Γειά σας κι από εμένα [Γερμανικός Ποιμενικός]

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Να μη τον χαιδεύεις στο κεφάλι, μέχρι 5-6 μηνων τα αυτιά δεν είναι σταθερά. Βέβαια από τη στιγμή που το σκυλί σου δεν είναι καθαρόαιμο, κανείς δεν εγγυάται πως τα αυτια θα μεινουν όρθια, δε θα μπορούσε νομίζω να ξέρει κανείς!
Που το στηρίζεις αυτό;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ένα καθαρόαιμο σκυλί πρέπει να τα έχει όρθια αλλιώς πολύ απλά είναι εκτός προτύπου.
αν έχει κανονικό pedigree και με πεσμένα αφτιά παραμένει καθαρόαιμο απλά δεν κάνει για αναπαραγωγή

ΦΟΙΒΟΣ07

Active Member
6 Μαϊου 2013
30
0
παιδια καλος χρυσος ο μικρος αλλα μ'εχει ριμαξει στην γρατζουνια κ στο δαγκωμα ειδικα τα χερια ξερει κανενας με πιο τροπο θα τ το κοψω?

ΦΟΙΒΟΣ07

Active Member
6 Μαϊου 2013
30
0
παιδια ο μικρος σε 12 μερες γινετε 4 μηνων εχω ενα προβλημα ειναι πολυ νευρικος κ επιθετικος με παιδακια δεν τα παει κ τοσο καλα τι να τον κανω?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Τι εννοείς νευρικός και τι επιθετικός?
Για να καταλάβουμε και τι έχεις εσύ στο μυαλό σου ως επιθετικότητα ή νευρικότητα και να μην αδικήσουμε το κουτάβι!

Τι κάνει ο σκύλος και τι κάνουν τα παιδάκια?

Η ηλικία του σκύλου μάλλον δείχνει ότι κάτι λάθος κάνουν τα παιδάκια πάντως!

ΦΟΙΒΟΣ07

Active Member
6 Μαϊου 2013
30
0
της προαλες τον πηγα βολτα κ βρηκα ενα φιλο με το παιδακι του στην αρχη πηγε μυρισε το παιδακι του εγλυψε το χερι μετα απο λιγο περασε μια γατα κ την γαβγιζε εφυγε η γατα κ μετα αρχισε να γαβγιζει κ το παιδακι τον εκοβα εγω για να σταματησει αλλα τπτ..οταν τον εχω στην αυλη κ ερθει καποιο παιδακι στα καγκελα να το δει παλι το γαβγιζει οπως κ με τους μεγαλους οσο για τα παιδακια δεν κανουν κατι...κ μια φορα μιλουσα με ενα γειτονα απο διπλα και αρχησε να τον γαβγιζει μεχρι κ η τρυχα τ σηκωθηκε!!!