έχεις δίκιο-μου διέφυγε το πόστ σου με τα κριτήρια
για τα σκυλάκια που ανέφερες θα το αφήσω στους φίλους που έχουν ήδη και απο όσο ξέρω είναι έμπειροι και με την φυλή τους και με το φόρουμ
άκουσέ τους
Περι κοκονακίων που αναφέρθηκαν - αλλά και γενικά οτιδήποτε φυλής
κουταβάκια η αρχή θα είναι δύσκολη εφόσον πρέπει να λείπεις απο το σπίτι και δεν υπάρχει άλλος εκεί.
Ισως να φρόντιζες να έπαιρνες κουταβάκι όταν θα έχεις άδεια απο την δουλειά?
όχι ότι θα πάθει τίποτα σωματικό.....
αλλά δεν θα πάρει καλή αρχή η συμβίωσή σας
Αυτό που θα σου πρότεινα,και πες μας αν έχεις τον χρόνο να το κάνεις αλλιώς να σου κάνουμε το ταχύρυθμο :lol: , είναι να ψάξεις λίγο στα θέματα εκπαιδευσης τουαλέτας και κοινωνικοποίησης να δείς τις ανάγκες ενός κουταβιού
ψάξε και λίγο τις φυλές ,γιατί μου φαίνονται λίγο ζόρικες οι επιλογές σου(η κάθε μιά τους για άλλο λόγο)
είσαι και πρωτάρης με τα σκυλιά απο ότι καταλαβαίνω
σκοπός είναι να συμβιώσεις με ένα ζώο 15+ χρόνια με όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες στιγμές και για τους δυό σας
μην σε ψαρώσουν οι πετσοπάδες που προκειμένου να πουλήσουν τα παρουσιάζουν όλα ευκολα κι απλά "νταξ μωρέ σκυλί είναι και τέτοια"
και βέβαια ότι φυλή επιλέξεις θα την αποκτήσεις μόνο απο εκτροφέα και μετά απο ψάξιμο γιατί όπως καταλαβαίνεις παίζει πολύ κοροιδία και σε αυτόν τον τομέα.........
και ένα μυστικό - για θέμα επιλογής φυλής
κάθε φυλή ταιριάζει με έναν τύπο ανθρώπου και έναν τύπο καθημερινότητας
έχει θετικά αλλά και αρνητικά (σε σχέση με τον κάθε τύπο ανθρώπου πάντα....)
μην μένεις σε αυτά που νιώθεις θετικά,ψάξε να βρείς αυτά που σου φαίνονται αρνητικά και σκέψου αν μπορείς να τα ανεχτείς
ας πούμε λένε τα παιδιά "τα μπουλ τερριέ είναι ξεροκέφαλα" αυτό για πολλούς είναι αρνητικό
για πολλούς όμως πάλι ,όπως ο φίλος εδώ που ήδη έχει, αυτό είναι σχεδόν θετικό...τον γοητευει...την βρίσκει....
γίνομαι αντιληπτός φαντάζομαι!!!!