Γατακια

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
20150607_212513.jpg 20150607_213724.jpg
αυτο που φαινεται στην πρωτη φωτο ειναι αυτο που ειναι σε καλη κατασταση. το αλλο δυστηχως δεν περπαταει και δεν ανοιγει ουτε τα ματια του καλα καλα. και δεν εφαγε. θα προσπαθησω να το ταισω αργοτερα οταν ξυπνησουν.

GregSak

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2012
51
14
Νότια Προάστια
Δεν βλέπεις ? .. το έχουν ρίξει στο τσιγάρο... (ΚΑΡΕΛΙΑ)...;)
Όταν μεγαλώσουν θα θέλουν ναργιλέ.:LOL:
Πλάκα κάνω...
Ελπίζω να είναι καλύτερα ... ειδικά ο αδύνατος.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Δυστυχώς το μικρό δεν τα κατάφερε.
Από εχθές δεν έτρωγε, δεν έδειχνε καλά, και δυστυχώς οι ώρες που ήμασταν στις εργασίες μας σήμερα ήταν πολλές. Πριν από λίγο επιστρεψαμε και το βρήκαμε νεκρό.
Συνέχεια σκέφτομαι αν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο, από την άλλη θέλω να πιστεύω πως τουλάχιστον το προσπάθησα αρκετά.
Το παρηγορο είναι πως το άλλο δείχνει πολύ καλά. Πριν από λίγο έφαγε το περιβόητο πατε που του αγοράσαμε με μεγάλη ορεξη, και τώρα λιώνει στον ύπνο.
Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρει.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Κρίμα. Τα γατάκια είναι πολύ ευάλωτα χωρίς τη μάνα τους και σπάνια επιβιώνουν όλα ακόμα και με φροντίδα. Μακάρι αυτό που ειναί καλά να έχει ξεπεράσει το κρίσιμο όριο.

• Like
Reactions: Orilis and manolo

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είναι μεγάλα τα ποσοστά θνησιμότητας όταν δεν έχουν τη μητέρα τους. Σημασία έχει ότι το αλλο έχει θέληση να τα καταφέρει!

• Like
Reactions: Aslan and manolo

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλεις για την προσπάθεια που έκανες. Τα μικρά γατάκια δεν τα καταφέρνουν πάντα, ακόμα και έχοντας τη μητέρα τους. Δυστυχώς είναι πολύ ευάλωτα... Τα μαζέψατε και κάνατε το καλύτερο δυνατό, αυτό που έχει σημασία είναι πως το άλλο θέλει να ζήσει, το προσπαθεί κ εσείς το βοηθάτε όπως μπορείτε!

• Like
Reactions: Aslan and manolo

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
Συνέχεια σκέφτομαι αν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο, από την άλλη θέλω να πιστεύω πως τουλάχιστον το προσπάθησα αρκετά.
εχεις σωσει μια ζωη @manolo. τι καλυτερο να κανεις;

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
καμιά ιδέα πως να το καθαρίσω; τα μωρομαντηλα δεν κάνουν τίποτα.
κατά άλλα έφαγε ξανά πριν από λίγο και τώρα κοιμάται.

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Γάζα ή βαμβάκι με χλιαρό νερό. Το κάνεις έτσι για να μοιάζει με τη διαδικασία καθαρισμού/γλυψίματος που του κάνει η μητέρα του, όσο γίνεται δηλαδή. Μη βάλεις κάτι άλλο, είναι πολύ ευαίσθητα τα μωρογατιά

• Like
Reactions: manolo and spyv

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
Γάζα ή βαμβάκι με χλιαρό νερό. Το κάνεις έτσι για να μοιάζει με τη διαδικασία καθαρισμού/γλυψίματος που του κάνει η μητέρα του, όσο γίνεται δηλαδή. Μη βάλεις κάτι άλλο, είναι πολύ ευαίσθητα τα μωρογατιά
συμφωνω με την kiara και με τον vasgial.

Last edited:
  • Like
Reactions: manolo

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Στις πρώτες φωτό που έχεις ανεβάσει, αυτά τα μαυράκια με φόντο την άσπρη γούνα είναι χώμα ή ψύλλοι; Μήπως να του έριχνες ένα ψέκασμα με frontline spray αν έχεις; Και δεν ξέρω και για καμιά πάστα για σκουλήκια μήπως θέλει σιγά σιγά, σ αυτές τις ηλικίες τα παράσιτα είναι ό,τι χειρότερο

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
το έχω κάνει ήδη. το έχω ψεκάσει 2 φόρες. παρόλα αυτά του βρήκα πριν από λίγο ψύλλο. πάστα για ενδοπαρασιτα έχω για κουταβια. κανει;

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Τέλεια, μια χαρά! Αν είναι γεμάτο είναι λογικό... Στα γατάκια συνήθως ψεκάζουμε σε ένα γάντι και τα τρίβουμε αντίθετα προς τη φορά της τρίχας, ώστε να μουσκέψει το δέρμα και όχι το τρίχωμα. Αλλά και έτσι ακόμα, όταν έχει τόσους πολλούς κάτι θα βρίσκεις για μερικές μέρες. Αν η πάστα είναι για κουτάβια μόνο, όχι δυστυχώς (υπάρχουν κάποιες που είναι και για κουτάβια και για γατάκια, γι αυτό το λέω)

• Like
Reactions: manolo and vasgial

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Μπραβο βρε Μανωλη, και μην ανησυχεις για το ενα που εφυγε αυτα συμβαινουν σε τοσα μικρα γατακια οπως ηδη ειπαν οι προλαλησαντες, σημασια εχει οτι εσυ προσπαθησες, πιστεψε δεν θα μπορουσες να ειχες κανει κατι καλυτερο πραγματικα. Για την φροντιδα τους τα προηγουμενα σχολια με εχουν καλυψει, αν θες ριξε και μια ματια στον συνδεσμο που σου εδωσε ο spyv, οσο για την ηλικια απο τις φωτο νομιζω οτι επεσες διανα και εγω δυο εβδομαδων τα κανω περιπου[αν και στις πρωτες το ασπρομαυρο μοιαζει και για 1 εβδομαδας].

• Like
Reactions: manolo