βεβαιωςΟ κτηνιατρος το βαζει??
http://www.istotopos.gr/assets/humane_training/pdf_files/microchip_leaflet.pdf
βεβαιωςΟ κτηνιατρος το βαζει??
Το ανεξέλεγκτα είναι χωρίς λόγο και για πολύ ώρα!Μα δεν γαβγιζει ανεξελενκτα μονο αναμεσα στην βολτα και το φαι πολυ λιγο και επειδη οι γειτονες το εχουν παρει με κακο ματι ριχνουν νερα
???????????Πρίν 3 μήνες που ρώτησα την κτηνίατρο το κόστος για το τσιπάκι είναι 20 ευρώ, αν και δεν έχει να κάνει με το γάβγισμα του σκύλου. τουλάχιστον απαράδεχτοι οι γείτονες,αν δεν έχουν ησυχία λογικό να μην ηρεμεί και το σκυλί.
Ωραία, να τον βγάζεις όταν δεν έχει ήλιο, λοιπόν, 3 φορές τη μέρα. Ίσως μειωθεί το γάβγισμα, αλλά σίγουρα θα είναι περισσότερο ευτυχισμένος.Δυστηχως ενοχλουνται παρα πολυ απο την ζεστη! Ο δικος μου το μεσημερι δεν σηκονετε με τιποτα!
Τα λαμπραντορ μαδανε πολυ τριχα και δεν μπορουμε να τον εχουμε μεσα στο σπιτι. Τις ωρες της κοινης ησιχιας ομως τον βαζουμε στο κλιμακοστασιο που εχει και περισοοτερη δροσια και του κανουμε παρεαΤο εχουμε πει πολλες φορες...ο σκυλος ειναι αγελαιο ζωο και θελει να ζει με την αγελη του...που σημαινει οτι πρεπει να τον βαζεις μεσα στο σπιτι,να νιωθει τη παρουσια σας κι οχι απομονωμενο σε αυλη ή μπαλκονι...οσο μεγαλη και να ειναι η αυλη,χρειαζεται την οικογενεια του,την ανθρωπινη παρουσια!!
Προσεξε το αυτο,εκτος βεβαια και απο την καταλληλη εκτονωση του σε παιχνιδια βολτες κλπ...
Ιδιαιτερη προσοχη με τους γειτονες μη του πεταξουν φολα και σε βρει καμμια συμφορα!!
Οι γειτονες το εχουν κανει αυτο επανηλημενα παρα πολλες φορες και ο σκυλος δεν γαβγιζζει ωρες κοινης ησιχιας. Αν γαβγισει θα ειναι το πολυ για 10 λεπτα γυρο στις 10???????????
οι γειτονες θα κανουν ησυχια για να ηρεμει το σκυλι?
το σκυλι ΕΠΡΕΠΕ να είναι μέσα.... είναι απαραδεκτο να γαυγίζει έξω σε ώρα κοινης ησυχίας και μπορεί ωραιοτατα να φάει συσταση ο ιδιοκτητης από την αστυνομια. Είναι λάθος το ότι πετουν νερά αλλά προφανώς εχουν φτάσει στο μη περαιτερω.... και συνηθως σε τετοιες περιπτώσεις εχουν ηδη προηγηθεί συστάσεις από τους γειτονες, που ο ιδιοκτητης συνήθως αγνοεί.... Δεν ξυπνάει κανεις και λέει "α σημερα θα πετάξω κουβά νερό στο σκυλι του διπλανου που γαυγίζει και με ενοχλεί".
Λυπάμαι αλλά εδώ το λάθος το έχει ο σκυλοϊδιοκτητης....
Σοβαρά τώρα;;;;Τα λαμπραντορ μαδανε πολυ τριχα και δεν μπορουμε να τον εχουμε μεσα στο σπιτι.
Ναι και αν εβλεπες και την υπολοιπη απαντηση λεω οτι τον βαζουμε καπου μαζι μαςΣοβαρά τώρα;;;;
Για δες μία την φωτογραφία στο προφίλ μου.Ναι και αν εβλεπες και την υπολοιπη απαντηση λεω οτι τον βαζουμε καπου μαζι μας
Διαφωνω. Τουλαχιστον στην δικια μας περιπτωση του σκυλου του αρεσει να κιλιετε στα χωματα που εχουμε στην αυλη και μετα ειναι αδυνατον να το βαζουμε πανω και εννοειτε πως μπανιο καθε μερα δεν γινετεΑν δεν εχεις δει τι τριχα αφηνει ο Ροκυ,δεν εχεις δει τιποτα...
Ειναι δικαιολογια το θεμα μαδηματος,απο τη στιγμη που αποφασιζεις να αποκτησεις σκυλο!,
Ειναι 3 θελαμε ενα σκυλο που να ειναι παοχνιδιαρης και μεγαλος εχουμε χρονο για βολτες και αυλη για να καθετεΣκυλο γιατι πηρατε και με ποια κριτηρια διαλεξατε αυτη τη φυλη; Επισης τι ηλικια εχει;
Αλήθεια δεν ειναι ωρα κοινης ησυχίας το γαύγισμα ώρες ολοκληρες τα βράδια ε?Γεια σας! Εχω ενα σκυλο ( λαμπραντορ )στην αυλη του σπιτιου η οποια ειναι μεγαλη, εχει χορο να τρεξει και να παιξουμε παρεα. Τον χειμωνα ο σκυλος γαβγιζε εντονα τα βραδια ωρες ολοκληρες γιατι ηθελε παρεα εμεις ομως το παρατηρισαμε αυτο και τον μαιο αρχισαμε και τον βαζαμε τα βραδυα μεσα στο σπιτι. Απο τοτε δεν γαβγιζει παραμονο λιγο περιπου 8 με 10 το βραδυ. Στο σπιτι μενει μονο η οικογενεια μου, διπλα ομως υπαρχουν κατι γειτονες που αυτες τις ωρες που γαβγιζει του πετανε νερα, τα οποια πανε παντου (μπαλκονι αυλη) και μερικες φορες πανω στον σκυλο!
Θα ηθελα να μου πειτε τι γινετε σε αυτη την περιπτωση και πως θα το αντιμετωπιζε η αστυνομια γιατι μας απειλουν οτι θα την φερουν