Γεία σας και απο εμένα!

napolitano

Member
14 Αυγούστου 2008
8
0
Γεία σας και απο εμένα και συγχαρητήρια για το forum...;-)

Απο μικρός μου αρέσουν τα σκυλιά και πάντα στο σπίτι είχα με απο 1 έωσ 4 σκυλία ενα εκτον οποίον πάντα rodwailer.
Eπειδή όμωσ σε λιγότερο απο ενα χρόνο παντρέυομαι ετοιμάζω το δικό μου σκύλο και με την πρώτη ευκαιρία παρήγγηλα ένα MASTINO NAPOLITANO...
Kάθε σας πληροφορία θα φανεί χρήσιμη ευχαριστω...

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Κάνε ένα κόπο και διάβασε στην ενότητα "νέο μέλος" το thread της chocolataki και θα καταλάβεις.... αυτό που είπε ο ΜΑΚΗΣ.

Απο γαλλικό εκτροφείο δηλαδή;

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εξήγησε μου τι σημαίνει ετοιμάζω τον δικό μου σκύλο και στείλε μου σε πμ το όνομα του εκτροφείου (αν θες βέβαια) σε παρακαλώ.

napolitano

Member
14 Αυγούστου 2008
8
0
Κάνε ένα κόπο και διάβασε στην ενότητα "νέο μέλος" το thread της chocolataki και θα καταλάβεις.... αυτό που είπε ο ΜΑΚΗΣ.

Απο γαλλικό εκτροφείο δηλαδή;
οκ το κατάλαβα....

Συγχνώμη για την λέξη ''παρείγγειλα'' αλλά δεν ξέρω πια λέξει θα μπορουσά να χρησιμοποιήσω προς αποφυγή παρεξήγησης...
εννοιείτε πώς αγαπαώ τα ζώα και κυρίος τα σκυλία και τα αισθάνομαι μέλος της οικογενείας όχι ενα απλό κατοικίδιο...

Μάκη όταν λέω ετοιμάζω το δικο μου σκύλο εννοώ οτι ετοιμάζω τον (δικό μου σκυλο) για (το δικο μου σπιτι) δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι πως το εννοώ οσο για το εκτροφείο δεν το γνωρίζω θα ρωτήσω και θα στο πώ...δυστυχώς τώρα ανακάλυψα το forum σας κατόπιν εορτής που λενε...απλά απο τον συγκεκριμένω άνθρωπο έχω πάρει αρκετα σκυλία και δεν είχα ποτέ καποιο προβλημα...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο (δυστυχώς)

υπάρχει περίπτωση μια και είναι φίλος σου να μπορείς να ακυρώσεις την ΄παραγγελία΄και να το ξαναπάμε μαζί (όλοι) από την αρχή???

μόνο να κερδίσεις υπάρχει περίπτωση και όχι να χάσεις:)

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Και γιατί παίρνεις σκυλιά απο αυτόν τον άνθρωπο;; (οκ, είδα το ποστ του ΜΑΚΗΣ)
Γιατί δεν κάνεις μόνος σου τις έρευνες για να βρείς καλό εκτροφείο και να διαλέξεις το κουτάβι σου;
Γνωρίζεις οτι υπάρχει και στην Ελλάδα εκτροφέας της ράτσας που κοιτάς;
Πάρε ένα τηλ. στον ΚΟΕ που μπορεί να σου δώσει τις πληροφορείες του/των ελληνικών εκτροφών...
Άσε που θα τον έχεις και δίπλα σου για οτιδίποτε χρειαστείς..

napolitano

Member
14 Αυγούστου 2008
8
0
οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο (δυστυχώς)

υπάρχει περίπτωση μια και είναι φίλος σου να μπορείς να ακυρώσεις την ΄παραγγελία΄και να το ξαναπάμε μαζί (όλοι) από την αρχή???

μόνο να κερδίσεις υπάρχει περίπτωση και όχι να χάσεις:)
Δεν καταλαβαινω πιο υπονοουμενο εννοεις αλλα τελος παντω!

Καταλαβαινω τι εννοεις και ειμαι σιγουρος οτι ψαχνοντας κατι με ανθρωπους που γνωριζουν σιγουρα θα εισαι κερδισμενος αλλα δυστυχως δεν αρμοζει στο χαρακτηρα μου να ακυρωσω κατι που ειπα οτι θα παρω...σιγουρα ομωσς θα υπαρξει και αλλος σκυλος στο μελλον και τωρα που σας βρηκα θα σας συμβουλευτω σιγουρα....Ευχαριστω.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Καταλαβαινω τι εννοεις και ειμαι σιγουρος οτι ψαχνοντας κατι με ανθρωπους που γνωριζουν .
καλα, αυτος ο ανθρωπος, γνωριζει τοσο διαφορετικες φυλες μεταξυ τους και τις γνωριζει τοσο καλα?
απο που θα σου φερει τον σκυλο? απο εκτροφειο? και ποιο σοβαρο εκτροφειο σε μαστινο ναπολιτανο, δινει το κουταβι του σε μεσαζοντα, χωρις να εχει ελεγξει τον ιδιοκτητη?
και αλλη μια ερωτηση.. αυτος ο ανθρωπος που γνωριζει τοσο καλα και θελει να σε βοηθησει για το καλυτερο (αφιλοκερδως?), σε ειχε ενημερωσει οτι υπαρχει το αναλογο εκτροφειο και στην ελλαδα?
κι αλλη μια.. λες οτι δεν ειναι του χαρακτηρα σου να ακυρωνεις κατι που εχεις ηδη παραγγειλει.
εννοεις οτι το μετανιωσες, αλλα δεν μπορεις να το ακυρωσεις λογω "τιμης" ας πουμε?

Last edited:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Συγγνωμη, λεει οτι τον ξερει πολλα χρονια...Να τον "ριξει" επειδη μπηκε σε ενα φορουμ;
Η ελληνικη εκτροφη Μαστινο ειναι πρωτοπορεια; Γιατι ενδιαφερομαι...

napolitano

Member
14 Αυγούστου 2008
8
0
Συγγνωμη, λεει οτι τον ξερει πολλα χρονια...Να τον "ριξει" επειδη μπηκε σε ενα φορουμ;
Η ελληνικη εκτροφη Μαστινο ειναι πρωτοπορεια; Γιατι ενδιαφερομαι...
πες τα γιατι με πηραν απ'τα μουτρα....αγαπαω τα σκυλια αλλα δεν ειμαι και αρρωστος!!!
πηρα ενα σκυλο μου με αρεσε να τον μεγαλωσω και να τον φροντισω δεν τον πηρα ουτε για φυγουρα ουτε για να τον παω στα καλλιστεια τωρα αν δεν μου βγει καλο το σκυλι θα το φροντισω μεχρι την τελευταια του αναπνοη και μετα θα κοιταξω καπου αλλου δεν καταλαβανω το προβλημα σας...:(:(:(

galazio δεν ειπα οτι το μετανιωσα απλα απαντησα στο ποστ του ΜΑΚΗ!

napolitano

Member
14 Αυγούστου 2008
8
0
Και κατι ακομα που δεν εχω καταλαβει πια ειναι η εννοια του forum σας???

Να κατακρινετε τις επιλογες καποιου και να προσπαθειτε να τον πεισετε οτι ειναι μ@λ@κια η αγορα που ηδη εχει κανει για καποιο λογο που εσεις κρινετε λαθος η να τον συμβουλεψετε σε καποια απορια που εχει...???

γιατι εγω δεν ρωτησα κανεναν αν εκανα σωστο η λαθος να παρω εναν σκυλο απο εκει που τον πηρα....εκτος αν οι περισσοτεροι απο εδω εχετε συμφεροντα...!!!

