Γατες

Adespotos

Member
9 Μαϊου 2017
7
2
34
Εχω υιοθετησει ενα αδεσποτο περιπου ενος ετους και ενω η συμπεριφορα του ειναι τελεια σε ολα οταν δει γατα τρελενεται ..τι μπορω να κανω για να σταματησει;

Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
Εχω υιοθετησει ενα αδεσποτο περιπου ενος ετους και ενω η συμπεριφορα του ειναι τελεια σε ολα οταν δει γατα τρελενεται ..τι μπορω να κανω για να σταματησει;
Καλημέρα! Έχετε δοκιμάσει όταν δει γάτα να του τραβάτε τη προσοχή σε εσάς και να τον επιβραβεύετε όταν δε κυνηγάει/ γαβγίζει στη γάτα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925

Εγώ ποτέ δεν είδα βελτίωση ότι και αν έκανα. Μέχρι και τις γάτες στο σπίτι μας θέλει να σκοτώσει.
Απευαισθητοποίηση πρέπει να γίνει, αν βρεις πως πες μου κι εμένα!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν πιστευω πως μπορεις να κανεις κατι. Εδω εμεις που εχουμε γατα στο σπιτι και ενω κοιμουνται αγκαλια οταν ειμαστε εκτος σπιτιου οι ξενες γατες ειναι θηραμα προς καταδιωξη μονο (ευτυχως μονο για παιχνιδι, η γατα ομως δεν το ξερει...... :censored:).

• Like
Reactions: Adespotos and epial

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Kαι ο δικος μου, μια από τα ιδια! Μονο που δεν θελει να παιξει, αλλα να τις εξοντώσει!
Μερικα ενστικτα ειναι πολύ πιο ισχυρα απ την όποια προσπαθεια απευαισθητοποίησης.

Θυμηθηκα αυτό:

Ερχεται ενα καλογερακι στην Αθήνα. Πρώτη φορα εβγαινε απ το μοναστήρι.
Πάει σε μια καφετερια να πιει εναν καφε.
Απεναντι του καθοταν μια κοπέλα και τον ρωταει
- Tι εισαι εσυ;
- Εγω ειμαι Μοναχός! Απανταει αυτος
-Δηλαδή;
-Να εχω αφιερωθεί στο Θεό, διαλογιζομαι και προσευχομαι συνεχώς για την σωτηρια του εαυτού μου και όλων των άλλων! Εσύ;
- Εγώ ειμαι λεσβια! Του απαντα εκείνη
- Δηλαδή;
- Να, εγω αναστατωνομαι απ τις γυναίκες! Τις σκεπτομαι συνεχώς, θελω να τις χαϊδέψω, να τις φιλήσω, να τους κανω έρωτα! Και φευγει αφηνοντας τον σε βαθειά περισυλλογή.
Μετα από λίγο καθεται ενα ζευγαρι στο διπλανο τραπεζι, παρατηρει το καλογεράκι και ο άντρας τον ρωταει:
-Τι είσαι εσυ;
Και αυτος... - Μεχρι τωρα Μοναχός νομιζα, αλλα τελικα ειμαι λεσβία!

Last edited:

Adespotos

Member
9 Μαϊου 2017
7
2
34
Ευτυχως θελει μονο παιχνιδι κ οχι να τις εξοντωσει:) ειχε την ευκαιρια να πιασει μια κ δεν τις εκανε τιποτα;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ναι δυστυχως τπτ!
Εντάξει μη στεναχωριέσαι, προσεχε μόνο μην είσαι αμέριμνος καμιά μέρα στην βόλτα δει καμιά γάτα και σε κουτρουβαλήσει. Μου το έχει κάνει και αυτό..
Γενικά θέλει εγρήγορση στις βόλτες να τις δεις πριν απ'αυτόν κλπ κλπ

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εντάξει μη στεναχωριέσαι, προσεχε μόνο μην είσαι αμέριμνος καμιά μέρα στην βόλτα δει καμιά γάτα και σε κουτρουβαλήσει. Μου το έχει κάνει και αυτό..
Γενικά θέλει εγρήγορση στις βόλτες να τις δεις πριν απ'αυτόν κλπ κλπ
Εχουν οξυνθει οι αισθησεις μου, αντιλαμβανομαι και ακουω πραγματα πριν απο το σκυλο. Αυτα πλεον εχουν γινει μαμουχαλα.:LOL:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Εμένα λυσσαγε να παίξει, κουναγε ουρές κ.τ.λ. Οταν έβλεπε γάτα και τεντωνε λουρί να παει εκεί τον παρέσυρα με παιχνίδι ή μεζέ στο κάτσε να κοιτάει εμένα, η γάτα πίσωπλατα. Κατόπιν του έλεγα πάμε και άλλαζα διευθυνση, αντίθετα με τη γατα. Εαν ερχόταν μαζί μου άμεσα του έδινα το μεζεδάκι. Στην αρχη χρειαζόμουν πολυ επιμονή. Πλέον το ψιλοξεπερνάει γρήγορα, σταματάει στιγμιαία και μόλις λεώ πάμε την αφήνει. Βοηθησε επιπλέον οτι τη τελευταία φορά που πήγε καταπάνω σε ενα γατάκι, το έφερα στο σπίτι. Ισως σκεφτεται οτι αν ξαναπαέι σε καμια θα τη κουβαλήσω και αυτη σπίτι!!!! :LOL::LOL::LOL: Αλλα και αυτη που εφερα εδω παλι προσπαθεί να την πλησιάζει συνεχώς, δε την αφηνει ησυχη. Ειναι αποκλεισμένη σε αλλο δωμάτιο ωστε να ειναι ασφαλης. Ισως μια μερα τα καταφερουμε :rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ευτυχως θελει μονο παιχνιδι κ οχι να τις εξοντωσει:) ειχε την ευκαιρια να πιασει μια κ δεν τις εκανε τιποτα;)
Γλυκούλης ο δικός σου, ο δικός μου έχει άγριες διαθέσεις! Τις φοβάται και τις μισεί συγχρόνως!

• Like
Reactions: Adespotos