Γαύγισμα με εντολή!!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Φαντάζεσαι να το κάνω έξω αυτό??Ο τρελός του χωριού!!:DΚαλή ιδέα μου ακούγεται όμως!!Αλλα προς ξένους??
στους ξενους αμα του πω εγω ενα ''φατωνε'' αρχιζει και γαυβγιζει αγρια...:p

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
σαυτο το θεμα παιζει πολυ σημαντικο ρολο ο ερεθιστης.ενας ερεθιστης μπορει να στον φτασει στο θεο το σκυλο η να του μαμησει τα τσινουρα.
λιγα πραματα μπορεις να κανεις εκει εσυ τα πιο πολλα τα κανει ο ερεθιστης

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεν χρειαζετε ερεθιστης αν ξερεις να το κανεις και αν αυτο που θες ειναι να γαβγιζει.
αν θες να δαγκωνει εννοειτε,βασικα αν δεν ξερεις πως να το κανεις οπωσδηποτε ερεθιστης εστω και για το γαβγισμα

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
εσυ το μονο που κανεις ειναι να του λες μπραβο οταν ειναι σωστος και no οταν πεταει αετο!! εννοειται πως ολη η δουλεια γινεται απο τον ερεθιστη κ οντως μπορει να σου φτιαξει ή να σου καταστρεψει το σκυλι. νομιζω ομως οτι δεν ηθελες τετοιου επιπεδου δουλεια επομενως αν εχεις ασχοληθει λιγο με το σπορ μια μυρωδια μπορεις να την περασεις κ στο σκυλο με μορφη παιχνιδιου. λιγο τσιτα απο ενα φιλο που θα τον δασκαλεψεις τι θα κανει, παιχνιδι μετα με τη λινατσα κ φτου κ απ την αρχη. ουτε αγριαδες σε πρωτη φαση ουτε δαγκωματα ουτε τιποτα. δεν προκειται να κανεις κακο στο σκυλο, αν βεβαια δεις οτι κατι δεν σου παει καλα το σταματας.

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Δαγκώματα θα κάνουμε απλώς θέλω απο τώρα να τον μάθω για το γαύγισμα για να μπεί στο νόημα σιγά σιγά!!
αυτα νομιζω οτι πανε μαζι sakkan. οταν κανεις δαγκωματα με το σκυλο του ξυπνας το ενστικτο του θηρευτη ενω με το γαυγισμα τον κανεις τσαμπουκα, του βγαζεις την μαχητικοτητα. οταν ξεκινησεις τα δαγκωματα σιγουρα παραλληλα θα κανεις κ το γαυγισμα.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Ναι!!Αυτό το ξέρω!!Απλώς όπως πριν την ΒΥ μαθαίνουμε το κάτσε πχ έτσι θέλω να τον μπριζώσω απο τώρα στο γαύγισμα κατάλαβες??

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
το παιχνιδι τοτε με μια λινατσα ειναι οτι πρεπει. χαλαρα λιγο γαυγισμα λιγο δαγκωματακι κ λιγο τραβηγμα το πανι. θα τον ανεβασεις λιγο μεχρι να πεσει στα χερια του ειδικου!!;)

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
με το λουκανικο μια χαρα εισαι. λιγη προκληση απο καποιον εντολη απο σενα κ μολις γαυγισει επιβραβευση.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
τον δενεις(με στηθλουρο και κουνας το λουκανικο επιδικτικα μπροστα του του κανεις τσαλιμια καποια στιγμη θα γαυγισει οταν γαυγισει δινεις λουκανικο και παιζεται λιγο.μολις παρει χαμπαρι οτι πρεπει να γαβγισει τοτε περνας και την εντολη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97