Γαβγίζει το βράδυ

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Καλησπέρα! Εχω παρατηρήσει πως μόλις βραδιάζει το σκυλακι μου γαβγίζει πολύ για καμια ωρα αλλα μετα σταματάει και κατα την διάρκεια της νύχτας 2-3 τα ξημερώματα αρχιζει παλι, ενω ειναι ενα σκυλι που γενικα δεν γαβγιζει κατα την διάρκεια της μερας. Να σημειώσω πως το εχω εξω σε περιφραγμένο χώρο 30 τ.μ. και μεσα εχει σπιτάκι χτισμενο για να κοιμάται κτλ. Σας εχει συμβεί κατι παρόμοιο; Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις συμβουλες σας! Ευχαριστώ!!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Παρα πολλά σκυλιά είναι σε φάση alert τη νύχτα. Έχουν το νου τους για κακώς κείμενα....ή νιώθουν μεγαλύτερη ανασφάλεια... παίζει ανάλογα το χαρακτήρα του σκύλου το γιατί...

Το θέμα είναι ότι εξω ο κάθε σκύλος κινδυνεύει γενικά...αν ενοχλεί κιόλας κινδυνεύει πάρα πάρα πολύ...

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Παρα πολλά σκυλιά είναι σε φάση alert τη νύχτα. Έχουν το νου τους για κακώς κείμενα....ή νιώθουν μεγαλύτερη ανασφάλεια... παίζει ανάλογα το χαρακτήρα του σκύλου το γιατί...

Το θέμα είναι ότι εξω ο κάθε σκύλος κινδυνεύει γενικά...αν ενοχλεί κιόλας κινδυνεύει πάρα πάρα πολύ...
Για θέμα φασαρίας δεν υπάρχει πρόβλημα γιατι ζω σε" ερημιά" . Απο αλλα σκυλια δεν κινδυνεύει γιατι τον εχω περιφραγμένο. Εγω τον θελω πολυ μεσα στο σπιτι απλα δεν ζω μόνη και υπαρχει προβλημα!

Last edited:

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Του έχεις κουβέρτα ή μαξιλάρα μέσα στο σπιτάκι, για να είναι πιο ζεστά; Επίσης, μήπως πρέπει να το τοποθετήσεις σε μέρος με υπόστεγο, για να νιώθει ο σκύλος πιο ασφαλής;

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
Του έχεις κουβέρτα ή μαξιλάρα μέσα στο σπιτάκι, για να είναι πιο ζεστά; Επίσης, μήπως πρέπει να το τοποθετήσεις σε μέρος με υπόστεγο, για να νιώθει ο σκύλος πιο ασφαλής;

Το σπιτάκι ειναι πολυ καλο. Συγκεκριμένα ειναι περιφραγμενος χώρος οπως ειπα, και μεσα εχει ενα σπιτακι το οποιο ειναι χτισμένο με τούβλο και πανω εχει κεραμίδια.. Δηλαδή δεν νομιζω να εχει πρόβλημα με τον χώρο.. Απλα δεν ξερω σκέφτομαι μήπως φοβάται

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αν το κανει σταθερες ωρες πιθανον εκεινες τις ωρες κατι να συμβαινει κ να το ακουει.
Πχ καποιος γειτονας να ερχεται σπιτι του η καποιο ζωο να περναει......
Για να καταλαβεις τι συμβαινει πρεπει να κατσεις κι εσυ εξω εκεινες τις ωρες να δεις αν ακουγεται η αν φαινεται να κινειται κατι........

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
To ενδεχομενο να βλεπει κατι δλδ?
Απο αλεπουδες μεχρι κλεφτες?

Εμεις εδω εχουμε κ κατι πυροβολημενους που την βρισκουν με το να πειραζουν τα σκυλια...του στυλ ριχνουν τα μπουφαν πανω απτα κεφαλια τους σηκωνουν κ τα χερια ψηλα -σα φαντασμα ενα πραμα- κ τα πλησιαζουν απειλητικα...για να τα τρομαξουν να τα τσαντισουν ή δεν ξερω κ γω τι...
αλλα θα γελασω πολυ οταν τους την πεσει κανενα....

Summeroulis

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2016
46
9
To ενδεχομενο να βλεπει κατι δλδ?
Απο αλεπουδες μεχρι κλεφτες?

Εμεις εδω εχουμε κ κατι πυροβολημενους που την βρισκουν με το να πειραζουν τα σκυλια...του στυλ ριχνουν τα μπουφαν πανω απτα κεφαλια τους σηκωνουν κ τα χερια ψηλα -σα φαντασμα ενα πραμα- κ τα πλησιαζουν απειλητικα...για να τα τρομαξουν να τα τσαντισουν ή δεν ξερω κ γω τι...
αλλα θα γελασω πολυ οταν τους την πεσει κανενα....

Με τρομαζεις!! Απλα το κανει καθε φορα μολις νυχτώνει γι'αυτό, εγω σκέφτομαι μήπως φοβάται.. Για αλεπούδες μπορει γιατι ζω σε εξοχη και εχω δει πολλες φορες αλλα για κλέφτες και περίεργους.. Τρομαζω o_O

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Επειδη κ γω σε εξοχη ζω (πιο πολυ εξοχη δε παει...) κ τα ξερω γιαυτο στο λεω
ειδικα το βραδυ γινονται ΠΑΡΑ πολλα
τι να σου πω...
απο λαλακες που ψαχνουν μεστη νυχτα για αρχαια μεχρι γυφτους που κλεβουν τις λαμπες (των απειροελαχιστων) κολωνων της ΔΕΗ
Απο κει κ περα,ακομη κ εαν πιστευεις οτι απλα φοβαται,κ δεν ειναι κατι παραπανω...σαν κηδεμονας του οφειλεις να τον προστατεψεις κ να του προσφερεις θαλπωρη κ ασφαλεια...λεω κ θεωρω εγω...το τι λες κ θεωρεις εσυ ειναι αλλη ιστορια.

• Like
Reactions: Summeroulis

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αλεπουδες ασβοι κουναβια σκατζοχοιροι κ χελωνες ειναι ζωα που τα πιανει η.... κινητικοτητα το βραδυ.

Αν ομως ειναι συστηματικα καποια ωρα, οπως αναφερεις παραπανω, πιθανοτερο ειναι να συμβαινει κατι αλλο εκεινη την ωρα. Να περναει καποιο φορτηγο πχ απο το δρομο. Να παιρνει μπρος καποια γεννητρια η αντλια σε καποιο χωραφι.....

Εφ οσων ξερεις τι ωρα πανω κατω ειναι, κατσε ενα απογευμα εξω να ακουσεις τι γινεται εκεινη την ωρα.....

• Like
Reactions: Summeroulis

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie