Γαλλικό Μπουλντόγκ θηλυκο ....

Fanis7

Member
14 Αυγούστου 2011
15
0
Peiraia
Έχω ένα γαλλικό μπουλντόγκ θηλυκό και 8α ήθελα να του βρώ μια συντροφία... Ξέρει κάνεις με ποια ράτσα τεριάζει??? και με τι φυλλο???

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Φάνη η αλήθεια είναι ότι δε στο λέω από εμπειρία γιατί δεν έχω :p
Έχω όμως κάποιους γνωστούς με γαλλάκια που τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους για αυτό το είπα. Θέματα του στυλ ταιριάζουν 2 ράτσες ή όχι δεν ξέρω αν τίθενται! Πάντως άμα έχεις σκοπό να τα στειρώσεις, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πάρεις αρσενικό, ίσα ίσα νομίζω θα τα βρούνε πιο εύκολα στο θέματα κυριαρχίας.
Ναι πάρε κουταβάκι, άμα έχεις όρεξη γιατί όχι? Προτιμάς ενήλικο?

Fanis7

Member
14 Αυγούστου 2011
15
0
Peiraia
Το μόνο που με ενδιφέρει είναι να μην τσακόνονται και να τα βρουν... προτημώ κουταβάκη ...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ράτσα που ταιριάζει!!!
Γενικά η δικιά σου τα πάει καλά με άλλα σκυλιά,αν ναι,και των δυο φύλλων??

Αν θες να πάρεις πάλι γαλλικό αυτή τη φορά ενημερώσου σωστά!!!!

Πώς διαλέγω εκτροφέα;

Όπως σου είπαν όμως και τα πιο έμπειρα μέλη αυτής της φυλής ένα σωστό γαλλικό κουτάβι θα το βρείς απο 1.200€ και πάνω!!!
Είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτά τα χρήματα???
Εγώ θα σου πρότεινα να υιοθετήσεις ένα ημίαιμο!!!Μια χαρά παρέα θα κάνει με την μικρή!!!!!!Και θα κάνεις και ένα καλό!!!

Σε περίπτωση που πάρεις αρσενικό να στειρώσεις οπωσδήποτε το ένα απ' τα δύο προς αποφυγή "ατυχημάτων"!!!!
Εγώ στη θέση σου αρσενικό θα έπαιρνα για να μην έχουν και θέματα ιεραρχίας!!

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γενικος τα παει καλα η σκυλα σου με αλλα σκυλια?
Ειδικα με κουταβια?
Εαν ναι, διαλεξε ενα κουταβι οπιοαδιποτε ρατσας- ουτε πολυ μικρουλι (για να αντεχει τα αγρια παιχνιδια του γαλλικου)- ουτε να γινει τερας ( για να αντεχει το γαλλικο αργοτερα) και κατα προτιμισης ιδιου φυλου.

Εγω εχω 3 γαλλικα εδω περα, και ενα αμερικανικο κοκερ.
ΟΛΑ θηλυκα.
Το κοκερ ηρθε μαζι μας σε ηλικια 3.5 ετων και ειναι η μεγαλητερη στην παρεα.

Τα γαλλικα ειναι αρκετα "τρελα", παιζουν πολυ με τα χερια και γενικος τους αρεσει να "βαζουν τους αλλους απο κατω".
Κατι που δεν αρεσει και πολυ σε ολα τα αλλα σκυλια.
Οι ηχοι που βγαζουν στην αναπνοη τους τρομαζει πολλα σκυλια ή παραξειγουνται.
Νομιζουν οτι γρυλιζουν. Ετσι ηταν και εδω με το κοκερ- ρουθουνιζαν τα γαλλικα- γυλλιζε το κοκερ- αγριευαν τα γαλλικα και πλακονονταν στο ξυλο ολοι!

Αλλα ενα κουταβι- οπιαςδιποτε φυλης, θα μαθει να ζει με αυτους τους ηχους.
Εγω πρωτιμισα να εχω ολα θηλυκα, επειδη δεν θελω να στειροσω καμια τους εαν δεν διατρεχει σοβαρος ιατρικος λογος- και επειδη δεν γινεται να αποκλεισω καθε τρεις και λιγο ενα αρσενικο, που θα τρελαθει με καθε οιστρο των κοριτσιων.
Οστοσο μπορουν και τα κοριτσια μεταξι τους να ειναι πολυ κατινες- και θελει μεγαλη προσοχη και εμπειρια απο μερος μας για να αποφυγουμε τσακομους και διαμαχες.

Ο πιο ευκολος συνδιασμος ειναι μαλλον αρσενικο-θηλικο- απο τα οποια το ενα να ειναι στειρομενο, επειδη ειναι πολυ δυσκολα να αποφευγεις ανεπιθυμητες εγγυμοσυνες, φασαριες, κλαμμα, γρατζουνισμενες πορτες και τα λοιπα για παντα.

Last edited:

Fanis7

Member
14 Αυγούστου 2011
15
0
Peiraia
ευχαριστω πολλυ .... εσυ που εχεις 3 γαλλικα ξερεις να μου συστισεις καπου να παρω και να ειναι υγιεστατο??? εχω ακουσει τρελα ποσα γυρω στα 2000 και προς το παρων δεν εχω τοσα αλλα αν ειναι καλητερα να τα μαζεψω και να το παρω μετα απο καποιο καιρο ,,, το γαλλικο το πηρα απο ενα pet shop ενος φιλου μου 500 ευρω και προς το παρων δεν εχω καποια προβληματα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οχι, δεν μπορω να σου πω καπιων να σου δωσει κουταβι στης τιμες που φανταζεσαι εσυ.
Οι εκτροφεις που γνωριζω εγω και εκτιμω εχουν τιμες εκει γυρο στα 2000.

Fanis7

Member
14 Αυγούστου 2011
15
0
Peiraia
ok προς το παρον τοτε θα κανω υπομονει .... και κατι αλλο τι τροφη τους δινεις εσυ προσωπηκα ??

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Επειδη εγω προσωπικα θεωρω, οτι τα σκυλια αποκτουν ευαισθητο γαστεντερικο συστημα οταν τρωνε συνεχος το ιδιο ειδος τροφης- ειδικα οταν αυτο ειναι ξερα ( που δεν με πειθει καθολου), ταιζω απ ολα.
Κυριος BARF (3- 4 φορες την ευδωμαδα),2-3 ξερα τροφη ( παντα ανακατεμενη με κρεας, ειτε βραστο, ειτε ωμο) και μαγειρευτο (1-2 φορες).
Επισησ τρωνε οτιδηποτε τρωμε και εμεις- μεζεδακια- αλλα οταν μενει κατι ακομα και σε μεγαλητερες ποσοτητες, εαν ειναι καταλληλο. ( δεν δινω π.χ φακες η φασλολια- αλλα εαν μου μενουν 2-3 μπιφτεκια- θα τους τα δωσω, επισησ και μακαρονια, ριζι - παντα ανακατεμενα με τα κρεατα τους).
Τα σκυλια μου δεν εχουν καθολου διαρροιες, ουτε αλλεργιες ουτε υπερβολικα αερια. Τα κοριτσια εχουν καλη μυικη δομη και για την φυλη τους κανονικη αντοχη. Τα δοντια τους ειναι ασπρα και το τριχωμα τους λαμπει. Οι εξετασεις αιματος βγαινουν παντα καλες- και ετσι δεν υπαρχει λογος να αλλαξω τιποτα.