Γειά σας με λένε Sandy :D

piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
Κούκλα δεν έχω λόγια!!!σαμογιέντ και τερβύρεν τα μελλοντικά μου σκυλιά,αν και τα θέλω όλα γιατί όλες οι ράτσες η ημίαιμα είναι τέλεια.:p

το εκτροφείο είναι απο τα σκόπια που ποστάρει και στο φόρουμ κάποιες φορές?
Ναι αυτό είναι. Εξαιρετικό για εμένα.
Και 2 μήνες ακομα μιλάμε και μου δίνει συμβουλες.
Δεν πήρε τα λεφτά και μην τον είδατε.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Πανεμορφο φιλε,να ειναι γερο και να περνατε καλα :D

Μια ερωτηση να κανω,γιατι π.χ. δεν διαλεξες american eskimo dog και διαλεξες samoyed ? Η ακομα και japanese spitz ? Μονο με βαση το μεγεθος εκανες αυτην την επιλογη ?Η δεν υπαρχουν και εκτροφεις των παραπανω σκυλων ? Απλη απορια :p

piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
Πανεμορφο φιλε,να ειναι γερο και να περνατε καλα :D

Μια ερωτηση να κανω,γιατι π.χ. δεν διαλεξες american eskimo dog και διαλεξες samoyed ? Η ακομα και japanese spitz ? Μονο με βαση το μεγεθος εκανες αυτην την επιλογη ?Η δεν υπαρχουν και εκτροφεις των παραπανω σκυλων ? Απλη απορια :p
Η αλήθεια είναι ότι επέλεξα samoyed ανάμεσα σε αυτές τις ράτσες που προαναφερες για το μέγεθος και μόνο.
Ήθελα ένα σκύλο medium προς large :)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ! ΚΟΥΚΛΑ!!!! Να τη χαίρεστε - που προφανώς την χαίρεστε ήδη και με το παραπάνω ;-)
Πες μας λίγα για το χαρακτήρα της και τη μέχρι τώρα συμβίωσή σας, τί πλάσμα είναι;;

piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ! ΚΟΥΚΛΑ!!!! Να τη χαίρεστε - που προφανώς την χαίρεστε ήδη και με το παραπάνω ;-)
Πες μας λίγα για το χαρακτήρα της και τη μέχρι τώρα συμβίωσή σας, τί πλάσμα είναι;;
Λοιπόν.
Για το χαρακτήρα τις εε ???
χμμμμ
Χτύπησες φλέβα τώρα,
Ο χαρακτήρας τις κούκλας μου είναι αρκετά έως πολύ κακός.
Είναι μεν φιλική με τα πάντα, αλλα μιλάμε με τα πάντα.
Αλλά όταν τις καρφωθεί κάτι στο μυαλο δεν υπολογίζει τιποτα μεχρι να το κάνει.
Ετσι λοιπον αναγκάστηκα να πάρω και γω εναν εκπαιδευτη να με βοηθησει με βασική υπακοή.
Πριν λίγο καιρο τελειώσαμε με την βασική υπακοή και τα πράγματα είναι κάπως καλυτερα.. απο εμενα εξαρτάτε αν θα γίνουν ακομα καλυτερα η οχι.
Με τον εκπαιδευτη οπως σιγουρα καταλαβαινετε ειναι σουζα σε ολα.
ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ...
με εμενα ειναι ακομα λίγο παλαβιάρα.
Εχω ακομα μια ελπίδα οτι με την πρώτη περίοδο που θα ωριμάσει και θα ενηλικιωθεί θα τελιώσει και αυτή η λίγη ακόμα κακή κατεμε συμπεριφορά που έχει..
Γενικότερα είναι σκυλί πολύ χαδιάρικο.
Αλλα θέλει την προσοχή των παντων πανω της.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα