Γατακι έξω απο την πόρτα του σπιτιού.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Λοιπον εχω ευχαριστα νεα!
Πηρα το γατι απο το σβέρκο, και το έφερα μεσα στο σπιτι. Η Συλβια αφηνίζε αλλα την μάλωνα και την έβαζα να κάτσει κάτω. γκρινιαζε αλλα εμενε και εκει κα ιδεν πηδουσε πανω μου να το φτάσει.
Μετα, γυρισα τον πωπω του να το μυρίσει όπως ειπατε και το μύριζε. Το γατακι καθόταν ησυχο, δεν αντιληφθηκε καποιο κινδυνο προφανως.

Πηγαμε στον καναπε ,η Συλβια απο κατω ,το γατι πάνω, και πλησιασανε πιο κοντα.

Το σκυλι αρχισε να γλυφει το γατί με μανία, το μουλιασε ομολογουμένως πολύ αγαρμπα. Ελπίζω πως δεν ηθελε να το δαγκώσει γιατι αυτο ειχε γυρισει αναποδα και αγκαλαιαζε τη μουσουδα του Συλβιου. Κατι "χουυυυ" εμφανίστηκαν εκει, αλλα φαινεται να την ανέχεται.
Δεν τα αφηνω στιγμη απο τα ματια μου αλλα νομίζω ειμαστε σε καλο δρομο!Eiμαι πολύ ευχαριστα ξαφνιασμενη με την αντιδραση του σκυλου, με εχει εντυπωσιασει η αντιδραση της!

Ηλιαννα φωτο! Ταρταρουγα ειναι με μπολικο γκρίζο και μελι χρωμα!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Το οτι το εκανε μουσκεμα ειναι πολυ θετικο, το οτι το εκανε αγαρμπα ειναι λογικο γιατι δεν ξερει, η Μοκα ακομα και τωρα απο τη χαρα της πολλες φορες το κανει αγαρμπα!
Μια χαρα το εκανες αστα τωρα να βρουν τους ρυθμους τους!

Υ.Γ ειναι τριχρωμο, οχι ταρταρουγα και τη βαψατε θα σας βαλει ολονων τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι :p Η ηλικια του ειναι μια χαρα για να μαθει το γατι τη Συλβια :-D

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Γιατι καλε εχουν τα τριχρωμα παραξενιές??
Eιναι ας το πουμε λιγο πιο καπατσες απο αλλα γατια(το 99% των τριχρωμων ειναι θηλυκα) :rolleyes:

Kι εμεις αυτη τη στιγμη τριχρωμο εχουμε :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Αντε μεγεια σας! ;)

Calico λεγεται αυτος ο χρωματισμος. Να τα χωριζεις παντα οταν φευγεις για αρκετα μεγαλο διαστημα απο τωρα. Και στειρωσε την εγκαιρα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Eσυ Nizinny εμπιστευεσαι τον σκυλο με το γατι οταν φευγεις? Εννοω αυτον τον γατο που κανει τις κατσικιες και τα σιχαμερα πραγματα, οχι το μωρο που εβαλες φωτο.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αντε μεγεια σας! ;)

Calico λεγεται αυτος ο χρωματισμος. Να τα χωριζεις παντα οταν φευγεις για αρκετα μεγαλο διαστημα απο τωρα. Και στειρωσε την εγκαιρα.
Δεν μπορώ να το κρατήσω. Μου ειναι παρα πολύ δυσκολο δυστυχως..Δεν ξέρω τι θα κάνω, μαλλον ψάχνω ανθρωπο να το χαρίσω. Ιδωμεν...
Η Συλβια μεχρι και το βυζαινει πλεον! Το σπρώχνει στην κοιλια της συνεχεια! Ποσο απροβλεπτες αντιδράσεις εχιχε σημερα αυτο το σκυλι. Τσαμπα το λεω παλιοσκυλο! Αστερι ειναι!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οριστε ειδες, ολα καλα! Μη τα αφηνεις και συνεχεια μαζι, εννοω αν βλεπεις οτι η σκυλα το πολυστριμωχνει, να το "βοηθας" λιγο, ωστε να χει και την ηρεμια του,

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Μπράβο στο κορίτσι σου! (αμάν, ζηλεύω με τα κοριτσάκια σας που κάνουν τις καλές μανούλες, τι τον ήθελα τον γομαροχαλβά :mad:)

Άντε, με το καλό και το γατάκι να βρει σπίτι, δεν είναι και λίγο που το μαζέψατε! :)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μπράβο στο κορίτσι σου! (αμάν, ζηλεύω με τα κοριτσάκια σας που κάνουν τις καλές μανούλες, τι τον ήθελα τον γομαροχαλβά :mad:)

Άντε, με το καλό και το γατάκι να βρει σπίτι, δεν είναι και λίγο που το μαζέψατε! :)
Δαφνη δεν περιμενα τετοια εξελιξη. η Συλβια σηκώνει την τριχα στον σβερκο μολις δει γατα...Αυτο το δέχτηκε, επειδη ειναι μικρο, η επειδη δεν ειχε αλλη επιλογη!

Δεν μπορεις ποτέ να ξέρεις πως θα αντιδρασει σκύλος, ακομα και αρσενικος στην θεα ενος ζωομωρου!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Συλβόσκυλο, πώς πάτε με το γάτο;
Συνεχίζουν τα πράγματα να είναι καλά μεταξύ τους;
Από την προσωπική σου εμπειρία σε πόσο διάστημα από όταν το πήρες πιστεύεις ότι θα τα εμπιστεύεσαι μόνα τους;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
LaCat σου παραθετω τα νεοτερα με το γατακι!
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.%CF%84%CE%B1.%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%AC.%CE%BC%CE%B1%CF%82-13/h.%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%B2%CE%B9%CE%B1.%CE%B7.%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-25905/index11.html

Μονα δεν τα εμπιστευομαι ακομα. Σε ξεχωριστους χωρους μπορει να τα αφηνα όμως και μονα τους...

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Sorry, δεν είχα δει τα νεότερα στο θέμα σας! :)
Θα σας παρακολουθώ από εκεί λοιπόν!