Και κατι ακομα που δεν εχω καταλαβει πια ειναι η εννοια του forum σας???
Η έννοια ενός φόρουμ στο ίντερνετ είναι ένας χώρος συζήτησης...απλά.
Αυτό το συγκεκριμένο φόρουμ θα ήθελε,μάλλον,να είναι,πέραν τούτου και μία πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης...έγκυρης και έγκαιρης.
Η χρησιμότητα του στο "έπακρο" θα λέγαμε,θα ήταν σωστή εάν κάποιος μελλοντικός ιδιοκτήτης σκύλου "έμπαινε" εδώ μέσα ζητώντας γνώμες και πληροφορίες
πρίν την αγορά ή απόκτηση του σκύλου του.
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων,όπως και στην δική σου,"μπαίνουν"
αφού έχουν κάνει την αγορά ή παραγγελία ή έχουν ήδη αποκτήσει σκύλο.
Οπότε είναι φυσιολογικό τα σχόλια όλων μας να έχουν την μορφή κριτικής για κάτι που ήδη έχει γίνει και να σε φέρνει και εσένα αυτόματα σε θέση αμυνόμενου,αφού είναι φυσιολογικό και ενστικτώδες να υπερασπιζόμασται τους εαυτούς μας και τις απόψεις μας.
γιατι εγω δεν ρωτησα κανεναν αν εκανα σωστο η λαθος να παρω εναν σκυλο απο εκει που τον πηρα....εκτος αν οι περισσοτεροι απο εδω εχετε συμφεροντα...!!!
Αφού λοιπόν δεν ρώτησες κανένα για το αν έκανες σωστό ή λάθος τότε προφανώς και δεν θα σε ενοχλούν τα σχόλια και οι απόψεις όποιων διαφωνούν με αυτό που έκανες ή με τον τρόπο που το έκανες.
Αν ο οποιοσδήποτε από εδώ έχει συμφέρον για εσένα θα έπρεπε να είναι δευτερευούσης σημασίας μια που σε κανέναν από εδώ (νομίζω...
) δεν έχεις δώσει χρήματα για την απόκτηση του σκύλου σου από κάπου που δεν γνωρίζεις.
Άρα θα έπρεπε να σε απασχολεί
τι συμφέρον έχει αυτός ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί την αγορά σου,τα χρήματα σου και την απόκτηση ενός συντρόφου σου για τα επόμενα 10-15 χρόνια.
Επίσης
τι γνώσεις έχει (είναι επαγγελματίας του χώρου...τι είναι?) για να φέρει σε πέρας μια τέτοια έρευνα και αγορά.
Kάθε σας πληροφορία θα φανεί χρήσιμη ευχαριστω...
Οπότε τι πληροφορίες θα ήθελες?
Και βέβαια καλώς όρισες!...και για απόψεις και πράξεις που είσαι απολύτος σίγουρος μη νευριάζεις εάν κρίνονται ή έστω κατακρίνονται...υπερασπίσου αυτές ή αδιαφόρησε για τα σχόλια...