Πας και εσύ ...αρρώστησες!τι το ήθελα και έβλεπα το σποτάκι στη makedonia tv με το απίστευτα όμορφο γαλλάκι!!!
2 χρόνια μου πήρε να μάθω το όνομα της ράτσας και 7 να το αποκτήσω,με φάγανε
οι κακές παρέες βλέπετε!!!:twisted:
Έρωτας μεγάλος...τρέλα.....απίστευτα όμορφα.....ζωηρά......κλπ...κλπ ....κλπ.....
Ps. Πετάξτε με ξανά στο Frenchie Crash Test και ξεχάστε με λέμε
Μωρέ λέτε;;;;;Πας και εσύ ...αρρώστησες!
Σε ενάμισυ χρόνο το πολύ σε βλέπω και με δεύτερο...
Yes, of course! Τα γαλλικα ειναι ακρος κολλητικα- Bullymania σε πιανει!Μωρέ λέτε;;;;;
όχι,λάθος σου είπανμπορεί να μου πει κάποιος για την ουρά που έχουν τα γαλλάκια;;; μου είπαν ότι είναι αυστηρά έως 1 εκατοστό .
Εαν ειχες μελετησει λιγο το προτυπο φυλης, που ειναι στην πρωτη σελιδα, θα εβλεπες και λεπτομερες αναφορα για την ουρα!μπορεί να μου πει κάποιος για την ουρά που έχουν τα γαλλάκια;;; μου είπαν ότι είναι αυστηρά έως 1 εκατοστό .
Ουρά: κοντή, χαμηλά στους γοφούς τοποθετημένη, κοντά στα οπίσθια. Στην βάση της χοντρή, σπασμένη ή σαν κόμπος, λεπταίνοντας προς το τέλος της. Ακόμα και σε κίνηση πρέπει να παραμένει κάτω από την οριζόντια. Μια σχετικά μακριά ουρά (αλλά όχι περισσότερα από μέχρι τους ταρσούς) ή οποία είναι σπασμένη και λεπταίνει προς το τέλος της, επιτρέπεται, αλλά δεν είναι επιθυμητή.