Γεία σας και απο εμένα!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Η ελληνικη εκτροφη Μαστινο ειναι πρωτοπορεια; Γιατι ενδιαφερομαι...
Baskal, δεν καταλαβα, τι εννοεις?

@napolitano , ok, καλα κραΣα.@( ουτως η αλλως, για τον επομενο παντα γραφω, που ιιιιισως τα διαβασει)

velveteen

Member
1 Αυγούστου 2008
20
0
Προσωπικά πιστεύω -χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν-πως ορισμένοι γίνονται ώρες-ώρες εριστικοί , πράγμα το οποίο μόνο πειθώ δεν επιφέρει. Εξάλλου η εμπειρία / γνώση δεν είναι εύκολο να περαστεί μέσω ενός post κάπου "αγνώστου", όσο σωστά και αν είναι αυτά που λέει. Είναι ατομική υπόθεση του καθενός.. και δυστυχώς από όσο παρατηρώ ,το γνωμικό "αν δεν πάθεις , δεν μαθαίνεις" καλά κρατεί....

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
napolitano, τα μελη του φορουμ δεν εχουν συμφεροντα και η προθεση τους ειναι η καλυτερη δυνατη, προσπαθωντας να προστατεψουν απειρους απο κακοτοπιες. Βεβαια εχουν αποκτησει λογω εμπειριας καποιες αυτοματες αρνητικες αντιδρασεις - για παραδειγμα το ρημα ¨παραγγελνω" τους χτυπαει το καμπανακι "παραγγελνω απο πετ-σοπ" και αντιδρουν αρνητικα. Και εχουν δικιο, γιατι τα πετ σοπ ειναι η χειριστη πηγη κουταβιων για πολλους λογους οι οποιοι αναλυονται επαρκως στα αντιστοιχα ποστ. Τωρα, ελπιζω κι εγω να εχεις "σκαναρει' καλα το ατομο που χρησιμοποιεις ως επαφη για να ελθει το κουταβι σου. Ο μονος λογος που εκφραστηκα υπερ αυτης σου της επιλογης ειναι οτι εγραψες οτι εχεις προηγουμενη θετικη εμπειρια. Καλο ειναι παντως να παρακολουθεις πιο στενα ζητηματα που σε ενδιαφερουν αμεσα, οπως ο προσωπικος σου σκυλος και η προελευση του. Το οτι δεν σε ενδιαφερουν οι εκθεσεις δεν ειναι λογος να αποκτησεις ενα προβληματικο η αρρωστο η μη τυπικο ζωο. Ουτε θα πρεπει εμμεσα να ενισχυσεις το ανηθικο σκυλεμποριο.

Γαλαζιο. Οσον αφορα την ελληνικη εκτροφη μαστινο, ειναι στα σπαργανα η κανω λαθος; Υπαρχουν περιθωρια επιλογης η μονο ενας εκτροφεας;Καλων -κακων προθεσεων δεν το εξεταζω. Πως συστηνετε σε καποιον να ψαχτει εδω για μια τοσο δυσκολη και σπανια φυλη; Γιατι οχι στην διπλανη Ιταλια -πατριδα του μαστινο- αν μιλαμε για αναβαθμιση επιλογης;

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν συστησα εκτροφεα για αγορα σκυλου baskal, απλως δεν θεωρησα κακο, να συζητησει απο κοντα με εκτροφεα της φυλης, εφοσον υπαρχει και εδω και να δει απο κοντα και τα σκυλια του..ασχημο θα ηταν? εγω πιστευω οτι θα υπηρχε οφελος.
απο το να δει εναν σκυλο που του εχει διαλεξει αλλος και να ειναι και τελεσιδικα δικος του πλεον.
και αυτο, επειδη οπως λες κι εσυ ειναι μια δυσκολη και σπανια φυλη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα