Γαυγισμα σε μηχανακια/παπακια -εξατμισεις zebring

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
καλα,ναι χαζο εννοω να μην του φωναζω/μαλωνω/αρπαξω για να φυγουμε οπως οπως κτλ...οτι τον κραταω σταθερα και κοντα μου εννοειται, αλλιως εχει παρει σβαρνα οτι υπαρχει τριγυρω του...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Συμφωνω με τη mareco, απλως θα ήθελα να προσθέσω ότι σημαντικό ρόλο, κατα τη γνώμη μου, παίζει και η επιβραβευση.
Αν πετυχεις αυτο το οποίο θέλεις, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα, επιβραβευσε τον.
Να είσαι προσεχτικός όμως με τον τρόπο που θα τον επιβραβευσεις.
Ισως χρειάζεται κάτι ηπιο και σταθερο.
Ενα ήρεμο χάδι στα πλευρά, χωρίς λόγια ή έστω ένα αθόρυβο "μπράβο" και συνέχεια της βόλτας.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ολεεεε! 2 η ωρα και βρικαμε μονο 4 μηχανακια!!! στα δυο δεν δωσαμε σημασια, στο ενα πηγαμε να δωσουμε αλλα το διορθωσαμε και συνεχισαμε..ε, και στο τελευταιο (ντηλιβερας) τη ριξαμε τη ζειμπεκια! δεν φταιμε εμεις, ξεκινησε ξαφνικα στο απεναντι πεζοδρομιο! συμπερασμα: μειωθηκαν οι ντηλιβεραδες το μεσημερι?? Μονο σε ενα σκυλακι σπασαμε το 'διπλα' αλλα το καλυψαμε με γατα που περασαμε διπλα της κυριοι! Ετσι, για να κοκορευτουμε λιγακι!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Οι ντελιβεράδες λόγω κρίσης μειωθήκαν:D άντε καλά τα πάτε,,, ε με τις γάτες θέλεις δουλίτσα!:D

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
οχι οχι.... και με τις γατες θα τα καταφερουμε! θα μαθουμε να ορμαμε ακομα και στα δεντρα!! πλακα θα χε!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αν τελικά τα καταφέρετε - που το εύχομαι - θα ήταν χρήσιμο να μας γράψεις και με ποιόν τρόπο τα κατάφερες, για να βοηθηθούν και άλλοι στο μέλλον, με παρόμοιο πρόβλημα :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αυτο ναι, αν το βλεπω απο μακρια ειμαι προετοιμασμενος..τον κραταω καλα, ειμαι ετοιμος για διορθωση, του βγαζς και μια λιχουδια στη μουρη αν τον δω να τσιτωνει πολυ για να με ακουσει και να κατσει.. αλλα αν πεταχτουν τα ρημαδιασμενα με δυνατο θορυβο μηχανης χωρις να τα παρω χαμπαρι την εχω βαψει...μα οχι, πειτε μου.. γιατι να παραγγειλει καποιος στις 8 φαγητο??? εμενα δε με λυπουνται?? :( (προσεχω και τις ωρες πλεον που τον βγαζω!)
Δεν χρειάστηκε να διαβάσω το υπόλοιπο κείμενο!Σταμάτησα στην 1η πρόταση και κάνεις ένα σοβαρό λάθος που πιθανόν στρεσάρει τον σκύλο!Προφανώς και έχεις τσίτα το λουρί για να μην ορμήξει ο δικός σου όταν ακούς να έρχεται μηχανάκι,έτσι?Αυτό δεν είναι προετοιμασία,αντίθετα είναι σαν να του λες "κάτι έρχεται άρα τσιτώνουμε το λουρί" και ο σκύλος στρεσάρεται και δεν ακούει τίποτα!

Εγώ θα σου προτείνω όταν ακούς να έρχεται μηχανάκι να είσαι χαλαρός και να μην κάνεις τίποτα,απλώς βγαλε μια λιχουδιά,ένα παιχνίδι και "τράβηξε τον" πιο εκεί με αυτό τον τρόπο!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
τσουκου.. απλως επειδη προσπαθουμε να μαθουμε να περπαταμε σωστα (τρομαρα μας) απλως κραταω το λουρι απο την ακρη..αμα δω μηχανακι το γυριζω στο χερι μου μια δυο φορες για να μη μου φυγει αλλα δεν τσιτωνω το λουρι... το να ειμαι χαλαρος και να προσπαθησω να του αποσπασω την προσοχη δεν πιανει ρε γμτ με τιποτα...αμα δει μηχανακι που θελει να το στειλει για παλιοσιδερα θα κανει το δικο του! παμε για επομενο γυρο τωρα... στις 7 αυτη τη φορα! ε, αμα πετυχω παλι πολλους ντηλιβεραδες θα ανοιξω πιτσαρια στη γειτονια να τα οικονομησω!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Τελος! απο δω και περα θα λεω τον πονο μου! Μηχανακι που σταματησε διπλα μας (ημαρτον) καπακι μηχανη απο εμπρος μας, καπακι μηχανη απο πισω μας (φωλια ειχαν σιγουρα)... ριξαμε τη σβουρα, τους ξεπερασαμε οπως οπως και καπακι πεφτουμε στον παλιατζη!αλλαζουμε δρομο οσο προλαβαιναμε πεφτουμε σε σκυλι που ηθελε να ερθει πανω μας...εεεεε!!εκανα μπανιο στον ιδρωτα και ηρεμησαμε μονο στο τελευταιο τεταρτο μεχρι τη γωνια του σπιτιου οπου μας περιμενε αλλο μηχανακι... και δεν μενω σε πυκνοκατοικημενη περιοχη!!!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
α! να προσθεσω και μια μαυροφορουσα γιαγιακα με τσαντες που σταματαγε καθε δυο βηματα... ενταξει,εκει δεν καναμε τιποτα αλλα μας αποσπασε την προσοχη μεχρι να την προσπερασουμε! και ηταν και γκαντεμω γιατι ολα εγιναν αφου την περασαμε...

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
και οχι τιποτε αλλο, παρασερνω και ολα τα σκυλια των σπιτιων..αρχιζει ο δικος μου αρχιζουν και τα υπολοιπα! και εκει που εγινε υπηρχαν 4-5... δωστου ολα μαζι! γλεεεντια!!!! (με μπαστουνι η γιαγιακα η μαυροφορουσα)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
μωρε ασκηση υπομονης και νευρων ηταν! για εμενα δηλαδη γιατι ο μικρος στον κοσμο του!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πάντως θα σου έλεγα να μην χαλαρώσεις την εκπαίδευση εξαιτίας της σημερινής βόλτας. Θα πρέπει να επιμείνεις στις κινήσεις σου.
Τώρα καλό θα ήταν να ρωτήσεις κι έναν εκπαιδευτή.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
μα δεν καταλαβες? κλαιγομαι εδω για να με λυπηθει κανενας εκπαιδευτης και να ερθει να μας εκπαιδευσει τσαμπα! οκ,πλακα κανω! δεν το βαζουμε κατω ετσι ευκολα, εδω ξεκινησα με ενα ακοινωνητο σκυλι που γνωρισε οτι υπαρχει κοσμος, στα μηχανακια θα κανουμε πισω? α! επισης την ωρα που ξεκινησε το σκηνικο μολις τα ειχαμε κανει και εγω ημουν με το ενα μηχανακι σταματημενο και τα αλλα δυο να κανουν ντου κρατωντας μια σακουλα σκ*τα προσπαθωντας να την πεταξω! πωπω, πολλα μαζεμενα σε μια βολτα, ολο και κατι παραπανω θα θυμηθω!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
συνεχιζω με ερωτησεις.... ετυχε σημερα και εβγαλα τον μικρο με κολαρο (δεν ξερω πως λεγεται) που μπαινει στη μεση αντι για το λαιμο.. μπορει να ηταν τυχαιο, αλλα τον ειδα πιο ηρεμο! περασαν τρεις μηχανες διπλα μας χωρις να κανει σβουρα και βρηκαμε κ εναν ντηλιβερα, αλλα ηταν σε αποσταση, αν κ περιμενα να τσινισει απλα γυρισε τον κοιταξε, κολλησε λιγο και συνεχισαμε.. επειδη δεν τοχω διαβασει καπου, γενικως βοηθαει καθολου αυτο της μεσης? ειτε για βολτα χωρις να τραβαει ειτε για οτιδηποτε? (βεβαια πιστευω οτι απλα ετυχε...) υπαρχει περιπτωση να τον στρεσαρει εστω και λιγο το λουρι στο λαιμο? θα το δοκιμασω καλυτερα και αυριο το πρωι να βεβαιωθω!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στηθόλουρο λεγεται!