θεωρω οτι ο κυριος σκοπος και η κυρια εννοια που πρεπει να εχει ενα τετοιου ειδους forum ειναι κατι που ολους οσους γινονται μελη εδω μας ενωνει: ''η αγαπη για τα ζωα'' και οχι απο που πηρε ο καθε ενας το σκυλο του....!!!

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
....εκτος αν οι περισσοτεροι απο εδω εχετε συμφεροντα...!!!
Έχουμε Συμφέροντα εδώ μέσα!

Αυτά:
....''η αγαπη για τα ζωα'' ...
Αλλά εμείς ξέρουμε πως τα επηρρεάζει τα συμφέροντα αυτό:
....και οχι απο που πηρε ο καθε ενας το σκυλο του ...
Εσύ όχι....

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Και κατι ακομα που δεν εχω καταλαβει πια ειναι η εννοια του forum σας???
Η έννοια ενός φόρουμ στο ίντερνετ είναι ένας χώρος συζήτησης...απλά.

Αυτό το συγκεκριμένο φόρουμ θα ήθελε,μάλλον,να είναι,πέραν τούτου και μία πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης...έγκυρης και έγκαιρης.

Η χρησιμότητα του στο "έπακρο" θα λέγαμε,θα ήταν σωστή εάν κάποιος μελλοντικός ιδιοκτήτης σκύλου "έμπαινε" εδώ μέσα ζητώντας γνώμες και πληροφορίες πρίν την αγορά ή απόκτηση του σκύλου του.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων,όπως και στην δική σου,"μπαίνουν" αφού έχουν κάνει την αγορά ή παραγγελία ή έχουν ήδη αποκτήσει σκύλο.

Οπότε είναι φυσιολογικό τα σχόλια όλων μας να έχουν την μορφή κριτικής για κάτι που ήδη έχει γίνει και να σε φέρνει και εσένα αυτόματα σε θέση αμυνόμενου,αφού είναι φυσιολογικό και ενστικτώδες να υπερασπιζόμασται τους εαυτούς μας και τις απόψεις μας.

γιατι εγω δεν ρωτησα κανεναν αν εκανα σωστο η λαθος να παρω εναν σκυλο απο εκει που τον πηρα....εκτος αν οι περισσοτεροι απο εδω εχετε συμφεροντα...!!!
Αφού λοιπόν δεν ρώτησες κανένα για το αν έκανες σωστό ή λάθος τότε προφανώς και δεν θα σε ενοχλούν τα σχόλια και οι απόψεις όποιων διαφωνούν με αυτό που έκανες ή με τον τρόπο που το έκανες.

Αν ο οποιοσδήποτε από εδώ έχει συμφέρον για εσένα θα έπρεπε να είναι δευτερευούσης σημασίας μια που σε κανέναν από εδώ (νομίζω... :D) δεν έχεις δώσει χρήματα για την απόκτηση του σκύλου σου από κάπου που δεν γνωρίζεις.
Άρα θα έπρεπε να σε απασχολεί τι συμφέρον έχει αυτός ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί την αγορά σου,τα χρήματα σου και την απόκτηση ενός συντρόφου σου για τα επόμενα 10-15 χρόνια.
Επίσης τι γνώσεις έχει (είναι επαγγελματίας του χώρου...τι είναι?) για να φέρει σε πέρας μια τέτοια έρευνα και αγορά.

Kάθε σας πληροφορία θα φανεί χρήσιμη ευχαριστω...
Οπότε τι πληροφορίες θα ήθελες?

Και βέβαια καλώς όρισες!...και για απόψεις και πράξεις που είσαι απολύτος σίγουρος μη νευριάζεις εάν κρίνονται ή έστω κατακρίνονται...υπερασπίσου αυτές ή αδιαφόρησε για τα σχόλια... ;)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα