Γείτονας με αδιαφορία

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
Καλησπερα!

στην αλεξανδρουπολη βρισκεται πισω ακριβως απο την οικοδομη που μενουν οι γονεις μου καποια οικογενεια με την κλασσικη ιστορια! ο γιος εφερε ενα κουταβι χασκευ .. το ειχαν στο μπαλκονι μεγαλωσε λιγο .. εφυγε ο γιος φανταρος και το σκυλι το κατεβασαν στον ακαλυπτο της οικοδομης .. δεμενο κατω απο το μπαλκονι με μια αλυσιδα εναμιση μετρο - δυο.. ενα μικρο μπολακι για νερο .. φαγητο μεσα στην σακουλα απο τα περισσευματα και αυτα!

βολτα καμια... παιχνιδια καθολου.. κατι να μασουλαει να περναει η ωρα του ποτε.. επαφη ανθρωπινη στο λιγο που περναει καποιος και τον βλεπει.

μιλησα μαζι τους.. και εισεπραξα επιθεση .. και αδιαφορια ειλικρινεστατη για το τι θα απογινει το σκυλι.

εντελει τον αφηνουν ελευθερο να κανει μονος βολτες σε μια περιοχη που τα αυτοκινητα ειναι πολλα.. εμαθα απο την μαμα μου οτι επι δυο εβδιμαδες κυκλοφορουσε μονος του στο κεντρο της πολης...

τον ταιζουν οι γονεις μου και καποοι αλλοι γειτονες.. νερο ρε παιδια.. τουλαχισον νερο! κατεβασα μια λεκανη τις προαλλες για να χει να πινει και την επομενη η λεκανη εξαφανιστηκε!

απλα το μονο που θελω ειναι να ηξερα καποιον που να θελει ενα χασκευ δυο χρονων ... το βαζω στο αμαξι και φευγω!!! και δεν θα εχω και τυψεις,....

ειναι φοβισμενος πολυ και αδυνατισμενος.. αλλα μολις νιωσει οτι μπορει να σε εμπιστευτει ερχεται και κανει χαρες! προχθες χωθηκε στην αγγαλια μου και μου γλειφε τα χερια..

τι μπορω να κανω αλλο? πιστευω πως αν του πω οτι ξερω καποιον που το θελει να δεχτει να το δωσει.. αλλα ετσι απροσδιοριστες συζητησεις δεν θα κανει..

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Σιγά μη του το πεις...τσίμπα το μια μέρα...και θα σου έρθουν κάμποσα πμ....(φαντάζομαι)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
τον σκυλο τον θελουν?δηλαδη αν τους πεις να το παρεις εσυ θα πουν οχι?δεν μπορεις να το παρεις ετσι(να το βουτηξεις) αλλα μπορεις να κανεις μια καταγγελια στην στο ΑΤ της περιοχης και θα γινει δεκτη αφου δν εχει ουτε νερο..

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουν! εδω μιλησα με την φιλοζωικη και μου ειπε οτι μονο αν γινιε συσταση τπτ παραπανω!
το σκυλι προφανως και δεν καιγεται να το εχει .. εφοσον δεν ασχολειται μαζι του ουτε για να βασικα! αλλα δεν μπαινει και στην διαδικασια να του βρει ενα σπιτι!

δεν μπορω να το παρω χωρις να εχω κατι σιγουρο γιατι δεν εχω που να τον βαλω τον κακομοιρη μενω σε εστιες φοιτητικες... αλλα πραγματικα αν βρω καποιον που τον θελει , τον παιρνω! θα κανω μια αποπειρα να μτου μιλησω ξανα . Ελπιζω να ειναι θετικος να τον δωσει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Ti κρίμα ρε γμτ..Ξέρω ότι δεν είναι ωραίο να υποστηρίζουμε την κλοπή ενός σκύλου αλλά δεν νομίζω τέτοιοι ιδιοκτήτες να παλεύονται με καταγγελία, εγώ πιστεύω ότι αν ζοριστούν θα τον παρατήσουν σε κανένα βουνό θα τον ξεκάνουν για να μην έχουν προβλήματα.

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
μα οι ιδιοι τον αφηνουν λυτο .. σε μια περιοχη οπου τα αυτοκινητα τρεχουν .. το σκυλι βγαινει σε αυτον τον δρομο και φυσικα δεν ξερει πως να κυκλοφορει! επειτα δυο ενδομαδες μονος στο κεντρο της πολης! η μαμα μου τον εφερε επανω στην γειτονια! το ηξερε και δεν πηγε να το παρει το σκυλι.

φυσικα και δεν ειναι αποδεκτη η κλοπη.. αλλα ειλικρινα θα το κανω αν μπορεσω.. και ας υποστω μετα τις συνεπειες.. αν τον ψαξει και ποτε βεβαια

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλε πια κλοπη? απλα θα τον βουτηξεις την επομενη φορα που θα τον αμολυσουν για βολτα.
Ο γιος που ηταν και αυτος που τον αγορασε αρχικα τι κανει? Οκ ειναι φανταρος αλλα δεν ερχεται καθολου απο το σπιτι του? Δεν ειναι ενημερος για την κατασταση του σκυλου του?

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
ειναι ενημερος και ο γιος ο οποιος ουτε τον ιδιο του τον εαυτο δεν μπορει να προσεξει.. δεν ξερω πολλα πραγματα απλα παει και ερχεται. και μαλλον κι αυτος δεν ψοφαει και πολυ να ζει το σκυλι καλα.

βρε να τον βουτηξω κανενα προβλημα! μετα? θα ενιωθα καλυτερα να το κανω εφοσον εχω βρει καποιον που θελει το σκυλι!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πάρτο σκύλο την επόμενη φορά που θα τον δεις και πάρε το δρόμο για τη Μεσημβρία και πήγαινε τον στα ΚΑΑΥ. Είχα κάποιο φίλο που δούλευε ως πολιτικό προσωπικό και οι στρατιωτικοί τα προσέχανε πάρα πολύ όπως και στην κουζίνα. Και ειδικά ένα τέτοιο σκύλο ενδέχεται κάποιος απ' τους στρατιωτικούς που κάνουν εκεί διακοπές να θελήσει να τον πάρει.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ας είσαι καλά που προσπαθείς να το βοηθήσεις. Δεν επικοινωνείς με τους Ξανθιώτες του φόρουμ μήπως βρείτε σπίτι ;

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
sissy μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιες πληροφοριες για το σκυλακι?ρατσα ηλικια αρσενικο θυλικο κλπ γιατι ξερω αρκετο κοσμο απο ξανθη κομοτηνη μηπως κανουμε κατι..κανενα παιδι απο την εστια δεν τον θελει?

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
ειναι χασκευ αρσενικο περιπου δυο χρονων! δεν θελω να ρωτησω καν εδω στις εστιες.. ο εκτορας νομιζω χρειαζεται εγγυημενα ενα καλο σπιτι με αγαπη μπολικη και μπολικο χρονο να του διατεθει , να νιωσει ασφαλει ακαι περασει ομορφα!
Εδω ο χωρος ειναι περιορισμενος.. και οι περισσοτεροι φοιτητες λειπουν ωρες... ασε που πολλες φορες φευγοντας τα αφηνουν εξω και δεν τα παιρνουν στις πολεις τους! τα χω δει κι αυτα!!!

αν βρεθει κατι παιδια σιγουρο μπορω να μιλησω με τον ιδιοκτητη η και να παρω το σκυλι