μη ταραζεται πολυ!!