Γειά σας και από μένα!

CoffeeBlack

Member
6 Απριλίου 2010
21
0
Θεσσαλονίκη
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
Αν και παρακολουθώ καιρό το forum, μόλις σήμερα αποφάσισα να έρθω και εγώ στην παρέα σας!
Έχω 6 σκυλάκια, έναν γερμανικό ποιμενικό, δυο αδερφάκια διασταύρωση γερμανικού ποιμενικού με mastino napoletano, δυο ημίαιμες λυκοσκυλίτσες και ένα caniche-terrier. Είμαστε πολυμελής οικογένεια...:D
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλως Ηρθες!

Τωρα να σου την αληθεια δεν θα σου προτεινω να ερθεις στις συναντησεις μας στο σκυλοπαρκο στην παραλια γιατι εισαι ασυμφορος οσονα φορα τις μετακινησεις σου προς αυτο!
Για να γνωρισουμε ολα τα σκυλια σου θα παρει καμια 10ετια!Χαχαχα:D

Να τα χαιρεσαι ολα τα σκυλουνια σου!

Θα τα πουμε στο σεμιναριο!!!;)

Υ.Γ.: Αυτος ο σκυλος στην φωτογραφια ποιος ειναι απο τους 6?

CoffeeBlack

Member
6 Απριλίου 2010
21
0
Θεσσαλονίκη
Καλως Ηρθες!

Τωρα να σου την αληθεια δεν θα σου προτεινω να ερθεις στις συναντησεις μας στο σκυλοπαρκο στην παραλια γιατι εισαι ασυμφορος οσονα φορα τις μετακινησεις σου προς αυτο!
Για να γνωρισουμε ολα τα σκυλια σου θα παρει καμια 10ετια!Χαχαχα:D

Να τα χαιρεσαι ολα τα σκυλουνια σου!

Θα τα πουμε στο σεμιναριο!!!;)

Υ.Γ.: Αυτος ο σκυλος στην φωτογραφια ποιος ειναι απο τους 6?
Ευχαριστώ πολύ!
Αυτός είναι ο Rex μου, ο γερμανικός ποιμενικός (πρωτότυπο όνομα για λυκόσκυλο ε;:p)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχα σε καθε βολτα καποια παιδακια οταν βλεπουν τον δικο μου τον φωναζουν Ρεξ!:mad:

Εσενα τουλαχιστον ειναι το ονομα του αυτο!:D

Χαχαχα

Να τον χαιρεσαι!Ειναι ωραιος!Δημιουργησε ενα αλμπουμ και βαλε μεσα φωτογραφιες να τα δουμε ολα τους!

CoffeeBlack

Member
6 Απριλίου 2010
21
0
Θεσσαλονίκη
Ο δικός σου,( ο Αδάμ σωστά?) κούκλος είναι! Πολύ εντυπωσιακός!:rolleyes: Και είναι ακόμα μικρούλης...
Στην αρχή mike τον φωνάζαμε, εκτός από τη μαμά που τον έλεγε Rex και τελικά έμαθε να ακούει στο τελευταίο...
Κάποια στιγμή θα κάνω και αλμπουμ, προς το παρόν θαυμάζω τις φωτογραφίες των υπολοίπων!:D

CoffeeBlack

Member
6 Απριλίου 2010
21
0
Θεσσαλονίκη
Λοιπόν, όπως προείπα, τον Γερμανικό Ποιμενικό τον λένε Rex και είναι 7 ετών. Η μεγάλη μου αδυναμία και λατρεία μου!*agapoylas* Ο έξυπνος και υπάκουος της οικογένειας...

Η Nala και ο Enzo, 4 ετών, είναι παιδιά του Rex και της Βασούλας μας (Μastino, που μας άφησε πέρσι... ). Είναι οι αγαθοί γίγαντες! 55-60 kg περίπου έκαστος...

Η Luna και η Jackie είναι αδερφούλες, 5 ετών, και πρώην αδεσποτούλες, που τις βρήκαμε κουτάβια στο δρόμο. Είναι πολύ ζωηρές και έχουν απίστευτη ενεργητικότητα...

Τέλος ο Benny είναι ο γηραιότερος της οικογένειας, 13 ετών, είναι ένα κακομαθημένο caniche-terrier, καθώς είναι το πρώτο μας σκυλί.

Εκτός από τον Benny που μένει στο διαμέρισμα, τα υπόλοιπα μένουν στο εξοχικό μας λίγο έξω από Σέρρες. Ο Rex έχει δικό του χώρο (γιατί με τον Enzo δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις), ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις μένουν μαζί.

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξήγησης, έχω βάλει ως τόπο Θεσσαλονίκη γιατί εκεί σπουδάζω και ουσιαστικά εκεί μένω, όμως είμαι από Σέρρες, όπου είναι και το πατρικό μου και τα σκυλάκια μου...

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
γειά σου coffeΒlack να χαίρεσαι τα σκυλούνια σου!!:)

ελπίζω να έχετε στειρώσει τα σκυλιά ή τουλάχιστον να έχετε πάρει τα μέτρα σας...για αποφυγή των ατυχημάτων.
Περιμένουμε και άλλες φωτό!

CoffeeBlack

Member
6 Απριλίου 2010
21
0
Θεσσαλονίκη
Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα! Γειά σου συμπατριώτη!:D

ελπίζω να έχετε στειρώσει τα σκυλιά ή τουλάχιστον να έχετε πάρει τα μέτρα σας...για αποφυγή των ατυχημάτων.
Το πήραμε το μάθημα μας με τον Enzo και τη Nala... Από ατύχημα προέκυψαν,:( δεν είχαμε προλάβει να στειρώσουμε τη μαμά τους... Όλα τα θηλυκά είναι στειρωμένα.

CoffeeBlack

Member
6 Απριλίου 2010
21
0
Θεσσαλονίκη
Είναι λίγο παλιά φωτογραφία, εδώ είναι ακόμα σχετικά μικρά... Image(274)..jpg
Εδώ η Nala, solo. DSC01006..jpg
Όταν πάρω πίσω τον σκληρό δίσκο μου, όπου έχω τις φωτογραφίες, θα σας δείξω κι άλλες!:D

CoffeeBlack

Member
6 Απριλίου 2010
21
0
Θεσσαλονίκη
Ο Rex μου, ο οποίος παραείναι κτητικός με το φρίσμπι του, όπως βλέπετε... Rex..jpg
Τέλος ο παππούς Benny, τον οποίο μόλις τον βλέπει ο Rex σεληνιάζεται! :DBenny..jpg