Ναι υπάρχει περίπτωση να στρεσσάρεται ο μικρός με το περιλαίμιο!

Ωστόσο αν έχεις εντόπισει όντως ότι είναι χαλαρός με το στηθόλουρο χρησιμοποίησε αυτό για μερικές μέρες και κάθε φορά παιρνώντας δίπλα από μηχανάκια επιβράβευέ τον και συνεχίστε την πορεία σας!Ύστερα σιγά σιγά φόρα του το περιλαίμιο και ξανά αφού περνάτε από μηχανάκια επιβράβευση!Σιγά σιγά όλα,σταδιακά...

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
ε,ενταξει, θα με τρελλανει... σημερα με το ΣΤΗΘΟΛΟΥΡΟ :) ηταν πολυ καλος, και με τα τεσσερα μηχανακι που βρηκαμε (αλλα δεν ηταν κανενας τους ντηλιβερας). του γυρισε το ματι μονο με ενα λυκοσκυλο που περασε απο διπλα μας την ωρα που ημασταν free και μυριζαμε... :( ε το διαβολι, απο πουθενα δεν μπορω να τον πιασω...

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Να μαι παλι! ε, να κανω μια ενημερωση και σημερα! βγηκαμε για τη βραδινη βολτα και ημουν σιιιιγουρος οτι θα υπαρχουν ντηλιβεραδες γιατι τους ακομα πριν ακομα ξεκινησουμε... κανω το σταυρο μου, ξεκιναμε αλλα πραγματικα δεν ειχα δυναμη να ξαναρχισει τα δικα του... αφου λοιπον προχωρησαμε αρκετα τσουπ απο αποσταση ντηλιβερας! πηγε να πεταχτει, 'μη' εγω σταματησε αυτος, το μηχανακι πλησιαζε, ξανα 'μη' εγω, καρφωμενος αυτος στην απειλη και τη δευτερη φορα που πηγε να πεταχτει και να σηκωθει στα δυο του ποδια βαζω το χερι μου και του κραταω τα μπροστινα ποδια και κραταω το κεφαλι του για να μη βλεπει το μηχανακι (δεν ξερω γιατι τοκανα, πραγματικα δεν ειχα δυναμη μες την ησυχια να ακουγοταν ενας λυσασμενος Ερμης) και ηρεμησε!! ουτε γρυλισμα ουτε γαυγισμα και συνεχισαμε κιολας κανονικα μετα! μπραβο εγω, χαιδεμα κτλ... περασαν αλλοι δυο ντηλιβεραδες απο διπλα μας, του κρατησα παλι το κεφαλι ηρεμα κοντα μου και δεν εβγαλε κιχ! Δεν ξερω τι να πω, φοβια?? ξερω οτι δεν ειναι λυση αυτη αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα απο πολλες μερες που δεν τρελαθηκε και ειδικα με τρεις ντηλιβεραδες!