Καλησπέρα! Έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα! Να σου κάνω μια ερώτηση! Από που το πήρες το κουταβάκι; Γιατί κ το δικό μου έχει ίδια ηλικίαΓεία σας έχω ενα γαλλικό 4 μηνών τώρα και το ενα αυτάκι είναι κάτω... μου είπαν οτι παίζει ρόλο το οτι βγάζει δόντια ... πότε τελειώνει αυτή η διαδικασία των δοντιών;;;
Το πήρα απο εναν εκτροφέα στην θεσσαλονίκηΚαλησπέρα! Έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα! Να σου κάνω μια ερώτηση! Από που το πήρες το κουταβάκι; Γιατί κ το δικό μου έχει ίδια ηλικία
Εχεις φωτογραφεία;; Και τι είναι αρσενικό η θυλικό;Καλησπέρα! Έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα! Να σου κάνω μια ερώτηση! Από που το πήρες το κουταβάκι; Γιατί κ το δικό μου έχει ίδια ηλικία
Στείλε μουΕχεις φωτογραφεία;; Και τι είναι αρσενικό η θυλικό;
φίλε είναι αδερφάκια να ξέρεις! [email protected] στείλε μου εδώ ένα Mail να σου στείλωΕχεις φωτογραφεία;; Και τι είναι αρσενικό η θυλικό;
Αρσενικό είναι! Αν θυμάμαι μόνο αρσενικά είχαν μείνει! Ένα μαύρο κ κάτι Άσπρα με μαύρα μπαλώματαΕχεις φωτογραφεία;; Και τι είναι αρσενικό η θυλικό;
Και εμενα αρσενικο ειναι μαυροΑρσενικό είναι! Αν θυμάμαι μόνο αρσενικά είχαν μείνει! Ένα μαύρο κ κάτι Άσπρα με μαύρα μπαλώματα
Ξερεις το ονομα του εκτροφεα ;;Αρσενικό είναι! Αν θυμάμαι μόνο αρσενικά είχαν μείνει! Ένα μαύρο κ κάτι Άσπρα με μαύρα μπαλώματα
Εσύ βρε φίλη, δεν ξέρεις το όνομα του εκτροφέα σου;Ξερεις το ονομα του εκτροφεα ;;