Γαλλάκι χρειάζεται υιοθεσία!

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
απο:Marina Ntika
407503_101505809490&.jpg
Ο Ντανιάν είναι 8 χρονών περίπου, παρατημένος πριν λίγο καιρό, αρκετό όμως για να έχει μείνει πετσί και κόκαλο! Καθαρόαιμο γαλλικό μπουλντόγκ, το οποίο βρέθηκε όταν του επιτέθηκαν άλλα ζώα. Η πληγή που βλέπετε στο κεφάλι, αρχικά φαινόταν το κρανίο!

Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι πάσχει από μεγαλοοισοφάγο, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να τρέφεται τρεις φορές την ημέρα με τροφή με πολύ πρωτεΐνη και ελάχιστο λίπος! Επίσης πρέπει να ταΐζεται όρθιος ή ακριβώς μετά το φαγητό να τον κρατάτε όρθιο (πχ στηριγμένο στα δύο πίσω πόδια, με το πάνω μέρος του πάνω στο γόνατό σας και να τον χαϊδεύετε).

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΔΙΑΡΗΣ, ερχόταν όλη την ώρα και τριβόταν επάνω στα πόδια μου σα γάτα. Τα πάει καλά με γάτες και θηλυκά σκυλιά, όχι όμως με αρσενικά μεγαλόσωμα μιας και μάλλον τέτοια του επιτέθηκαν.

ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθεί φιλοξενία ή υιοθεσία, γιατί αλλιώς θα γυρίσει στο δρόμο!!! (το περιστατικό το έχει προς το παρόν ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ, που τα ζώα επανεντάσσονται μετά από το οποιοδήποτε χειρουργείο)

Παρακαλώ ΘΕΡΜΑ, προωθήστε να βρεθεί σπίτι φιλοξενίας ή υιοθεσίας, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!

Τηλ. επικοινωνίας 6932 544922

Το προωθω οπως το βρηκα...
Αν καποιος θελει να το αναλαβει και σκεφτετε το οικονομικο προτιθεμαι να συμβαλω για τροφες και φαρμακα...Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω γι αυτο το πλασματακι.
Αν το παρει και καποιος απο Πατρα μπορω να αναλαβω και τις βολτες του επισης...γενικα οτι μπορω γιατι εχω ηδη πολλα στο σπιτι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Πώς θα γυρίσει στο δρόμο αυτό το ζώο; :(
Έχω δει πως ταίζονται τα σκυλάκια με την ασθένεια αυτή, υπάρχουν ξύλινες "φωλίτσες" ας το πούμε που μπαίνει ο σκύλος και τον στηρίζουν όρθιο και έτσι τρώει..Θυμίζει τα καρεκλάκια που τρώνε τα μωρά. Στο δρόμο έχει 0 πιθανότητες επιβίωσης, καλή τύχη εύχομαι.

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
σε αλλο γκρουπ ειδα γραμμενο πως το φιλοξενει κτηνιατρειο κ πως αν δεν υιοθετηθει θα προχωρησουν σε ευθανασια.....!

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
μωρε ειναι τοσο λαιμαργα που αν το κρατησεις αγκαλια ορθιο πανω απο 2-3 λεπτα δε θα κανει να φαει....Δεν θελει δα και επιστημονικη γνωση για να το αναλαβει καποιος...μη δισταζετε γι αυτο.
Οντως τα χω δει κ εγω τα καρεκλακια αλλα και καρεκλακι να μη βρεθει με μια αγκαλια θα σωθει κυριολεκτικα! Κοιτα στο κεφαλι του εχει ολοκληρη τρυπα το καψερο...απο επιθεση αλλων αδεσποτων...