Γειά σας βρέ παιδιά.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Denis, πάρε μια MV-AGUSTA F4 που είναι η Ferrari των μοτοσικλετών !, για να φύγουν να στερητικά και 100 χιλιάρικα από το λογαριασμό σου :mrgreen: :wink: .

kles

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2007
46
0
magi said:
Denis, πάρε μια MV-AGUSTA F4 που είναι η Ferrari των μοτοσικλετών !, για να φύγουν να στερητικά και 100 χιλιάρικα από το λογαριασμό σου :mrgreen: :wink: .
Να μήν πάει να πάρει το ΤΡΑΝΣΑΛΠ το καινούριο για να δούμε και πώς πάει ??
Και θα του μείνουν κι αρκετά να το αλλάξει αν χρειαστεί.
:) :) :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tί σαδισμός είναι αυτός??? Φυσικά χτύπησα το ΜV στο google και έπαθα μ@@^%πλακα ... και βγαίνει και transalp ε?? χμμμ ... θα προτιμήσω το μωρό της magi 8)

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Μετά την επιτυχία του Vstrom αν ήμουνα η Honda να ντρεπόμουνα να βγάλω Transalp ξανά 8) .

kles

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2007
46
0
magi said:
Μετά την επιτυχία του Vstrom αν ήμουνα η Honda να ντρεπόμουνα να βγάλω Transalp ξανά 8) .
Δέν διαφωνώ.
Γι'αυτό λέω, μπάς και άλλαξε κάτι με τον νέο κινητήρα.
Πάντως η σουζούκι, ανέβασε τον πήχη ψηλά με το βεστρόμ.
Αλλά και η καβασάκι με το βέρσους ανταποκρίθηκε σωστά.Απ'ότι λέν τουλάχιστον.
Αλλά αν επέλεγα ανάμεσα, βεστρόμ θα διάλεγα.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Το Transalp με τον καινούριο κινητήρα έκανε μια τρύπα στο νερό.
Άπ’ ότι διάβασα κέρδισε λίγο σε ροπή λόγω αυξημένου κυβισμού και οικονομία λόγω ψεκασμού. Τα άλογα του είναι πολύ λιγότερα από το Vstrom, το βάρος του αυξήθηκε, η εμφάνιση του είναι αμφιλεγόμενη και η αιτία είναι το τεράστιο στρογγυλό φανάρι που θυμίζει τρένο παλαιών δεκαετιών.
Το Versus είναι καλή προσπάθεια.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω θα ηθελα πολυ να ηξερα ποιος εχει μια τετοια μηχανη( MV-AGUSTA F4 )και να την δω απο κοντα..

το GS1200 αν και ειναι για ιδιαιτερα γουστα και παρα τα λιγα αλογα που μπορει να εχει, η ροπη που μπορει να δεινει ο boxer και η ποιοτητα της ,αξιζει για καποιον να το σκεφτει.. :wink: :p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καταρχας καλος ορισες Κλες.

Τι μου θυμισατε τωρα!!

Και εγω παλιαααααα, στην γερμανια ακομα, μηχανη ειχα!
Οχι του κιβισμου που αναφερονται εδω περα, αλλα μια ΧL 500.

Μου φαινεται οτι το εχουμε εμεις οι σκυλαδες?

kles

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2007
46
0
Και πάλι καλώς σας βρήκα.

Η μηχανή κύριοι, είναι το όχημα του μέλλοντος.Αυτό βλέπω εγώ, άν κρίνω απο πολλά (τα γνωστά) προβλήματα καθημερινής μετακίνησης.
Το ίδιο υπ όψιν ισχύει και επαρχία, έως και σε μικρά μέρη πιά.
Άσε που έχει την γοητεία της έτσι ?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Καλως μας βρηκες λοιπον και καλες συζητησεις.Εγω εχω YAMAHA GRIZZLY 700.Η magi ομως πολυ διαβασμενη.... =D> εχω παθει πλακα :!: :!: :!:

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Εμείς βόλτα, διακοπές μόνο με την μηχανή πηγαίνουμε, ακόμα στην βροχή με το κατάλληλο εξοπλισμό δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Το ταξίδι με την μηχανή έχει άλλη «μυρωδιά». Βασικά ο άντρας μου παίρνει διάφορα moto-περιοδικά και έτσι στο σπίτι υπάρχουν παντού, και μόνα τους μου μπαίνουν στα χέρια.
Kango1, την Agusta την έχει ο Tom Cruise, παντός στην Αθήνα την βρίσκεις σε μότο – μαγαζιά.(με ευρωπαϊκά μοντέλα) Με το GS1200 είχε ο δικός μου μεγάλο έρωτα, άλλα το ξεπεράσαμε και αυτό :wink: .
FrenchieFan, εσύ σαν Γερμανίδα μόνο BMW θα έπρεπε να έχεις :wink: .
Luna07, η γουρούνα είναι η καλύτερη λύση – παίρνεις μαζί και το σκυλί :) .