Γαβ γαβ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πάντως πληροφοριακά να σου πω κι εγώ ότι ο κήπος είναι ιδανική περίπτωση για λαμπραντορ, όχι όμως για να ζει εκεί, εκτός αν θέλετε τον κήπο διαλυμένο σε 1 εβδομάδα και τον σκύλο με καλαζάρ.
Τα λαμπ είναι κατεξοχήν ανθρωποκεντρικά σκυλιά, και ποιά δεν ειναι ; και θέλουν την παρέα της αγέλης τους αλλά και κάποιες ώρες για εκτόνωση στον κήπο είναι ιδανική.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε/φίλη για την καλοσύνη σου να μου παρέχεις απλόχερα τη γνώση σου, μιας κι απ'ότι κατάλαβες ρωτώ ευγενικά να μάθω...

Αν η άποψή σου / σχόλιά σου εκφράζουν αυτή την κοινότητα, τότε μάλλον δεν είναι ο σωστός τόπος να απευθύνω τα ερωτήματά μου.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Αγαπητη ΗΡΑ, θα συμφωνησω μαζι σου...
Στο θεμα μας ομως....καταλαβαινεις τα επιχειρηματα μας? :)
θελεις κι εσυ να μας πεις πως πιστευεις οτι μπορει να ειναι ευτυχισμενος ο σκυλακος σου?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Οι απόψεις μου εκφράζουν τον εαυτό μου και κανέναν άλλο που μεγάλωσα σε μονοκατοίκια με 2,5 στρέμματα κήπο συν συνεχόμενο χωράφι αλλά τα μεγαλόσωμα σκυλιά που υπήρχαν προτού γεννηθώ εγώ και μετά φυσικά ζούσαν στα σκάρτα 80 τετραγωνικά που έμενα με τους γονείς μου αλλά εκφράζουν κι εμένα τώρα που μένω σε διαμέρισμα 55 τετραγωνικών με δυο λύκους. Όλα τα άλλα που γράφεις είναι σάλτσες και δε με αφορούν, με αφορά ο σκύλος σου να είναι καλά εσένα δε σε ξέρω.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Χρειαζονται κι οι ανθρωποι εκπαιδευση για να γινουν σωστοι σκυλο«γονεις»
μην τα ισοπεδωνουμε ολα... Κανεις δε γεννηθηκε γνωριζοντας...
Κ πολλοι γνωριζουν λαθος πραγματα...
Με την ειρωνεια κανεις ποτε δεν εμαθε...
Ο καλος τροπος κ η διαθεση ειναι οι μονοι τροποι στην προσπαθεια μας για εκπαιδευση σωστων ιδιοκτητων που θα ζουν αρμονικα με ευτυχισμενους σκυλους...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
καλος ηρθες με τον μικρο σου! κοιτα ενα κρεβατακι με μια μικρη στεγη ειναι πολυ καλο οπως ειπαν τα παιδια εφωσον θα εχει προσβαση μεσα εξω τωρα οσο αφωρα να κοιματε εξω ποιος ο λογος? γενικα ειναι καλητερα να κοιματε μεσα και αυτο θα ειναι πιο χαρουμενο και θα ειστε και ολοι πιο δεμενοι!