Εσύ Βάσω μου θα έπρεπε να γνωρίζεις καλύτερα κάποια πράγματα όσο αφορά το πρόσωπο μου.Απο εκεί και πέρα...Πιτμπουλοεκτροφείς με βραβεία και τίτλους δύσκολο ειδικά στην Ελλάδα...άρα...Επίσης εσυ μπορεί να θεωρείς οτι θέλεις για τον καθένα και καλά κάνεις!Εγώ οφείλω και θέλω να έχω επαφές με τους ιδιοκτήτες των κουταβιών μου,άρα θα πρέπει να υπάρχει μια καλή σχέση.Όσο για τη δημοσιοποίηση,δεν έκανα print screen απλά ανέφερα οτι ήρθε σε επαφή μαζί μου για κουτάβι(χωρίς να αναφέρω λεπτομέρειες!) και οτι έδωσα ΣΥΜΒΟΥΛΗ να μη παρθούν αποφάσεις εν βρασμώ...ο καθένας φυσικά είναι ελεύθερος να πράξει όπως θέλει αλλά όχι να κατηγορηθούμε και γι'αυτό!Αν ήθελα να "πουλήσω" απλά θα το έκανα πολύ πιο "πονηρά".Αν εσυ έχεις φρέσκο κάποιο δικό σου θέμα ειλικρινά δεν σου φταίω...!Επίσης καλό ειναι λίγο να έιμαστε κόσμιοι και να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι να πέφτουμε σε επίπεδο τόσο χαμηλό και να βρίζουμε(Εγώ τουλάχιστον ΔΕΝ θα το ακολουθήσω!)Λυπάμαι μιας και έχουμε πεί και μια κουβέντα παραπάνω...αυτό μόνο...
Υ.Γ Όσο για τη μύγα...έχω υποστεί επίθεση κατα το παρελθόν και απο το συγκεκριμένο μέλος και οχι μόνο γιατί απλα λέγομαι "Εκτροφέας"....Όποιος θέλει να μάθει για εξετάσεις υγείας,τα σκυλιά μου και αν είμαι puppy mill μπορεί απλά να το ψάξει....να δούμε για μύγες και σφήκες...
Δεκτό αυτό με τις εκθέσεις, δεν πήγε το μυαλό μου γιατί όπως είπα είχα κολλήσει ότι ψάχνει πιτ στα οποία υπήρχαν από όσο ήξερα εκτροφείς με εξετάσεις υγείας και τύπου αγώνες εργασίας, οπότε ίσως μπερδεύτηκα από εκεί. Σε κάθε περίπτωση πίστεψέ με δεν πήγε σε σένα. Εξ ου και η μύγα.
Όσον αφορά τις σχέσεις που θέλεις να έχεις με τους ιδιοκτήτες είναι δική σου επιλογή. Εγώ με εκτροφέα όπως και κτηνίατρο δεν χρειάζομαι ιδιαίτερα κολητιλίκα, αρκεί να μου κάνουν τη δουλειά μου to the point και με δεδομένα. Αν ήμουν εκτροφέας πάντως και είχα να ζυγίσω την ευζωία του κουταβιού μου και τα χνώτα του ιδιοκτήτη, η προτεραιότητα είναι σαφής. Εκεί που θα πάει καλύτερα ο σκύλος.
Και μιας και μιλάς σε πληθυντικό, εξ ονόματος των εκτροφέων, καλό θα ήταν να παρακαλάτε να είχατε για τα κουτάβια σας ιδιοκτήτες επιπέδου dogforum και ας είναι και σπαζοκλαμπάνιες. Το χω ξαναγράψει αυτό εδώ μέσα και στο παρελθόν. Αν δεν υπήρχαν οι χρήστες του dogforum και τα όσα αυτοί πρεσβεύουν για την πηγή απόκτησης σκύλου μέσα και έξω από εδώ, θα πουλάγατε τα κουτάβια σας μεταξύ σας στις εκθέσεις. Φαντάζομαι ότι έχετε επαφή με τον κόσμο εκεί έξω και βλέπετε τι γίνεται... ε;
Περί δημοσίευσης... δεν χρειάζεται print screen. Ανάφερθηκες δημόσια σε συγκεκριμένο μέλο ς και σε συγκεκριμένο περιεχόμενο επικοινωνίας. Καθόλου θεμιτό. Aν έμπλεκες με κανένα δικολάγνο,ενδεχομένως και επικίνδυνο.
Για τα περί εν βρασμού για τη λήψη απόφασης για απόκτηση σκύλου, το αν έχει περάσει το σαρανταήμερο και αν έχει κλάψει αρκετά ή όχι:
- Aφενός δεν είναι κανείς σε θέση να το κρίνει, εκτός αν είναι ψυχολόγος. Είσαι; Και αν ναι, έχεις ασθενή τον ενδιαφερόμενο για το σκύλο;
- Είναι κάθε άλλο παρά κόσμιο και είναι εντελώς άκομψο (εφόσον επικαλείσαι και το υφηλότερό σου επίπεδο) να το υπαγορεύσεις σε άνθρωπο που έχασε το σκύλο του πρόσφατα και με τραγικό τρόπο. Η δική μου λέξη "γαμημένο δικαίωμα" ωχριά μπροστά σε αυτό. Οπότε ας αφήσουμε τα του επιπέδου...
Τέλος, λυπάμαι και εγώ που έχουμε πει τη μια κουβέντα παραπάνω. Δεν θα επαναληφθεί, καταρχάς δεν θα 'θελα ερήμην μου να δω δημοσιευμένη την όποια συνομιλία μας.