Γειά και χαρά σε όλους!

renatamar1978

Member
21 Ιανουαρίου 2011
8
0
Γειά σας! Δεν έχω ακόμα σκύλο αλλά αυτό τον καιρό χτυπάει το "κυνοφιλικό" μου ρολόι ΠΟΛΥ δυνατά. Το είχα αφήσει στην άκρη το θέμα μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά μου και να είναι ικανά να συμμετέχουν στην ανατροφή. Το πρώτο μου σκυλάκι είχε δυστυχώς πολύ κακή τύχη...το έπνιξε ένα μωρό πιτμπουλ (6 μηνών). Το δεύτερο, ένα σέτερ λάβερακ, αναγκαστήκαμε να το κοιμήσουμε αφού είχε καρκίνο και η εγχείρηση θα είχε ως αποτέλεσμα να αιμοραγήσει μέχρι θανάτου:(. Έτσι το γλυτώσαμε από μια μεγάλη ταλαιπωρία και πολύ πόνο. Πολύ άσχημο συναίσθημα!
Τώρα έχουμε αποφασίσει για ένα golden retriever, το οποίο από όσα έχω διαβάσει είναι πολύ καλά ζώα και καλά με τα παιδιά. Και είμαι σε αναζήτηση κουταβιού. Ευπρόσδεκτες προτάσεις , ιδέες και σχόλια.
Χαιρομαι που μπήκα στην παρέα!:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Όρισες :)

Πριν αποφασίσεις ότιδήποτε να ξέρεις πως αν θέλεις καθαρόαιμο σκύλο πρέπει να απευθυνθείς σε ένα σοβαρό εκτροφέα της φυλής.
Μακριά από pet shops,αγγελίες ιδιωτών, και φίλους που ζευγάρωσαν τα σκυλάκια τους.
Αν πάλι θέλεις ένα πιστό σύντροφο υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι!!
Θα βρεις σε όλα τα μεγέθη και χρώματα ;)

Μερικά links για να ενημερωθείς σε βασικά θέματα.
Πως διαλέγω εκτροφέα.
Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά
Γιατί ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας
PET SHOPS-PUPPY MILLS
Διαλέγοντας φυλή
Είμαι έτοιμος να υιοθετήσω ζώο;;;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες....ωραία επιλογή πάντος!!Εύχομαι σύντομα να βρεις το σκύλο που σου ταιριάζει!!

renatamar1978

Member
21 Ιανουαρίου 2011
8
0
Χαχαχαχα...δεν τρέχει τίποτα!:p Μην ανησυχείς δεν παρεξηγήθηκα Lord & Maya! Ατυχία όντως να χάσεις 2 σκυλιά! Βέβαια το δεύτερο το είχα 11 χρόνια.
Τα κοριτσάκια μου είναι 7 και 4 νομίζω καλή ηλικία...και τα συγκεκριμένα σκυλιά πολύ καλά για οικογένεια με παιδάκια σωστά?
Α! και είμαι κι εγώ κοριτσάκι χαχαχαχα οπότε κατσικοπόδαρη...;)

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Α έτσι όπως το είπες νόμιζα δεύτερο κουτάβι. 11 χρονών το μεγαλώσες κανονικά. Αν πάρεις απο εκτροφέα αυτή η ηλικία είναι καλή για την φυλή. Πρόσεχε όμως απο που θα πάρεις. Γιατί ειδίκα απο ΒΥΒ και πετ σοπ τουλάχιστον Αμερική έχουν αναπαράγει στην τύχη και έχουν σκυλιά με προβλήματα συμπεριφοράς. Απο εκτροφείο δεν προκειται να εχεις προβλημα

renatamar1978

Member
21 Ιανουαρίου 2011
8
0
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα κορίτσια σου! :)
Για μικρόσωμο δεν κοιτάς καθόλου;

Όχι για να πω την αλήθεια...τα έχω ερωτευτεί τα golden! Εχω και κήπο οπότε θα είναι ευτυχισμένο ζώο.