καλημερα σε ολους καταρχην, ελπιζω να γραφω στο σωστο σημειο
οπως ειναι εμφανες απο το ψευδονυμο μου ειμαι λατρης των Σναουτσερ
περα απο αυτο ομως μου αρεσει να ασχολουμε με ολες τις ρατσες σκυλων
και μια απο τις αγαπημενες μου ειναι και τα υπεροχα γαλλακια.
Μου αρεσουν τοοοσο πολυ που αν μπορουσα να εχω 2ο σκυλο θα επερνα
εχω να κανω 2 ερωτησεις σχετικα με τα γαλλακια
βρηκα ενα αθρο στο ιντερνετ και ομολογω οτι με προβληματησε αρκετα...
http://bitchwithcats.wordpress.com/2008/12/15/top-ten-reasons-to-not-own-a-french-bulldog/
το συγκεκριμενο αθρο το εχω βρει στο νετ σε πολλες σελιδες με διαφορετικες εισαγωγες και σε πολλες σελιδες προβαλετε σαν γνωμη εκτρωφεα που θελει να ενημερωσει επιδοξους αγοραστες
επειδη εχω ενα φιλο που σκευτεται πολυ σοβαρα να παρει γαλλακι και δεν ακουει την αντικειμενικη.... μου αποψη οτι η απολυτη ρατσα σκυλων μικρου μεγεθους ειναι τα μινι σναουτσερ
θα παρακαλουσα καποιον που ξερει η που εχει γαλλικο να μου πει κατα ποσο τα οσα υποστηριζονται στο αθρο ειναι αληθη
και η δευτερη μου ερωτηση ειναι η εξης
ειχα παει για καφε τις προαλλες και ειδα ενα γαλλακι κουταβι στην καφετερια με τον ιδιοκτητη του. ΦΥΣΙΚΑ επιασα κατευθειαν συζητηση και προς μεγαλη μου εκπληξη ενημερωθηκα οτι το συγκεκριμενο σκυλι ηταν
ΜΙΝΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ!!!!!! κουταβι που το ειχε αγορασει απο ενα μαγαζι!!
δεν μπηκα στη διαδικασια να ενημερωσω τον ευγενεστατο κυριο οτι δεν νομιζω να υπαρχουν Μινι γαλλικα μπουλντογκ!! ουτε και οτι επρεπε να ειχε ψαξει εκτρωφεα . οτι εγινε εγινε
αλλα ρε παιδια ερχομαι τωρα να ρωτησω
υπαρχουν μινι γαλλικα μπουλντογκ????
ειναι παραμυθι του μαγαζατορα για να πουλησει ?
η ειναι καποιο πειραμα σαν κατι Toy σναουτσερ που βγαζουν κατι αμερικανοι και μονο σναουτσερ δεν ειναι!?
αν και πρεπει να ομολογησω οτι το συγκεκριμενο σκυλι ηταν πανεμορφο!!
οπως ειναι εμφανες απο το ψευδονυμο μου ειμαι λατρης των Σναουτσερ
περα απο αυτο ομως μου αρεσει να ασχολουμε με ολες τις ρατσες σκυλων
και μια απο τις αγαπημενες μου ειναι και τα υπεροχα γαλλακια.
Μου αρεσουν τοοοσο πολυ που αν μπορουσα να εχω 2ο σκυλο θα επερνα
εχω να κανω 2 ερωτησεις σχετικα με τα γαλλακια
βρηκα ενα αθρο στο ιντερνετ και ομολογω οτι με προβληματησε αρκετα...
http://bitchwithcats.wordpress.com/2008/12/15/top-ten-reasons-to-not-own-a-french-bulldog/
το συγκεκριμενο αθρο το εχω βρει στο νετ σε πολλες σελιδες με διαφορετικες εισαγωγες και σε πολλες σελιδες προβαλετε σαν γνωμη εκτρωφεα που θελει να ενημερωσει επιδοξους αγοραστες
επειδη εχω ενα φιλο που σκευτεται πολυ σοβαρα να παρει γαλλακι και δεν ακουει την αντικειμενικη.... μου αποψη οτι η απολυτη ρατσα σκυλων μικρου μεγεθους ειναι τα μινι σναουτσερ
θα παρακαλουσα καποιον που ξερει η που εχει γαλλικο να μου πει κατα ποσο τα οσα υποστηριζονται στο αθρο ειναι αληθη
και η δευτερη μου ερωτηση ειναι η εξης
ειχα παει για καφε τις προαλλες και ειδα ενα γαλλακι κουταβι στην καφετερια με τον ιδιοκτητη του. ΦΥΣΙΚΑ επιασα κατευθειαν συζητηση και προς μεγαλη μου εκπληξη ενημερωθηκα οτι το συγκεκριμενο σκυλι ηταν
ΜΙΝΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ!!!!!! κουταβι που το ειχε αγορασει απο ενα μαγαζι!!
δεν μπηκα στη διαδικασια να ενημερωσω τον ευγενεστατο κυριο οτι δεν νομιζω να υπαρχουν Μινι γαλλικα μπουλντογκ!! ουτε και οτι επρεπε να ειχε ψαξει εκτρωφεα . οτι εγινε εγινε
αλλα ρε παιδια ερχομαι τωρα να ρωτησω
υπαρχουν μινι γαλλικα μπουλντογκ????
ειναι παραμυθι του μαγαζατορα για να πουλησει ?
η ειναι καποιο πειραμα σαν κατι Toy σναουτσερ που βγαζουν κατι αμερικανοι και μονο σναουτσερ δεν ειναι!?
αν και πρεπει να ομολογησω οτι το συγκεκριμενο σκυλι ηταν πανεμορφο!!