Γαλλικό Bulldog και προβλήματα συμπεριφοράς!

filio

Active Member
22 Δεκεμβρίου 2010
28
0
Βόλος
Θα ηθελα λιγο τα φωτα σου φιλοι των Γαλλων και οχι μονο !

Ο μικρος μου τα εχει φαει ολα παπουτσια, ρουχα, τετραδια, εριξε το σιδερο τραβοντας το, στεκεται στα διο ποδια και αρπαζει οτι βρει και το ταρακουναει περα δωθε,τα κανει στον καναπε (μονο κακα τα τσισα στα πλακακια , οταν λειπω βεβαιως ολα αυτα ) οποτε τον εχω πετυχει και ειμαι παρουσα τον μαλωνω βεβαια αλλα χαμπαρη δεν περνει παλι τα ιδια κανει!
Τον βγαζω καθε μερα βολτα μια φορα γιατι δεν προλαβαινω περισσοτερο, αλλα φροντιζω να κραταει αρκετη ωρα περιπου 45 λεπτα (το λιγοτερο) με μια ωρα σιγουρα.
Παμε βολτα στο βυνο που το εχω κοντα, εχω και αλλα σκυλια εξω οποτε τα βλεπει τρεχει μαζι τους , παιζει παντα βεβαια δεμενος απο το λουρι δεν γινεται και αλλιως (λογω κωφωσης) μακρυ λουρι βεβαια 8μετρο αλλα και παλι ολο ζαβολιες μου κανει ο ατιμος δεν ξερω τι αλλο να κανω !
Αυτο που θα ηθελα απο εσας ειναι να μου πειτε καταληλους τροπους για την ρατσα του ωστε να τον ασκω με ασφαλεια για να του φευγει η υπερενταση και να ξερενεται στον υπνο και να αφησει ησυχα τα πραγματα μου!:(

Και κατι τελευταιο ποια τροφη θεωρειται καλυτερη για αυτην την ρατσα γιατι απο το διαφορα θεματα που κοιταξα δεν πολυ καταλαβα!

Last edited:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αρκετά θέματα περί συμπεριφοράς μπορείς να αντλήσεις στις ανάλογες ενότητες που αφορούν την εκπαίδευσή του κτλ.
Όσον αφορά την καταστροφή των πραγμάτων ίσως να οφείλεται στη ελάχιστη εκτόνωση του σε καθημερινή βάση!Αλήθεια μήπως οι ώρες που τον βγάζεις για τρέξιμο/παιγνίδια κτλ. είναι λίγες;Ίσως να θέλει παραπάνω ;)
Όσον αφορά τα παπούτσια σου υπάρχει στα pet shop ;ena ειδικό σπρέι,νερό ουσιαστικά πρέπει να είναι το οποίο απωθεί γενικότερα τους σκύλους απο τα παπούτσια!Το χρησιμοποιούσε ένας ξάδερφος μου και ήταν αρκετά αποτελεσματικό!
Τώρα,την ώρα που λείπεις έχεις σκεφτεί να το περιορίσεις σε κάποιο κλουβί,crate με άλλα λόγια;Και εμένα το λάμπ μου όταν ήμουν παρόν ήταν παναγίτσα,όταν έλειπα όμως μέχρι και τα χαλάκια τα έβρισκα ανάποδα,φαντάσου τι γινόταν εκεί!Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα crate και σώθηκα :) Έχει ανάλογα θεματάκια!
Τώρα για την τροφή τι να σου πώ;!Ό,τι ταιριάζει στο σκύλο σου,εσύ ξέρεις,βλέπεις και κρίνεις! :)