Γειά σας από Πάτρα :)

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Καλησπέρα σε όλους !!!Είμαι ο Κωστής από Πάτρα και πρόκειται να υιοθετήσω ένα κοκερ σπάνιελ ή ένα γκριφόν (δεν ξέρ ποιο να διαλέξω :( ) !!!Θέλω τις γνώσεις για το τι να προσέξω αρχικά και τι διαφορές υπάρχουν!!! Σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα :D

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!Το σκυλάκι θα το αγοράσω !!!Απλά είμαι ανάμεσα στα 2 που ανέφερα,αυτά έχω βρει :) Αν μπορείτε να με κατατοπίσετε θα σας ήμουν ευγνώμων!!! :)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Μπήκες φουριόζος, ξεφύλλισε λιγάκι το φορούμ και θα βρείς πολλές απαντήσεις, από που θα το πάρεις το σκυλάκι σου?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οτι κι αν κάνεις, μην πάρεις απο πετ σοπ ή απο ιδιωτη. Διάβασε και μάθε για τα puppy mills και τους back yard breeders.

Δυο και μόνο είναι οι σωστοί τρόποι να αποκτήσεις σκύλο, ανάλογα με το τι θέλεις:
1. Καθαρόαιμο απο σωστό εκτροφέα
2. Ημίαιμο (ή "καθαροαιμο" ανευ εγγυήσεων) απ'το δρόμο ή τη φιλοζωϊκή.

Αποφασίζεις τι ζητάς, τι απαιτήσεις έχεις, αλλά κυρίως τι μπορείς να δώσεις (δε μιλάω οικονομικά) και αναλόγως πράττεις.

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες!!!!!
Κανε τον κοπο να ψαξεις στο forum και αμα δεν βρεις κατι που να σε ικανοποιει τοτε κανε ενα θεμα με τιτλο αναλογα με το περιεχομενο της ερωτησης σου και σιγουρα καποιος θα βρεθει που να ξερει να σου απαντηση!!!!!

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
σας ευχαριστώ όλους παιδιά!!!Αρχίζω ψάξιμο σε φιλοζωική για αρχή!!!

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Γειά σας και πάλι !!!Μετά από ένα χρόνο επέστρεψα στο φόρουμ,πλέον ως κάτοχος ενός west highland terrie ,ονόματι ... ΖιΖι :D Είναι 4 μηνών και γεμάτη τρέλα!!!Καλώς σας βρήκα και πάλι!!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.863
5.114
patra
grdane.blogspot.com
καλως ορισες....
πες λιγα λογια για το κουταβι σου...
ποτε το πηρες... ποσο καιρο το'χεις..... από που το πηρες......
πως και τελικα κατεληξες στην συγκεκριμενη φυλη........κλπ α και φωτος.....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Να γίνω εγώ για μια φορά η "κακιά" της παρέας??? Έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ και επειδή έχω νεύρα... από την αρχή του thread και από την απάντηση τι νομίζετε??? (Μακάρι να πέφτω έξω!!!!:D)

Α sorry ξανα καλώς ήρθες πάντα γερό να είναι το σκυλάκι σου!

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
καλώς σας βρήκα ξανά!!!Λοιπόν η Ζιζι είναι μαζι μας 1,5 μήνα και όλα έχουν αλλάξει στο σπίτι, όλοι έχουμε προσαρμοστεί και διαβάζουμε/ψάχνουμε για να της προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!!!Την πήρε ο πατέρας μου μέσω γνωστού από εκτροφείο στην Ουγγαρία και μόλις περάσω φωτό στο λαπτοπ θα τις ανεβάσω να την δείτε :) Η καϊμενούλα έχει ωτίτιδα και της βάζω ένα τζελ που μου έδωσε η κτηνίατρος στα αυτιά για να καταπολεμηθεί .Περιμένω πως και πως να την πάω την 1η της βόλτα έξω!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709